HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

Tartalom: Legújabb profi továbbképzések - 2013 NYÁR ***** Tájékozódj naponta frissülő képzési naptárunkból! ***** Havi AKCIÓ - június ***** Nyári NailArt vásár ***** Bemutatjuk: Az új trendszínek körmökön - 2013 NYÁR Crystal Nails színe ***** Indul a Crystour ***** 3 érem Szlovéniából

2013 nyár legfrissebb körömdivatjához hangolt továbbképzéseinket mutatjuk most be Neked. Három bajnok díszítő oktatónk képzésén más-más technikát tanulhatsz: kombinált díszítések CrystaLac-okkal, szalon silk porcelán, extrém festés az új neon akril és Xtreme Aquarell+ festékekkel, „Luxury” dizájn, népszerű minták Royal zselével és színes zselével. Kápráztasd el vendéged a legütősebb nyári színekből készített díszítésekkel!

A naponta frissülő továbbképzési naptárunkat keresd a mukorom.hu-n.
Ha jelentkezni szeretnél vagy csak bővebb információra vágysz, kattints az adott képzésre!
Szeretettel várunk képzéseinken, hiszen tudod, a szépségszakmában nincs megállás:
a vendégek mindig a legjobban képzett és legtrendibb díszítéseket készítő szakembereket keresik.
Fogadd szeretettel az alábbi júniusi akciós termékeinket, melyeket a legnagyobb körültekintéssel válogattunk össze számodra. Tőlünk – Neked!
Az akció JÚNIUS 5-30-ig vagy a készlet erejéig érvényes.
Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél
(Körömfutárok) és webáruházunkban (képekre kattintva oda jutsz).

Builder Pink I. 15ml -20%

Körömágyhosszabbító rózsaszín építő zselé
Közepes sűrűségű, erős, üveghatású rózsaszín (Blush) zselé. Könnyen kezelhető. Most még intenzívebb rózsaszínben a Cover Pink magasításához (körömágy-magasítás). Kötésidő 3perc.

-20% 15ml 2.890,- helyett 2.384,-

Giga White Slower Powder 40ml -20%

Az új porcelán rendszer fő tulajdonságait az Olimpiai Bajnok, Kétszeres Európa-bajnok Fekete Zsuzsanna instrukciói alapján választottuk meg. A porok összetétele maximális tapadást és sárgulásmentességet biztosít. A Slower porokat kifejezetten lassabb munkatempóhoz ajánljuk. Krémes állagú, közepes kötési idejű, hosszabb ideig alakítható-teríthető. Gigafehér színben.

-20% 40ml (28g) 2.770,- helyett 2.216,-

Crystal Építő Zselés készletek: Xtreme Builder Gel, Titanium Builder Gel, Gum Builder Gel és Cover Pink Gel -15%

Xtreme Builder Gel készlet: Xtreme Clear Gel 5ml, White Builder Gel 5ml, Cover Pink Gel 5ml, Top Shine 4ml, Cleanser 40ml, szivacslapok, sablonminták.
Titanium Builder Gel készlet: Titanium Gel 5ml, Renewed Builder White II. Gel 5ml, Cover Pink Gel 5ml, Top Shine 4ml, Cleanser 40ml, szivacslapok, sablonminták.
Gum Builder Gel készlet: Gum Gel 5ml, Easy Off White Gel 5ml, Easy Off Bordeaux Color Gel 5ml, Easy Off Top Gel 4ml, Cleanser 40ml, szivacslapok, sablonminták.
Cover Pink Gel készlet: 3 féle Cover Pink Gel 5ml: Cover Pink, Cover Pink X, Cover Pink Extra; Top Shine 4ml, Cleanser 40ml, szivacslapok, sablonminták.

-15% 4.570,- helyett 3.885,-

Körömlakkok 15ml -20%

A Crystal Nails körömlakkok az optimális viszkozitás (belső súrlódás) következtében csíkozás- és foltmentesen, egyenletesen, könnyedén kenhetők. Hosszan tartó formulájuknak köszönhetően maximális kopásállósággal rendelkeznek. Közel száz intenzív és élénk színben.

-20% 15ml 890,- helyett 712,-
-20% 15ml 1.400,- helyett 1.120,-

Remover Foil – Leoldó fólia -20%

Alumínium fóliába ültetett körömméretnél kicsit nagyobb vattabetét, melyet Acryl Removerrel kell átitatni. Pontos illeszkedése miatt ez a leoldási mód hatékonyabb és anyagtakarékosabb is. Porcelán, Easy Off, CrystaLac leoldásához. 100 darabos nagy boxban.

-20% 2.550,- helyett 2.040-,

Crystal Nails féloldalas póló -20%

Hurrá, itt a nyár! Elő a rövid pólókkal, laza topokkal és vékony, ujjatlan felsőkkel. Mutass magadból minél többet! Erre tökéletes ez trendi, féloldalas szürke pamut felső, mely kényelmes és vagány. S, M, L és XL méretekben.

-20% 3.750,- helyett 3.000,-

1+1 akció! Easy Off vásárlása esetén AJÁNDÉK Easy Off Milky Pink vagy Pink

Tip-oldóval vagy Acryl Removerrel leoldható, új összetételű UV zselé saját köröm erősítéséhez. 3 perc alatt (LED 15mp alatt) keményre köt, ugyanolyan erős, mint a hagyományos zselék, mégis lereszelés helyett leoldással eltávolítható, így a saját köröm egyáltalán nem sérül. Minden eddigi saját köröm erősítő zselénél rugalmasabb és jobban tapad. Pedikűrnél is tökéletes megoldás saját köröm erősítésre. Átlátszó (Clear) színben.
TIPP: CrystaLac-ozásnál, ha a vendéged körmét nagyon gyengének/vékonynak találod, bátran erősítsd meg Easy Off-val! A köröm nem lesz vastag tőle és a leoldhatóság így is ugyanolyan könnyed marad.

15ml – 2.980,- + AJÁNDÉK Easy Off Milky Pink vagy Pink 2.980,- értékben!

Crystal SPA Skin Butter – Bőrápoló luxusvaj – mindhárom méretben! -20%

Shea Vaj & Gránátalma & Füge
Mélyhidratáló bőrápoló vaj illóolajokkal, vitaminokkal, ásványokkal – finom illattal. A shea vaj, gránátalma, füge és aloe puhítja, kényezteti a kezeket, lábakat és az egész testet is. A shea vaj titka, hogy összetétele nagyon hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételéhez, vitamin tartalma pedig szinte tökéletes bőrápolóvá teszi. Magas lipid tartalmának köszönhetően puhítja és lágyítja a bőrstruktúrát. A Crystal SPA bőrápoló vaj – sok más testvajjal szemben – nem marad ragadós. Az intenzív gyümölcsillatú kényeztetést a vendég még órák múlva is érzi. Afrika aranya még a legszárazabb és legérzékenyebb kezeket, lábakat is megpuhítja. Teljes testfelületen testvajként is tökéletes.

-20% 30ml – 700,- helyett 560,-
-20% 200ml – 2.900,- helyett 2.320,-
-20% 500ml – 5.900,- helyett 4.720,-

Crystal SPA Skin Repair – Repedezett bőrmegújító – mindkét méretben! -20%

Avokádó & Allantoin & Selyem
Erőteljes bőrpuhító igénybevett, kiszáradt sarokhoz, könyökhöz.
Gazdagon hidratálja az elszarusodott bőrt és puhítja a már meglévő bőrkeményedéseket. Farnesol tartalma révén távolt tartja a baktériumokat. A selymes textúra vitaminokkal, avokádóval és selyemkivonattal friss illatúvá és olyan puhává varázsolja a lábakat, akár a kisbabák bőre. A Crystal SPA Skin Repair rendszeres használatával a repedezett bőrrészek eltűnnek, a bőr újjászületik, a láb visszanyeri szépségét, érzékiségét.

-20% 30ml – 900,- helyett 720,-
-20% 200ml – 3.600,- helyett 2.880,-

Crystal SPA lábköröm reszelő -15%

Meglepő újdonság, a hagyományos fém lábköröm reszelőnél sokkal modernebb, jóval komfortosabb és hatékonyabb, jól fertőtleníthető reszelő. Biztos, hogy minden szalonban le fogja váltani korábbi társát.

-15% 1.200,- helyett 1.020,-

1+1 akció! 200ml Crystal SPA Peeling mellé AJÁNDÉK plusz egy 200ml-s
Crystal SPA Peeling 200ml
Frissentartó vitaminkapszulákkal

Aloe verát, E-Vitamint és Panthenolt tartalmazó bőrradír, mely a használat során gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről. A termék nagyon finom illatanyagot tartalmaz, ami allergén mentes.
A bemasszírozáskor frissen felnyíló E-vitamin kapszulák elsősorban antioxidáns hatásuk miatt fontosak. Segítenek semlegesíteni a sejteket károsító szabadgyököket, védik a sejthártyák többszörösen telített zsírsavait, javítják a bőr vérellátását. Megőrzik a bőr puhaságát és rugalmasságát.

1+1 akció! 200ml Crystal SPA Peeling mellé AJÁNDÉK plusz egy 200ml-s
200ml – 1.950,-

Ez a díszítő akció most csak a József körút 44. alatti üzletben érvényes!
Egy évben egyszer!
Az új színeket most kikentük Neked körmökre is, hogy jobban lásd, milyen ütősek,
és el tudd képzelni őket vendégeiden, amint megvesznek érte.

A fenti montázshoz kapcsolódva felelevenítjük Nektek a tavaszi és nyári trendszíneket bemutató katalógus oldalainkat.

Három, fényesen csillogó érmet hozott haza Kovács Gabó, a Crystal Nails oktatója a hétvégi szlovéniai Nail Design 2013 versenyről. A Marilyn körömforma megalkotója Nail Design Pink & White és Stiletto kategóriában első, míg Soak Off-ban második helyen végzett.
Az 5-szörös USA Bajnok modelljének Stiletto körmeit az új 2013-as tavasz-nyári Cover Next porcelánporból építette. A szabadszélre az új Full Diamond színekből a 4-es és a 8-as került, illetve némi lila Mica. Gabó a körmöket végül One Move akrillal és R6-os Royla Gel-lel díszítette. A Nail Deisgn Pink&White kategóriájának első helyezett körmeihez világbajnok oktatónk a körömágyat Xtreme Pinkből, a szabadszélt Super White-ból építette. Gabó Soak Off kategóriában is indult: ott a dobogó második helyére állhatott fel.
Szívből gratulálunk a szép eredményhez!

Tanulj Te is Kovács Gabótól! Az 5-szörös USA Bajnok képzéseit és azok időpontjait itt találod!
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com