HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
A jó idővel együtt a tavasz-nyár legfrissebb Crystal Nails újdonságai, fejlesztései is megérkeztek, amelyek óriási sikerrel mutatkoztak be a hétvégi Körömhajón. Az újdonságokat már beszerezheted József körúti üzletünkben (MOST SZOMBATON IS NYITVA!), a viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és Webáruházunkban (képekre kattintva oda jutsz).
Varázsold el vendégeidet az új trendanyagokkal; lássuk őket:

A 2013-as év trendszíneiről, a főbb színcsoportokról (smaragd, pipacs és nektarin) és arról,
milyen szín illik vendégeidhez, részletesen a hírlevél alsó részében található Online Köröm Magazin Trendiránytű rovatában olvashatsz!

MEGJELENT a Crystal Nails 2013-as tavasz-nyári katalógusa,
a legújabb trendszínekkel, újdonságokkal, termékekkel és fejlesztésekkel, illetve rengeteg új szakmai információval és a legújabb profi továbbképzésekkel.

Megszerezheted üzletünkben, viszonteladóinktól és területi képviselőinktől, vagy akár IDE kattintva le is töltheted.

Felkészülvén az újdonságok iránti óriási érdeklődésre: A három napos ünnepben is beszerezheted az ÚJ TERMÉKEKET SZOMBATON! A József körút 44. alatti üzletünk március 16-án, szombaton 9:00 és 14:00 között szeretettel vár!!
VISSZA A TERMÉSZETHEZ
A legnagyobb divatházak tervezői ezúttal a természetből merítettek ihletet: illatos virágos réteken bolyongtak, terméstől roskadó fákkal teli földeken kalandoztak. Inspirációjuk gyümölcse, azaz a 2013-as esztendő divatszínei a következők lettek: (A TERMÉKSZÍNEKHEZ GÖRGESS VISSZA A HÍRLEVÉL ELEJÉRE!


Hosszabb nappalok, enyhébb időjárás, zöldülő fák, madárcsicsergés. Így jellemezhetnénk röviden a megújulás évszakát, a tavaszt. Ha azonban egy „vérbeli” körmöst kérdezünk meg erről, a következő választ kapjuk: újdonságok, termékek, új fejlesztések, legfrissebb trendszínek; vagyis tavaszi KÖRÖMHAJÓ!


Minden eddiginél nagyobb sikerrel mutatkoztak be vasárnap 2013 tavasz-nyár legújabb alapanyagai, termékei és újdonságai.
A KÖRÖMHAJÓ-n debütált a forradalmian új, fixálásmentes, egy rétegben tökéletesen fedő Royal Gel, melyet minden körmös látogató haza is vihetett: a szakmabeliek ajándék mintazselét kaptak a legnépszerűbb R21-es pipacspiros színben.
A színes zselék új generációjának számító termék mellett bemutatkoztak a 2013-as tavasz-nyári szezont meghatározó színcsalád – smaragd, pipacspiros és nektarin – legdivatosabb árnyalatai, valamint a gyémántként szikrázó Full Diamond színek zselében, CrystaLac-ban (Gel-Lac) és porcelánban. A díszítés szerelmeseit az új Chameleon Thermo és gyöngyházfényű akrilfestékek, illetve a díszítő tűecsetes NailArt CrystaLac-ok (Gel-Lac). A vakítóan fehér vég kedvelői az Xtreme White CrystaLac-ért álltak sorba.
Csak úgy vonzották a vásárlókat az új mágneses CrystaLac színek és a felületi mágneses CrystaLac – Silver Effect. Sokan beszerezték az új, oldhatóbb, szuperfényű Clear/Top CrystaLac-ot is, aminek segítségével felgyorsíthatod a leoldást.
A szemfülesebbek készletben – Full Diamond és Fruit’n Flower – vitték az új színeket, így még kedvezőbb áron juthattak hozzá a legfrissebb trendszínekhez.
Legújabb fejlesztésű, minden eddiginél húsosabb színű Cover Next porcelánpornak - melyet a zseléknél bevált Cover Pink színárnyalatának porcelán változata - is nagy sikere volt.
A legújabb színeket látványos szakmai előadások közepette a Crystal Nails Nemzetközi Bajnok oktatói, illetve a külföldi vendégelőadó, Románia legfelkapottabb oktatója Oana Vasilache is bemutatták.
Az előadások szüneteiben forró, latin Körömshow és egy meglepetés sztárvendég, a Marilyn körmöket viselő "Marilyn" szórakoztatta a körmösöket. Debütált az új Hűségpontgyűjtő program és a Hűségfüzetet felváltó Crystal Card.
A nap végén minden körmös látogató újdonságokkal teli Crystal Nails papírtáskákkal tért haza és minden bizonnyal éppen most teszteli egyik vendégén valamelyik, hétvégi „szerzeményét”.

www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com