HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Téli szívmelengető tanfolyam akciók ***** Új továbbképzés! Csak egyszeri alkalom! ***** Jön! Ingyenes workshop Mikó Krisztinával ***** A HÓ MIATT ELHALASZTJUK A SOPRONI CRYSTOURT! ***** Online Köröm Magazin: Sikeres szakoktatói tanfolyam Buaörsön ***** Crystour Salgótarján - Ismét hatalmas érdeklődés ***** Szakmai cikk: Bőrápolás - télen

Kedves Kolléga!

Január elején, a karácsonyi roham és a szilveszteri party fáradalmait kipihenve, az élet lassacskán visszatér régi kerékvágásába: kezd újra megtelni a trendi Crystal Nails naptárad időpontokkal. Tedd magad szabaddá egy-egy napra vagy félnapra, hogy tavasszal új technikákkal, új formákkal, illetve új mintákkal és díszítésekkel "robbanthass"! Ebben segítünk Neked kedvezményes továbbképzésekkel, vadonatúj díszítő oktatással – mely csupán egyszeri alkalom! –, illetve ingyenes workshoppal.

Jelentkezz minél hamarabb, a tanfolyamok képére kattintva,
mert a létszámok korlátozottak!

 
     
 

Jelentkezés a 2013. február 20-i Drámai mosolyvonal tréning porcelánból című tanfolyamra itt, vagy a képekre kattintva.

 
 
     
 

Jelentkezés a 2013. február 7-i Porcelán díszítő fogások – alaptanfolyamra itt, vagy a képekre kattintva.

 
 
     
 

Jelentkezés a 2013. február 22-i Új! Villámgyors virágok – Egy mozdulat díszítő képzés akrilfestékkel és zselével című tanfolyamra itt, vagy a képekre kattintva.

 
 

Valentin és karnevál – díszítő tanfolyam színes zselével, akrillal és aquarellel

Készülj Ágival a Valentin-napra: édes szívecskék, szépséges masnik, bájos Cupidók és minden, ami szerelem. Tanfolyamán egyúttal olyan díszítéseket is megtanulhatsz, mellyel farsangi hangulatba hozhatod vagy a velencei karneválra varázsolhatod vendégeidet. Gyorsan beépíthető díszek és egyszerű felületi díszítések, csillogó strasszkövek, mindez könnyedén alkalmazható technikákkal.

Mit hozz magaddal: porcelán 3D ecset, mini 3D ecset (ezek zseléhez fognak kelleni), Barbara 2-es és 0-s rövid ecset, kis méretű strasszkövek, spatula és díszítő tű, tip, buffer, paletta, fényzselé, French Top Clear Gel

Mi biztosítjuk: színes zselék, asztali lámpa, papírtörlő, UV lámpa

A tanfolyam időpontja:
2013. február 1. péntek 9:00-16:00

Az egész napos képzés díja:
9.800,- + 27 % ÁFA

 
 

Oktató: Mikó Krisztina

Ingyenes bemutató, konzultáció és szalon-marketing tanácsadás kevésbé gyakorlott körmösöknek a körúti Crystal Nails üzlet alsó szintjén Mikó Krisztával (Magyar Bajnok, Crystal Nails Mester), akinek rendkívül nagy rutinja van az alapanyagok probléma-mentes használatában és nagyon sok, elégedett vendége van. A Workshop egy ingyenes lehetőség az anyaghasználati kérdések szakszerű tisztázására; a vendégkör kiépítés praktikáinak megismerésére, és egy lehetőség a fizetős továbbképzések tananyagába való betekintésre is. Helyszín: 1085 Budapest, József krt. 44. (bejárat a József utca felől)

Időpont: 2013. FEBRUÁR 12. 09:00-13:00


A tanfolyam díja: 0 Ft


Érdeklődés / jelentkezés:
a képekre kattintva

 
   

Kedves soproni, Sopron környéki Kolléga!

Sajnálattal értesítünk arról, hogy a nagy hó miatt el kell halasztanunk a január 20-ra, most vasárnapra tervezett CRYSTOUR SOPRON-t. Természetesen, "ami késik, nem múlik": később, ahogy az időjárás engedi, bepótoljuk!

 
 

Tizenkét tanuló tett sikeres vizsgát és ezzel megszerezte a "Műkörömépítő, kézápoló szakoktató" minősítést január 14-én, Budaörsön. A közel négy hónapig tartó képzés alatt a résztvevők elméleti és gyakorlati órák alatt – meglévő szakmai ismereteik mellé – elsajátíthatták többek között a pedagógia, az oktatás módszertan és a kommunikáció alapjait.

A következő szakoktatói tanfolyam időpontja: 2013. február 18.
További információ: 06 30 283-2828

 
 

A csípős hideg ellenére megtelt a salgótarjáni Crystour helyszíne körmösökkel, akik új technikákat, díszítéseket és mintákat jöttek tanulni. Két bajnok oktatónk, Magyarosi Barbi és Halász Virág természetesen nem okozott csalódást: a hangulatos szakmai napon ismertették a Crystal Nails alapanyagait, négy különböző körmöt építettek és látványos, szalonban is könnyedén alkalmazható díszítéseket mutattak be. A szakmai előadások mellett a látogatók akciós termékekből is bevásároltak, valamint hazavitték a két ajándékot is: az új Neon White porcelán port és a Chameleon Thermo zselét.

 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com