HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

Tartalom: Megérkeztek a Crystal Nails legfrissebb nyári újdosnágai! ***** Megjelent a Crystal Nails 2013 NYÁR EXTRA Katalógusa ***** Online Köröm Magazin: 2013 Nyár trendszínek ***** Nyári újdonságok, torta és buli: Fergeteges születésnapi Körmösnap
A forró, nyári napokra még úgy tűnik, várnunk kell. De hogy a kedvünk addig se legyen borongós, jó hír: MEGÉRKEZTEK a CRYSTAL NAILS legfrissebb NYÁRI újdonságai, amelyek óriási érdeklődés közepette mutatkoztak be a hétvégi KÖRMÖSNAP-on. Az új fejlesztéseket már beszerezheted József körúti üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és webáruházunkban (képekre kattintva oda jutsz).
Varázsold el vendégeidet az új NEON és FULL DIAMOND színekkel, lássuk őket:

MEGJELENT a Crystal Nails 2013-as NYÁR EXTRA katalógusa, a legújabb trendszínekkel, újdonságokkal, termékekkel és fejlesztésekkel, illetve rengeteg új szakmai információval és a legújabb profi továbbképzésekkel.
Megszerezheted üzletünkben, viszonteladóinktól és területi képviselőinktől, IDE kattintva belelapozhatsz és le is töltheted vagy rendeld meg üzletünkből (06 1/334 1924) vagy webáruházunkból és ingyen kipostázzuk Neked!

 

Az idei nyár a neon színektől "hangos". Ruhában, kiegészítőben, sminkben és természetesen körmökben is hódít a neon. Ha vendéged is imádja a feltűnő, élénk színeket, bátran ajánld legütősebb neon és gyémántként csillogó Full Diamond színeinket színes zselében, színes porcelánporokban, Royal Gel-ben, CrystaLac-ban. Szemezgess kedvedre alábbi válogatásunkból!
A születésnapi KÖRMÖSNAP „ajtajára” már a nyitás után egy órával ki lehetett volna tenni a „Megtelt” táblát, annyian voltak kíváncsiak a legújabb nyári újdonságokra és fejlesztésekre, az új nyár extra katalógusra, a külföldön élő Crystal Nails-esek tapasztalataira, Nemzetközi Bajnok oktatók előadásaira. A nap végén mindenki a Crystal Nails-szel ünnepelt: tortáztunk és buliztunk a Fiesta és Zozo dalaira.
Születésnapi Körmösnapon ünnepeltek a Crystal Nails-szel a 2013-as tavasz-nyári újdonságok, debütáltak a nyár extra új fejlesztései – többek között az új neon akril és neon sparkling színes zselé színek, az új Full Diamond zselé és porcelán színek és a NYÁR EXTRA katalógus.
Bejáratig kígyózó sort kellett végigállniuk azoknak, akik óriási kedvezménnyel akartak vásárolni: az óriási érdeklődés miatt gyorsan elkapkodtak nem egy újdonságot, terméket és akciós műköröm alapanyagot.
Rengetegen tolongtak a Konzultációs Műköröm Workshopok asztalainál, ahol mindenki feltette kérdéseit a Crystal Nails Nemzetközi Bajnok oktatóinak. Az érdeklődők kipróbálták az új Royal Gel színeket, illetve élesben tesztelték az új CrystaLac színeket és az új NailArt CrystaLac-okat, melyekkel álom a díszítés.
Tömve volt a Pedikűrnap különterme, illetve a LuXLash 3D Szempillahosszabbítás Szakmai Nap helyszíne is. Utóbbiban 3 szakoktatót lehetett gyakorlat közben figyelemmel kísérni, így mindenki alaposan bepillanthatott ebbe a körmösök által is végezhető szakmába.
Az „ünnepelt” – a Gyermeknapra való tekintettel – a gyerkőcöket is szívesen látta: külön kuckóban, szakképzett felügyelők foglalkoztak velük.
Sokan szorítottak a megújult Crystal Hungarian NailArt Cup 2013 szalonverseny résztvevőinek, akiknek egyik kézen öt előre megépített körmöt a helyszínen Royal Gel-lel kellett dekorálni, a másik kézen természetes, natúr (saját) körmöt borítani, illetve díszíteni CrystaLac-kal. A feladatot mindannyian ügyesen megoldották; gyönyörű munkák születtek. A három fős zsűri – Stájer-Vétek Niki, Váradi „Twixi” Szabina és Sebestyén Ági – végül első helyezettnek Bakos Erikát, másodiknak Machon Melindát, harmadiknak Tóth Évát hirdette ki.
A Körmösnapot végül óriási, ezerszeletes torta, két ajándék – Neon Sparkling színes zselét és One Step CrystaLac-ot kapott minden körmös látogató – és hatalmas party zárta: a 10 éves Crystal Nails-t a Fiesta és Zozó dalaival köszöntöttük fel.
Köszönjük Mindenkinek, aki velünk ünnepelt!
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com