HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

Tartalom: A nyár sláger ecsetei és sláger videója ***** Havi akció - július ***** Két új Crystour állomás: Miskolc és Nyíregyháza ***** Tanácsok a forró napokra ***** Online Köröm Magazin: Szépségkirálynő: Rákosi Annamária lett Miss Crystal Nails ***** Beindult a Crystour: Bajnokoktól tanultak Békéscsaba és Szombathely körmösei ***** Crystal Nails Campo Estivo 2013, avagy körmöstábor olasz módra ***** Gyere velünk Te is a Körömtáborba! ***** Crystal Nails ápolók és körömlakkok már a Rossmann-ban is ***** Kristályékszerek és tündérmesék Hollandiából ***** Görög kiállításon a Crystal Nails
Az alábbi rövid, 3 perces videóból megtudhatod,
melyik ecsetet miért érdemes választani és hogyan kell használni.
Az ecsetekről bővebb információt itt találsz!
Fogadd szeretettel az alábbi júliusi akciós termékeinket, melyeket a legnagyobb körültekintéssel válogattunk össze számodra. Tőlünk – Neked!
Az akció JÚLIUS 3-31-ig vagy a készlet erejéig érvényes.
Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél
(Körömfutárok) és webáruházunkban (képekre kattintva oda jutsz).


2 színes zseléhez 1 ajándék színes zselé!
Az ajándék színes zselét az alábbi 49 Crystal Nails zseléből szabadon választhatod ki
(dekor színek, csillámos zselék, opál zselék, giga zselék):

25, 27, 30, 47, 49, 51, 54, 62, 70, 77, 111, 116, 117, 138, 145, 146, 148, 183, 184, 187, 174, 179, 805, 809, 603, 605, 609, 900 O, 901 O, 902 O, 908 O, 909 O, 910 O, 911 O, 401, 403, 404, 405, 410, 411, 412, 413, 908 G, 911 G, 917 G, 250, 251, 252, 254
(A színeket megnézheted a tavalyi nagykatalógusban illetve a webáruházban (crystalnails.hu/bolt). Webáruházas rendelésnél az ajándék színt NE a kosárba tedd, hanem a megjegyzés rovatba írd!


Xtreme Cover Pink és Pinky 5ml és 15ml

A Crystal Nails anyagoknál az Xtreme jelölés egy külön kategóriát jelent: még különlegesebb, még fejlettebb, még extrémebb. Ilyen az Xtreme Cover Pink építő zselé is: teljesen új zselé-összetétele következtében összetartja önmagát, nem folyik, színe pedig a legbeváltabb cover pink szín, kicsit erősebb fedőképességgel, de még biztosítva a kontúr-mentességet a hátrafelé történő elmosásnál. Alternatívaként egy második, rózsaszínesebb változatban is Pinky néven. UV kötés 3 perc, LED 15 mp.

-15% 5ml – 2.100,- helyett 1.785,-
-15% 15ml – 3.250,- helyett 2.763.-

 


Crystal Slower Crystal Clear 28g/40ml

Az új porcelán rendszer fő tulajdonságait Fekete Zsuzsanna Körömolimpiai Aranyérmes, Kétszeres Európa-Bajnok, Hétszeres Magyar Bajnok instrukciói alapján választottuk meg. Slower porainkat a kicsit lassabb munkatempóhoz ajánljuk; ezek krémes állagú, közepes kötési idejű, hosszabb ideig alakítható-teríthető porok.

-20% 28g 2.770,- helyett 2.216,-

 


Top Shine zselé – Fixálásmentes csúcsfény, három csillámos színben: Diamond Blue, Holo Red, Holo Gold

Bármely zselére vagy porcelánra alkalmazható, rendkívül magas fényű, lágy, ecsetes átlátszó fényzselé. Kiemelkedően jó minőségű. A hirtelen kötés miatt vékonyan kell kenni. Három divatos, csillámos színben: Diamond Blue, Holo Red, Holo Gold.
-20% 15ml 3.500,- helyett 2.800,-

 


Crystal Nails zömök porcelán díszítő ecset

Zömök kis klasszikus ecset Kolinsky szőrből, nagy nyomóerővel. Fekete nyél, fém kupak, kedvező ár..

-20% 1.930,- helyett 1.544,-

 


CN kombinált reszelő – piros és fekete

Egyik felén csiszoló vászonnal, másik felén homokolt porcelán finomítóval – 180/180 (piros mag) forma reszeléshez és finomításhoz, 240/240 (fekete mag) finom reszelésekhez, polírozás előkészítéséhez.

-15% 760,- helyett 646,-

 


UFO lámpa

Duplacsöves (2x9W), körbetükrös, modern formájú, nagy nyílású, 3 oldalon zárt. Erősebb transzformátorral (alacsonyabb hő- és zajképződés).

-15% 8.900,- helyett 7.565,-

 


Fémeszköz készlet, ezüst színű

Rozsdamentes acélból készült hajlító csipesz, bőrfeltoló-kaparó, díszítőtű-pontozó, keverő spatula, íves vágóélű tipvágó, bőrvágó- és körömvágó olló, reszelő és ecset tartó fülek (a képen látható reszelő és ecsetek nélkül). Mindez ezüst színű textilbőr boxban, a fémeszközök számára mágnes betétekkel.

készlet: -20% 13.700,- helyett 10.960,-
tok üresen: -20% 3.500,- helyett 2.800,-

 


Crystal Fashion karórák – japán szerkezettel

Crystal Nails fém-logós óra, japán belső mozgató szerkezettel, ütős divatszínekben: Red Mandarin, krémrózsaszín, fuchsia és hófehér. A szilikon szíj sötétben világít. Ha ezeken a vidám színű órákon figyeled a körömépítés sebességét, gyorsabbnak fog tűnni.

Matt fém díszdobozban: -20% 5.400,- helyett 4.320,-

 

A két első állomásról - Békéscsaba és Szombathely - készült képes beszámolóért görgess lejjebb!
Közel 600 lányból választották ki azt a hármat, akinek szombaton korona kerülhetett a fejére a Szépségkirálynő – melynek fő szponzora volt a Crystal Nails és a LuXLash – című élő műsorban: Rákosi Annamária Miss World Hungary – egyben Miss Crystal Nails –, Kárpáti Rebeka Miss Universe Hungary, Tímár Brigitta Miss Intercontinental Hungary cím boldog tulajdonosa lett.
A Szépségkirálynő-jelöltek körmeit még a táborban – az élő műsor előtt napokkal – elkészítettük: Kovács Gabó és Vétek Niki gondoskodott a lányok gél lakkozásról. Pontosabban két többszörös bajnok oktatónk az új alap- és fedőréteget, illetve fixálást nem igénylő szupergyors és szupertartós One Step CrystaLac-okkal varázsoltak gyönyörű körmöket a lányoknak. Szempilla-hosszabbítást is kaptak a szépségek: a LuXLash-team természetes hatású, igéző szempillákat varázsolt mindenkinek.
A választékot látva – 20 ragyogó, nyári szín, melyhez júliusban érkezik 6 új – a Szépségkirálynő-jelölteknek nem volt könnyű dolguk „kedvenc” CrystaLac színük kiválasztásában. Gyorsan kellett azonban dönteni, mert a lányok már rohantak is a következő programra a divatos Crystal Fashion Szépségkirálynő pólóban – még szerencse, hogy a One Step CrystaLac-ozás mindössze 10 perc alatt elkészült.
Az elődöntők során – majd a szombati döntőben is –, a lányok „zsűrizésében” a Crystal Nails cég vezetője, Jákob Zoltán is részt vett.
Az eredmény nehezen ugyan, de végül megszületett: Miss Intercontinental Hungary címet és 250.000 Ft értékű Crystal Nails utalványt Tímár Brigitta; Miss Universe Hungary, azaz Kárpáti Rebeka 250.000Ft értékű LuXLash utalványt, valamint egyéves exkluzív LuXLash-szerződést kapott. A legfényesebben ragyogó korona, a Miss World Hungary cím pedig Rákosi Annamáriáé lett. Annamari, azaz Miss Crystal Nails 500.000 Ft értékű Crystal Nails utalványt és egyéves exkluzív Crystal Nails-szerződés boldog tulajdonosa lett.
Még a kánikula sem tarthatta vissza azokat az elszánt és tanulni vágyó körmösöket, akik szombaton a Crystour első állomásának helyszínére, a békéscsabai Kornélia cukrászdába ellátogattak. Szombathelyen – a nyári állomássorozat második helyszínen – is megtöltötték a termet: annyian érkeztek, hogy pótszékeket is be kellett vetni.
Békéscsabán Malekné Vigh Marcsitól és Kun Zsuzsitól leshettek el különböző praktikákat, építő- és díszítő fogásokat azok a szakmabeliek, akik szombati napjukat a tanulásnak szentelték.
Szombathelyen Malekné Marcsi „párja” Halász Virág volt. Mari szalonkörmöket épített zseléből, divatos nyári Neon Sparkling zselé színekből. Virág a világhálón hatalmas lájkoló-tábort begyűjtő szalonköröm építését mutatta be, a legütősebb 2013-as nyári Full Diamond porcelán színekből, melyet One Move virággal díszített. A zselés világbajnok bemutatta az új, fixálásmentes Royal Gel-t: felületen és beépítve – használatának lehetőségei, a szabadszél kialakításától kezdve a díszítésig.
Az előadások szünetében és a nap végén mindenki kedvére válogathatott az akciós termékek és színek között, valamint beszerezhette kedvenc Crystal Nails termékeit is. Végül, akik az egész napot bajnok oktatókkal és tanulással töltötték még a legnépszerűbb R5-ös  - Lágy korall színű – Royal Gel-ből is kaptak, melyet minden bizonnyal már azóta teszteltek is valamelyik vendégük körmén.
Professzionalitás, szenvedély és szakmai elkötelezettség – röviden így lehetne jellemezni az ötödik alkalommal és ismét óriási sikerrel megrendezett olasz Crystal Nails körmöstábort, melynek helyszíne ezúttal is az Adriai-tenger partján elterülő szépséges Cesenatico volt.
Ezúttal több mint 70 körmös szívta magába a szakma minden trükkjét-fortélyát, valamint a szikrázó, olasz napsütést az olaszországi Crystal Nails körömtáborban.
A táborozók szakmai fejlődését olyan neves oktatók, bajnokok és nemzetközi bajnokok segítették, mint: Carla Nappi, Cristina Zavoli, Daniela Colopi, Francesca Ricci, Irene Merlo, Kovács Gabó, Laura D'Avino, Melania Alessandrello, Sebestyén Ági, Simona Ganderova és Valeria Vacovà.
A tábor páratlan lehetőség volt az olasz körmösök számára, hogy közvetlenül a legjobbaktól tanuljanak, lépésről lépésre megismerjék a legújabb technikákat és elmélyítsék tudásukat, melynek birtokában igazi szakemberekké válhatnak.
A tábor hete – teli rengeteg tanulással, illetve érzelemmel, mosollyal, nevetéssel és örömmel – hamar elrepült. Az ünnepélyes táborzáráson a résztvevők okleveleit Jákob Zoltán személyesen adta át. A Crystal Nails alapítója egyúttal gratulált a három új mesternek – Urszula Sadko, Alice Di Biase, Ketty Mangraviti – is.
A búcsú pillanatában pedig mi más hangzott el többször, szinte mindenki szájából, mint:
„CI VEDIAMO L'ANNO PROSSIMO! azaz: Találkozunk jövőre!”
Kattints alábbi másfél perces videónkra, melyből megtudhatod, miért kihagyhatatlan az idei Körömtábor!

LEGtöbb Nemzetközi Bajnok oktató egy helyen...
LEGnagyobb tudásanyag egy képzésen...
LEGtöbb fejlődési lehetőség Neked!

Az augusztusi balatonlellei Körömtábor részleteit itt találod.
Helyek még korlátozott számban!

A Crystal Nails körömlakkjainak 8 ml-es változatával, valamint egyes ápoló és erősítő termékeivel néhány hete már a Rossmann drogériahálózat polcain is találkozhattál. Célunk ezzel az volt, hogy a márka széleskörű megismerését tovább erősítsük a lakosság körében.

Fontos! A szaküzletekben, területi képviselőknél (körömfutár), viszonteladóknál, illetve webáruházunkban természetesen továbbra is katalógusáron juthatsz hozzá kedvenc Crystal Nails körömlakkjaidhoz és ápolóidhoz, és csak ezeken a helyeken érheted el a munkádhoz szükséges valamennyi terméket.

www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com