HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

Tartalom: Bemutatjuk: A legújabb divat szerinti rövid köröm variációk a Te szalonodba ***** JÖN! Megújult Crystal Hungarian Nailart Cup 2013 ***** Elindult a müköröm.tv! ***** Interjú Kovács Gabó Világbajnokkal az angol SCRATCH Magazinban ***** Online Köröm Magazin: Színes zselék királya, Royal Gel ***** Cosmoprof siker: Ízelítő a Crystal Nails standon uralkodó fergeteges hangulatból ***** Crystal Nails az Irish Beauty Show-n ***** Tanulóink szép eredménye a hétvégi MOSZI-n ***** Sajam Kosmetike, Belgrad; 3 érem Szerbiából ***** FRISS HÍR: Kovács Gabó újabb hazai győzelme


Hurrá! Végre megérkezett a tavasz. Hogy a körmökön is előcsalogassuk a meleg évszakot és az élénk, intenzív színeket, arra gondoltunk, hogy a május 26-i KÖRMÖSNAPON zajló Crystal Hungarian NailArt Cup 2013 versenykiírásának témája a NYÁR ÉS A SZÍNEK PARÁDÉJA lesz. A versenyt is megújítottuk: ezúttal Royal Gel-re és CrystaLac-ra írtuk ki.
A Crystal Nails Crystal Hungarian NailArt Cup 2013 nyerteseinek magas pénznyeremény üti a markát:
az első helyezett 200.000 Ft-ot,
a második 100.000 Ft-ot,
a harmadik pedig 50.000 Ft-ot kap.
Nevezési díj NINCS!
A versenyző feladata öt előre elkészített körmöt (bal kézen) a helyszínen dekorálni a kiírás témájának és kritériumainak megfelelően. A másik kézen (jobb) természetes, natúr (saját) körmöt kell borítani, illetve díszíteni CrystaLac-kal, a helyszínen.

A nevezési lap leadási határideje: 2013. május 20.
További részletek a versenykiírásban, melyet itt érsz el! 
A nevezési lapot ide kattintva töltheted le!

 

Szenzációs hírünk van! Elkészült új oldalunk a
MŰKÖRÖM.TV
A honlapon műkörmös szakemberek számára készült
step by step és még sok más, érdekesebbnél érdekesebb videót találtok.
Kattintsatok a TV képernyőre!

Kellemes böngészést kívánunk!

Anglia legnépszerűbb és leghíresebb körömmagazinja, a SCRATCH közölt interjút áprilisi számában Kovács Gabó 5-szörös USA Bajnok, Világbajnokkal. A 8 különböző körömformát ábrázoló képből
poszter is megjelent a magazinban.
A mindössze 3 perces videón keresztül bepillantást nyerhetsz a világ legnagyobb szépségkiállításába, a Cosmoprof-ba, melyen a Crystal Nails óriási, impozáns standdal képviseltette magát. Nézd meg a Guido Grassi-val, a Crystal Nails márka olaszországi disztribútorával készült interjút.

 

A közelmúltban rendezték meg Dublinban Írország legnagyobb szépségipari szakkiállítását, az Irish Beauty Show-t, ahonnan a Crystal Nails sem hiányozhatott: legújabb 2013-as tavasz-nyári zselé és CrystaLac színeit sokan megcsodálták.
A két nap leforgása alatt tízezer látogatót számláló rendezvényen a Crystal Nails
14m2-es standon várta a látogatókat.  A legnagyobb érdeklődés a színes zseléket övezte,
hiszen csak a Crystal Nails-nek van ekkora, közel 500 színből álló választéka.
Emellett sokan keresték – és vásárolták is – még az építő zseléket.

Nem múlhat el hétvége – azaz verseny – Crystal Nails siker nélkül. Ezt bizonyítja a vasárnapi, MOSZI által rendezett megmérettetés is. Ráadásul ezúttal tanulók gyűjtötték be a szép eredményeket, ami külön öröm és büszkeség a Crystal Nails, illetve a felkészítő tanár, dublini tripla aranyérmes oktatónk, Halász Virág számára.

Eredményesen szerepeltek a Crystal Nails tanulói hétvégén a MOSZI Tavaszi Tanuló és Szalon műkörömépítő és Lábápoló versenyén.

Tanuló kategóriában – melyben Pink&White körmök készítése volt a feladat – Fejes Lilla második, Balla Eszter harmadik, Windisch Tímea ötödik, Nagy Balázs pedig hatodik helyezést ért el. Körömágyhosszabbítással építettek francia körmöket a szalon kategória indulói, ahol a dobogó első helyére állhatott fel Crystal Nails-es tanuló: Kőszegi Gabriella nyakába akasztották a legfényesebben csillogó érmet, az aranyat.
A szép eredményekhez szívből gratulálunk!

Royal Gel és CrystaLac – ezt a két szót lehetett leggyakrabban hallani a Crystal Nails Szerbia standjánál április első hétvégéjén, a belgrádi Sajam Kosmetike szépségipari kiállításon. A rendezvény keretein belül körmösversenyeket is rendeztek, ahol Magyarosi Barbara 3 kategóriában dobogón végzett: két aranyat és egy ezüstöt hozott haza.
Óriási népszerűségnek örvendett az április első hétvégéjén a szerbiai Belgrádban megrendezett Sajam Kosmetike szépségipari kiállításon a színes zselék új generációja, a harminc színben kapható Royal Gel és a legújabb 2013-as tavasz-nyári CrystaLac-okat is vitték, mint a cukrot.
A Crystal Nails standján a szerb csapat nem győzte feltölteni a polcokat; a vásárlók folyamatosan, előre megírt listákkal érkeztek, melyre minden, számukra fontos Crystal Nails terméket felírtak.
A belgrádi kiállításon a Crystal Nails-nek nemcsak a látogatók körében volt „sikere”, a körmös versenyen is háromszor hangzott el az újításban élen járó körmösmárka neve. Magyarosi Barbi három kategóriában is dobogóra állhatott: első lett Stiletto Fantasy-ban, melyhez a legújabb 2013 tavasz-nyári porcelánszíneket használta. Szintén első lett telefontok díszítés kategóriában, melyre One Move akrilfestékkel készített gyönyörű virágokat. Szintén Stiletto körmökre festett Hungarikumaiért – szürkemarha, gémeskút, kalocsai minta, pirospaprika, címer – ezüstérmet akasztottak a nyakába.

 

Friss hír

Kovács Gabó 5-szörös USA bajnok, világbajnok a Crystal Nails nemzetközi oktatója nyerte a Nail Design Magyar Kupát profi épített kategóriában. Ezzel a győzelemmel kvalifikálta magát az Európa-bajnokságra.

Szívből gratulálunk a gyönyörű eredményhez!!!

www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com