HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

Tartalom: Vadonatúj érkezések!: 9 vadonatúj ONE STEP CrystaLac szín érkezett! ***** 2 vadonatúj hiánypótló eredeti CrystaLac szín ***** Itt a két új RoyalGel készlet! ***** Összehasonlító videó: Szupergyors és szuperkíméletes OneStep CrystaLac kontra hagyományos zselés lakk ***** Hűsítő nyári továbbképzés akciók ***** Crystal Nails Step by Step nyereményjáték ***** Megérkezett: Az új 2013-as Szépségkirálynő Topban Te is szépségkirálynő leszel! ***** Újra kapható: Crystal Fashion bőrkoffer - fekete kígyóbőr ***** Vizsgaközpont lett a Crystal Nails! ***** Online Köröm Magazin: Átvették a Crystal Nails ajándékcsomagait a Szépségkirálynők
Káprázatos nyári, teljesen új ONE STEP CrystaLac színek – annyira újak, hogy még a katalógusban sem szerepelnek! Igazi strandolós-bulizós, szuper nyári színek, melyektől vendégeid vére tutira felforr majd! Imádnivaló 5 új Dekor szín: a fagyi ugyan nem, de a pasik elolvadnak majd tőle. Valamint 4 dögös, új Chameleon szín: mert az igazi nők imádják a változatosságot.
A meglévő közel 200 színből álló eredeti CrystaLac választékból hiányzott ez a két szín, a rózsaszín és a lila pasztel árnyalatai. Íme hát, itt vannak!
Ugye már Te is nagyon vártad a Crystal Nails nagykatalógusának 38. oldalán beharangozott két új Royal Gel készletet? Jó hírünk van, megérkeztek!

Neon Colors készlet – NONSTOP NEON: A nyár őrületesen vadító neon trendszíneiből összeállított Royal Gel készlet: négy fixálásmentes színes zselé, melyek mindegyike a forró party-k legnagyobb slágere.
A készlet tartalma: R18, R19, R20, R32.

Favorite Colors készlet – BESTOF:  A négy tuti befutó, azaz a legnépszerűbb Royal Gel színekből összeállított Favorite Colors válogatás. Vendégkedvencek egy dobozban, szuper áron!
A készlet tartalma: R1, R5, R6, R8.

Legújabb, mindössze kettő perces videónkban a világújdonságnak számító szupergyors és szuperkíméletes ONE STEP CrystaLac-ot és egy más márkájú hagyományos zselés lakkot hasonlította össze Kovács Gabó, 5-szörös USA bajnok, világbajnok oktatónk.
A videón látni fogod, hogy milyen sok időt spórolhatsz meg a One Step-pel, kompromisszumok nélkül. A videó egyben a One Step CrystaLac Step by Step használatát is megmutatja.

A színeket IDE kattintva nézheted meg.

Július közepe van. Ilyenkor mindenki nyaral, pihen, a lábát lógatja. Aki mégis a szalonjában dolgozik, az pedig biztosan feljegyezte naptárába utazásának, augusztusi szabadságának időpontját. Habár, mi is élvezzük még a forró nyári napsütést, azért már gondolunk az őszre és arra, hogy vendégeid visszatérnek nyaralásukból és megrohamoznak: új formákat, új színeket, új díszítéseket követelnek majd rajtad. Érdemes egyetlen napot egy kis tanulásra is szánnod, hogy újdonságokkal kápráztathasd el őket. Ráadásul mindezt 15-30%-os kedvezménnyel: Egy felkapott sláger építő és egy legújabb trendeket bemutató díszítő tanfolyamot akcióztunk le Neked!

Jelentkezz minél hamarabb, a tanfolyamok képére kattintva, mert a létszámok korlátozottak!

A tanfolyamokra jelentkezni a +36 (1) 323 0258-as telefonszámon, vagy weboldalainkon lehet.
A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze.

10 évesek lettünk – ééééés a jubileumi szülinap alkalmából Step by step nyereményjátékot hirdetünk!

Készíts-építs-díszíts, fotózd le öt lépésben és egy finis fotót is mellékelj! Írd meg, melyik képen mit látunk – melyik munkafolyamat zajlik. Használjátok kedvenc nyári színeiteket zselében, porcelánban, CrystaLac-ban. A formát és a díszítést rátok és a fantáziátokra bízzuk!

Határidő: 2013. augusztus 30.
Nagy felbontású, jó minőségű fotóitokat a creative@elitecosmetix.com címre várjuk!

A legjobb munkákat folyamatosan közzétesszük!
És a legeslegszuperebb hírt utoljára hagytuk: a beküldők között 10 db 10.000 Ft értékű ajándékcsomagot sorsolunk ki!

Játssz velünk Te is!

Rajongsz a Crystal Fashion felsőkért? Szereted a rózsaszínt? Nagy kedvenced a 2012-es Szépségkirálynő féloldalas póló? Akkor a legújabb topunkat is imádni fogod! Itt a Szépségkirálynő 2013 döntőseinek nagy kedvence: trendi rózsaszín Crystal Fashion top, szárnyas logóval.

Légy Te is Szépségkirálynő! S, M, L méretekben.

Már megrendelheted webáruházunkból (itt), kérheted területi képviselőinktől (körömfutár), viszonteladóinktól vagy beszerezheted személyesen József körúti üzletünkben.

3.980,-

Újra kapható! Kígyóbőr Crystal Fashion koffer

Lekerekítéssel csinosított, lélegzetelállító dizájnú, fekete kígyóbőr mintázatú Crystal Fashion körmös bőrönddel Te diktálhatod a divatot ezen a nyáron.


A dupla zipzáras felhajlítható fül alatt klasszikus, jól pakolható, kihajtható fiókos körmös polcrendszer húzódik meg, mely akár ki is vehető.

Színe miatt decens, mintázata miatt divatos. Crystal Nails 2in1: kívül divat, belül szakma.

16.500,-

Örömmel értesítünk Téged, kedves Kolléga, hogy a Crystal Nails júliustól Kézápoló és Műkörömépítő, Lábápoló szakképesítések vizsgaszervezésére jogosult VIZSGAKÖZPONT lett, megfelelve a legmagasabb szintű állami szakmai elvárásoknak.

Az idén 10 esztendős Crystal Nails életében óriási lépés ez, és magas presztízs értékű állami elismerés, mivel így a jövőben a cég alakítja ki - szakképesítésenként vagy vizsgarészenként - a vizsgákat.
A tanuló eredményes szakmai vizsga esetén, Magyarország címerével ellátott, szakképesítés megszerzését igazoló SZAKMUNKÁS bizonyítványt kap.

József körúti üzletünkben vették át a Szépségkirálynők – Rákosi Annamária és Tímár Brigitta – a Crystal Nails által felajánlott nagy értékű ajándékokat. Miss World Hungary, azaz Miss Crystal Nails-nek és Miss Intercontinental Hungary-nek a cég ügyvezető igazgatója, Misi Angelika adta át a nyereményeket.

Miss Intercontinental Hungary címmel büszkélkedő Tímár Brigitta 250.000 Ft értékű, a legfényesebben ragyogó korona boldog tulajdonosa, Miss World Hungary – Rákosi Annamária – pedig 500.000 Ft értékű Crystal Nails ajándékcsomagot vehetett át. Annamari, azaz Miss Crystal Nails emellett egy egyéves exkluzív Crystal Nails-szerződést is kapott.
A lányok boldogan vették át a hatalmas Crystal Nails csomagokat és még sokáig időztek a boltban: a CrystaLac-ok és a világújdonságnak számító One Step CrystaLac-ok polcai mellett hosszasan válogattak a színek közül.
A tábor alatt kapott új alap- és fedőréteget, illetve fixálást nem igénylő szupergyors és szupertartós One Step CrystaLac-okkal ugyanis mindketten rendkívül elégedettek voltak:
- Három hétig gyönyörűek és ápoltak voltak a körmeim. Egyszerűen imádtam – áradozott Annamari.

www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com