HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

Tartalom: 10 éves Jubileumi Körmösnap JÖN! Május 26.; Részletes meghívót várd, nyisd a jövő héten! *****
Havi akció - Május ***** Online Köröm Magazin: Egy arany, két ezüst és egy bronz a Beauty-n ***** Trend of Beauty: Három érem az ausztriai Grazból ***** Francia Világkiállításon a Crystal Nails ***** Tanulóink sikerei a hétvégi műkörömépítő versenyen és Tip-Box-ban ***** Magyar Pálinka Szépe 2013: Crystal Nails pólóban pózoltak a szépségek

Fogadd szeretettel az alábbi májusi akciós termékeinket,
melyeket a legnagyobb körültekintéssel válogattunk össze számodra. Tőlünk – Neked!
Az akció MÁJUS 2-31-ig vagy a készlet erejéig érvényes.
Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél
(Körömfutárok) és webáruházunkban (képekre kattintva oda jutsz).

BASE (ALAP) GEL – Univerzális tapadózselé

Extrém erős tapadású, egyedi Crystal Nails fejlesztésű tapadózselé, mely alaprétegként kenve a saját körömbe polimer gyökeret ereszt, így bombabiztos tapadást eredményez. Kiváló minden Crystal építő zselé alá (pl. problémás vendégekhez, hajlítás bebiztosításához stb.) és CrystaLac-ok alá (Clear alap helyett). Különlegessége, hogy francia műköröm utántöltéskor, ha ezzel a tapadózselével alapozunk, nem engedi megcsúszni a rá kerülő Cover és fehér zselét. Segítségével még a kezdők is búcsút inthetnek az összes tapadási problémának.

-10 % 15ml – 3.500,- helyett 3.150,-

CRYSTAL LIQUID 500ml

Kíméletlenül erős, kék likvid, amiben fürödve a porcelánszemcsék rendkívül erősen összekötnek, kérlelhetetlenül beletapadnak a saját körömbe és nem adnak teret a sárgulásnak.

13.200,- helyett 9.800,-

CHAMELEON SZÍNES ZSELÉK
– THERMO ÉS FLASH –
AZ ÖSSZES SZÍN!

Azt mondják, a változatosság gyönyörködtet. Ezt a mondást igazán jól ismerik a Chameleon zselék rajongói. A Crystal Nails Chameleon Thermo zseléi megjelenésük óta igazi vendégkedvencnek számítanak; valódi kaméleon módjára változtatják színüket. Egyszerűen képtelenség megunni őket: a Thermo zseléknek más lesz a színe kézmelegen (körömágyon) és más a hűvösebb szabadszélen, a Flash zselék pedig fényerőre változnak – árnyékban és napfényben más-más árnyalatban tündökölnek. A színváltást vendéged is imádni fogja!

-20 % 5ml – 2.400,- helyett 1.920,-

CRYSTAL STILETTO SABLON 250DB-OS

A Crystal Nails klasszikus és pillangó sablonjának méltó, harmadik társa az extrém  hosszú, Stiletto körmökhöz fejlesztett sablon. Könnyedén párosítható fülek, nyílegyenes forma, a megszokott papírból, a Crystal-os ívtartással. Mostantól gyorsabb a Stiletto forma kialakítása és nem kell hosszú körmökhöz sablont toldani.

-30% 3.390,- helyett 2.373,-

A videóra kattintva megnézheted, hogyan használja a Stiletto sablont Kovács Gabó Stiletto körömforma építéséhez.

További hasznos szakmai videókért kattints a logóra!


CRYSTAL UV LÁMPA, FEKETE

Exkluzív külsejű, nagyon  szép kivitelű ezüstmetál UV lámpa – fekete gumírozott betétekkel. Erős (4x9W), ventillátoros, időkapcsolós, körbetükrös és a programozásba is nagyon kényelmes a körmös felé néző gombok és a digitális kijelző miatt. A lámpa alsó része kihúzható, így könnyebb a csőcsere, és a lábköröm zselézésnél belefér a láb is.

-25% 19.800,- helyett 14.850,-

SALON DRILL CSISZOLÓGÉP

Beszorító-gyűrűs, fémházas fejjel, digitális fordulatszám fokozat kijelzővel, oda-vissza 3.000-20.000 fordulatszámmal, lábpedálkapcsolóval.

Hat fej és hét gyűrű – 7.000 Ft értékben – AJÁNDÉK!

-15% 21.900,- helyett 18.615,-

CRYSTAL FASHION PAMUT SZALON-STREET LEGGINGS, FARMERHATÁSÚ

Divatos pamut leggings, csillámos Crystal Nails nyomattal. Trendi utcai viselet, ugyanakkor szalonban dolgozóknak is rendkívül kényelmes. S, M, L, XL méretekben.

-40 % 4.450,- helyett 2.670,-

Négyszer állhatott fel a dobogóra a Crystal Nails színeit képviselő versenyző a hétvégi Beauty Forum keretein belül megrendezett Nail Design Magyar Kupán és a II. Tip-Box Bajnokságon. Az aranyéremmel – Kovács Gabó profi épített kategória – ráadásul kvalifikálta magát az őszi müncheni Európa-bajnokságra.

A megmérettetésen Gel French Newcomer (kezdő) kategóriában ketten indultak a Crystal Nails színeiben: Krajnyák Zsuzsanna első, míg Ásványi Alexandra második helyezést ért el. Gel French profi kategóriában szintén aranyat hoztunk el: Wéber Nikoletta az előző két évhez hasonlóan ezúttal is győztes körmöket épített.

Első alkalommal mutatkozott be a Crystal Nails a francia közönség előtt az ország legismertebb és legfényűzőbb Spa és Szépség Világkiállításán. A világhírű eseményen Stájer-Vétek Nikolett is bemutatózott, akinek díszítéseit óriási érdeklődés övezte.
A külföldön élő Nikivel a Körmösnapon találkozhatsz.

A hétvégén megrendezett országos műkörömépítő versenyen értek el szép eredményeket tanulóink, akik a békéscsabai Crystal Nails Elite Körmösakadémián, Dudás-Deák Ildikó segítségével készültek fel a versenyre - Székely Katalin első, míg Bella Nikoletta második lett. Ezenkívül a negyedik – Csomor Violetta – és hetedik helyet – Soltészné Világosi Nikolett – is Crystal-os tanulók hozták el. Tip-Box 3D kategóriában Maszlag Mária, Mixed-Media kategóriában pedig Virág-Kis Ágnes nyakába akasztották az ezüstérmet.

Mialatt Kovács Gabó a Nail Design Magyar Kupa profi épített kategóriájában megszerzett aranyérmét, megválasztották a Crystal Nails pólóban felvonuló szépségek közül a Magyar Pálinka Szépét Békéscsabán.

www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com