HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

Tartalom: Most vasárnap Körmösnap! - új információk ***** Körmösnapon debütáló újdonságok és Nyár Extra Katalógus ***** Lehull a lepel és bemutatkozik az új fejlesztés ***** 2 ajándék minden körmös látogatónak
Mi már készen állunk mindennel, hogy az ország legnagyobb körmös rendezvényén, a SZÜLETÉSNAPI KÖRMÖSNAP-on – 10 éves a Crystal Nails! – elkényeztessünk Téged rengeteg szakmai előadással, vadonatúj nyári fejlesztésekkel és extra színekkel, különleges akciókkal és 2 újdonság ajándékkal. Különféle Konzultációs Műköröm Workshopok garantálják a sok-sok tudást, amivel gazdagodhatsz! Találkozz körmös kollégáiddal; kerülj személyes kontaktusba külföldi Crystal Nails-esekkel és Nemzetközi Bajnok oktatókkal; kézközelbe az újdonságokkal és az új színekkel, anyagokkal; pillants bele a lábápolás trendjeibe; próbáld ki a "rokonszakmát", a szálankénti 3D szempillahosszabbítást.
A korábbi meghívón felül az alábbi extrákkal várunk!
A vasárnapi KÖRMÖSNAPON megjelenő új Crystal Nails 2013 nyár extra katalógusból kiollóztuk Neked a Körmösnapon debütáló újdonságainkat. Ez mind-mind Rád vár most vasárnap! (Az újdonságok képeit nem tudod rájuk kattintva kinagyítani, mert csak a Körmösnapon mutatkoznak majd be.)
A Körmösnapon mutatkozik be titkos új fejlesztésünk, a ONE STEP CrystaLac!
Gyere és nézd meg, hogy „működik”: Kovács Gabó megmutatja előadásában. Próbáld ki Te is a Konzultációs Műköröm Workshop asztalainál, majd vidd haza AJÁNDÉKKÉNT a nap végén és teszteld szalonodban!
Ahogy a körmös szakma szereplői, úgy mi is fontosnak tartjuk a folyamatos megújulást, ezért idén nem a szokásos építő-díszítő versenyszámokat rendezzük meg, hanem egy szalon-díszítő Crystal Hungarian NailArt Cup 2013-at. (KATTINTS A KIÍRÁSÉRT!)

A díjak: 200.000 Ft, 100.000 Ft és 50.000 Ft.

Nevezési díj nincs!
TÉMA: NYÁR ÉS A SZÍNEK PARÁDÉJA
A versenyt megújítottuk: Royal Gel-re és CrystaLac-ra írtuk ki.
A verseny lényege: egyik kézen öt előre megépített körmöt a helyszínen zselével dekorálni a kiírás témájának és kritériumainak megfelelően. A másik kézen természetes, natúr (saját) körmöt kell borítani, illetve díszíteni CrystaLac-kal, a helyszínen
Az alábbi mindössze 3 perces videóban a 2012 őszi KÖRMÖSNAP hangulatából kaphatsz ízelítőt, ami most garantáltan még fantasztikusabb lesz, hiszen SZÜLETÉSNAPOT ÜNNEPLÜNK!
10 ÉVES A CRYSTAL NAILS!

Ne feledd, május 26-án Téged is szeretettel várunk 10 órától, a Millenáris B épületében!

SZERETETTEL VÁRUNK MOST VASÁRNAP A KÖRMÖSNAPON A MILLENÁRISON (II. KER. LÖVŐHÁZ U. (MAMMUT MÖGÖTT))!
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com