HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: MOST VASÁRNAP KÖRÖMHAJÓ! Újdonság Extra ***** Royal Gel: húsz új szín debütál a Körömhajón! ***** Részletes meghívó ***** Megújult! Hűségprogram - kártyarendszerben ***** Havi akció – MÁRCIUS
 

A vasárnapi KÖRÖMHAJÓN megjelenő új Crystal Nails 2013 tavasz-nyári katalógusból kiollóztuk Neked legfrissebb újdonságainkat. Ez mind-mind Rád vár március 10-én! (Az újdonságok képeit nem tudod rájuk kattintva kinagyítani, mert csak a Körömhajón mutatkoznak majd be.)

 
 
 
 

Szuper akcióinkat a lenti részletes meghívóban találod!

 
 

Az alábbi részletes meghívó segítségével elevenítsd fel mennyi minden vár Rád MOST VASÁRNAP!

 
 


SZERETETTEL VÁRUNK VASÁRNAP!

 
 

Megújult a Crystal Nails közkedvelt Hűségpontgyűjtő programja! A Hűségfüzetet egy igényes plasztik kártya, a Crystal Card váltja fel. Matricák helyett ezentúl hűségpontokat gyűjthetsz, melyeket – minden elköltött 3.000 Ft után 1 db – a saját, névre szóló kártyádon írunk jóvá Neked.

A Hűségfüzet termékeit – ugyanúgy, ahogy eddig is – megszerezheted, amennyiben kártyádon megfelelő mennyiségű pont áll rendelkezésre. Jelentkezz most és gyűjtsd a pontokat!

A megújult Crystal Nails Hűségprogramba való jelentkezéshez nincs más dolgod, mint ide kattintva regisztrálni.

A regisztráció mostantól folyamatos! Ha szombaton 12 óráig regisztrálsz és jelzed, már a KÖRÖMHAJÓN átveheted igényes, névre szóló Crystal Card plasztik kártyádat! Ha nem jelzed, kártyádat postai úton kapod kézhez!

Eddig Hűségfüzetbe gyűjtött matricáid természetesen nem vesznek el, azokat hűségpontok formájában jóváírjuk kártyádon.
Fontos! A Crystal Card Hűségpontgyűjtő kártyát minden vásárlás alkalmával hozd magaddal. A kártyát add át a pénztárosnak/körömfutárnak/viszonteladónak még a fizetés előtt. Válts be pontjaid Crystal Nails termékekre!

A Hűségpontgyűjtő programmal kapcsolatos részletek, feltételek és a pontegyenleged (az első feltöltéstől) a partnereknél és ezen az oldalon.

 
 

Fogadd sok szeretettel az alábbi márciusi akciós termékeink listáját, mely MÁRCIUS 7-31-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és webáruházunkban (a képekre kattintva oda jutsz).

 
   

Leoldható Matt Top Gel – CrystaLac-hoz, színes zselékhez és porcelánhoz

Csillogásmentes, matt felület percek alatt. Leoldható mattító fedőzselé bármilyen felületre – CrystaLac-ra (Gel-Lac), színes zselére és porcelánra. Alatta az eredeti színek ugyanolyan élénkek maradnak. Nem fényesedik vissza és nem kopik, mint a hagyományos lakkok. A matt hatás kedvelőinek kötelező!

-15 % 4ml – 1.600,- helyett 1.360,-
-15 % 15 ml – 2.980,- helyett 2.533,-

 

 
   

Neon White – Neon fehér építő porcelánpor

Közepes kötésidőre és vibráló neon fehérre hangolt új építő porcelánpor, a feltűnés kedvelőinek. "A napon úgy vakít, hogy nem lehet ránézni."

-15 % 25ml – 1.980,- helyett 1.683,-
-15 % 40ml – 2.770,- helyett 2.355,-
-15 % 140ml – 6.580,- helyett 5.593,-

 
   

So Easy díszítő lakkok


Díszítő lakkok – lakk- és vizesbázisú –, rendkívül vékony NailArt ecsettel. Eredeti amerikai minőség, közel 30 színben.

-25 % 1.200,- helyett 900,-

 

 
   

Kubenails – Futurisztikus kocka körmök


Izgalmas körömforma, egy különleges alátéttel és sablonnal építve. Egy olasz Crystal Nails-es házaspár szabadalmaztatta.

-35 % Készlet (50 sablon, 10 alátét): 9.800,- helyett 6.370,-
-35 % 300 db-os sablon: 6.900,- helyett 4.485,-
-35 % 30 db-os sablon: 790,- helyett 514,-
-35 % Alátét 950,-/db helyett 618,-

 
   

Crystal Nails pendrive – 4GB

Egyik oldalon dombormintázatú, a másikon Crystal Nails logóval ellátott elegáns, krómacél pendrive. Bárhová magaddal viheted körmös fotóid, munkáid és egyéb dokumentumaid. Rengeteg adatod ráfér, hiszen tárolási kapacitása 4GB.

-35 % 2.900,- helyett 1.885,-

 
   

Törtfehér törölköző

Pamut törölköző, varrott Crystal Nails felirattal és logóval, törtfehér színben.

-30 % 930,- helyett 651,-

 
   

Crystal Fashion pamut szalon-street leggings, fekete és farmerhatású


Divatos pamut leggings, csillámos Crystal Nails nyomattal. Trendi utcai viselet, ugyanakkor szalonban dolgozóknak is rendkívül kényelmes. S, M, L, XL méretekben.

 

Fekete:
-15 % 3.500,- helyett 2.975,-
Farmerhatású:
-15 % 4.450,- helyett 3.783,-

 

 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com