HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

Tartalom: Havi akció - Április ***** Összehasonlító videó: Szupergyors Royal Gel kontra hagyományos színes zselé ***** Online Köröm Magazin: Wiener Meisterschaft - újabb négy Crystal Nails érem a "szomszédból" ***** Négy érem Horvátországból ***** Két ezüst Dunaújvárosból *****

Fogadd szeretettel az alábbi áprilisi akciós termékeinket,
melyeket a legnagyobb körültekintéssel válogattunk össze számodra. Tőlünk – Neked!
Az akció ÁPRILIS 4-30-ig vagy a készlet erejéig érvényes.
Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél
(Körömfutárok) és webáruházunkban (képekre kattintva oda jutsz).

CrystaLac (Gel-Lac) 4ml, 15ml
- Az összes szín, kivéve az új 2013 tavasz-nyári színek

A CrystaLac (Gel-Lac) különlegessége más gél lakkokkal szemben az új gyártási eljárás, azaz a polyHybrid technológia. Ennek köszönhetően a CrystaLac olyan mennyiségű pigmentet tartalmaz, hogy egy rétegben is tökéletesen fed. Ugyanakkor a még egyenletesebb fedés érdekében egyes színeket két rétegben ajánlott felvinni. Sajátossága még, hogy a megszokottól vékonyabban kell kenni, ettől az anyag fedése ugyanolyan jó marad. Ezzel elkerülhetjük az összeráncosodást, bőrösödést.

-15% 4ml – 1.880,- helyett 1.598,-
-15% 15ml – 3.500,- helyett 2.975,-

Xtreme Clear 5ml, 15ml

Átlátszó sűrű bivalyerős építő. Csúcsminőségű, sűrű építő zselé, mely a legerősebb Crystal építő zselé. Rendkívül fényes, tiszta és jól tapad. Nagyon jó formázhatóság és extrém tartósság jellemzi. Átlátszó lila színe UV szűrő és színélénkítő hatású. Kötés idô: 2-3 perc. Alapozó zselét nem igénylő egyfázisú zselé. Savmentes.
A legerősebb Crystal építő!
A sűrű zselék profi használatát és buborékmentes felvételét a Zselés továbbképzéseken, vagy
a Körmös Diplomán is begyakorolhatod. Próbáld ki Te is!

- 15% 5ml – 2.250,- helyett 1.913,-
- 15% 15ml – 3.980,- helyett 3.383,-

 

Xtreme Drill 2 csiszológép

Fogászati műszergyártó által gyártott kiemelkedő minőségű csiszológép. Fogászati- és drágakő-csiszolás követelményeinek is megfelelő rezgésmentesség, mely nagy pontosságú munkát tesz lehetővé. A fej a legmagasabb fordulatszámnál is rendkívül halk és alig melegszik – ezt a fej különleges kialakítása és a kettő helyett négy darab minőségi csapágy teszi lehetővé. Oda-vissza forgás, 0-20.000 fokozatmentes fordulatszám és lábpedál jellemzi. Hosszú élettartamú, mely a minőségi alkatrészeknek, a precíz összeszerelésnek és a por bejutását akadályozó kialakításnak köszönhető. A csiszolófej egy mozdulattal cserélhető. A csiszológépre egy év Crystal garanciát adunk.

- 30% 49.800,- helyett 34.860,-

Profi versenyzői porcelánecset, tokkal

Mostantól vastagabb, keményebb, hosszabb szőrű ecset, ahogyan Fekete Zsuzsi is szereti. Válogatott Kolinsky szőrből, különleges préselési eljárással tömörítve. A külső szálak precízen fedik le a belsőket, az ecset nagyon pontos csúcsban végződik és könnyedén összeáll használat közben. Igényes porcelánosoknak és versenyzőknek.

- 15% 5.900,- helyett 5.015,-

CN metál reszelő 120/180 és Design reszelő 100/180

Metál - forma reszeléshez (ezüst) 120/180
Design reszelő - 100/180

Emlékeztető:
Első használat előtt az új reszelők éleit ne felejtsd el kicsit letompítani egy elhasznált másik reszelőn.

Metál reszelő:
- 30% 300,- helyett 210,-
Design reszelő:
- 30% 260,- helyett 182,-


3D Nail Wrap – 3D körömbevonat
- Mind a 18 minta

Különböző, jól tapintható, térben kidomborodó mintázatú, méretre vágott öntapadós körömmatrica. Csomagonként 20 darab (változó szélességű) matrica, melyeknek a méretét a tipekhez hasonlóan kell kiválasztani (de akár ollóval keskenyíthető is), egyszerűen felragasztani, a peremét lereszelni és lelakkozni. 18 különböző egyedi divat-minta 3D-ben.

- 20% 680,- helyett 544,-

CN kötény, strasszköves, fekete

Crystal Nails kötény, strasszköves logóval. Impregnált (vízlepergető) alapanyagának köszönhetően jól megvédi az alatta levő ruhát.

- 50% 5.800,- helyett 2900,-

 

Legújabb, mindössze kettő perces videónkban az új generációs színes zselét, a Royal Gel és a hagyományos színes zselét hasonlította össze Kovács Gabó, 5-szörös USA bajnok, világbajnok oktatónk. A videón látni fogod, hogy az egy rétegben tökéletesen fedő, fixálásmentes Royal Gel-lel a munkaidő a harmadára csökken!

Március utolsó vasárnapján rendezték meg a Wiener Meisterschaft elnevezésű megmérettetést, mely az osztrák bajnokság kvalifikációs versenye. Négy kategóriában lehetett indulni: Francia zselé, francia porcelán, „Fantasy” díszítő és építő-díszítő Stiletto. Utóbbi mottója a Black&White volt.
Az osztrák verseny sem múlhatott el Crystal Nails sikerek nélkül: két aranyat, egy ezüstöt és egy bronzot gyűjtött négy körmösünk.
Francia kategóriában – melyben Kovács Gabó 5-szörös USA Bajnok zsűrizett – Kozma Krisztina első, Weber Nikoletta második helyen végzett. Stiletto-ban Vigh Margó a dobogó legfelső, Ásványi Alexandra pedig a harmadik fokára állhatott fel.

Március utolsó hétvégéjén a horvát tengerparti városkában, Opatija-ban is bizonyított a Crystal Nails. A Cosmetic News keretein belül megrendezett körmös versenyen négy érmet szereztek versenyzőink.
Fantasy kategóriában Renata Šviglin aranyat, Petra Topolovec bronzérmet hozott haza. Profi kategóriában – Pink&White – harmadik helyen végzett Ivana Kardum. Kezdő kategóriában – French&White – pedig a dobogó második fokára állhatott fel Nataša Petrić.

A hétvégén, Dunaújvárosban rendezett műkörömépítő és díszítő versenyen ketten indultak a Crystal Nails színeiben: Műkörömépítő kategóriában Haller Melinda, 3D tégelydíszítő kategóriában Bakos Erika ért el második helyezést.

www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com