HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Újévi köszöntő ***** Új év, új élet - fogadalmak 2013-ra ***** Pillanatképek 2012 ***** Havi akció - JANUÁR ***** Folytatódik a Crystour: januárban 4 helyszínen találkozhatsz bajnok oktatóinkkal ***** Jön! Budaörsi Crystal Nails szakoktatói képzés február 18-tól ***** Online Köröm Magazin: Beszámoló: Szegeden is óriási siker volt a Crystour ***** Új szakmai cikk: A jövő körmöstrendjei
 
Idén is folytatjuk a tavaly minden hónapban nagy sikerrel fogadott és már szinte elvárt HAVI AKCIÓINKAT. Januári ajánlatunk JANUÁR 4-31-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és Webáruházainkban (a képekre kattintva oda jutsz).
 
   

Vágható gumi átlátszó építő zselé kiemelkedő tapadással és tisztasággal. Közepes sűrűség, jó formázhatóság, könnyű reszelhetőség jellemzi. Erős tapadása miatt bármelyik építő zselé alá tehető alaprétegként problémás vendégeknél. Rugalmassága miatt ne alkalmazzunk rá Top Shine-t, csak a hasonlóan fényes Easy Off Top fényzselét. Kötésidő UV lámpában 2-3 perc, LED lámpában 15 mp.

- 20 % 5 ml – 1.980,- helyett 1.584,-
- 20 % 15 ml – 3.450,- helyett 2.760,-
- 20 % 50 ml – 7.950,- helyett 6.360,-

TIPP: FRENCH GUM "Gumis" franciához használd a Cover Mani Gelt és az Easy Off White-ot!

 
   

4-et fizetsz, 6-ot kapsz HELYETT
MOST 3,5-ÖT FIZETSZ, 6-OT KAPSZ!!!

A világon egyedülálló, maximális pigmentáltságú, PolyHybrid technológiájú CrystaLac (Gel-Lac) French Collection válogatása a Te polcodról sem hiányozhat. A készlet a következő átlátszó és enyhén fedő sláger-francia színeket tartalmazza, 15 ml-es kiszerelésben: GL39 Cover Pink, GL83 Classic Pink, GL84 Light Pink, GL42 Üveg Pink, GL43 Metal Pink, GL24 Fehér.

-15% 14.900,- helyett 12.665,-

 
   

Különleges csillám hatások, kivételes Crystal színek és fények, kitűnő fedőképesség jellemzi a Crystal Nails Brilliant porcelánporait.

10 ml (7 g)

-15 % 1.490,- helyett 1.267,-

 

 
   

Xtreme (keményebb) porcelán ecset, precízen vágott minőségi szőr a tökéletes porcelán építéshez. The Big One óriás porcelán ecsettel a profi, gyakorlott porcelánosok régi kívánsága teljesült. Bajnokaink "kedvencének" legelőnyösebb tulajdonságai: extrém vastagság, óriási nyomóerő, pontban összeálló, minden eddiginél élesebb hegy, ami a legnemesebb állati szőrből készült. Mindezek együttese biztosítja számodra is a gyors és pontos munkát. Használatával sok időt spórolhatsz! Legújabb ecsetünket könnyített fa nyéllel, fém védőkupakkal, műanyag tokban vásárolhatod vagy rendelheted meg!

Xtreme porcelán ecset:
-20% 3.980,- helyett 3.184,-

The Big One:
-20% 5.500,- helyett 4.400,-

 
   

Szabályos francia vég pillanatok alatt – manikűrnél francia fehér lakk helyett, zselés körömerősítésnél pedig fehér zselé helyett használható ez az új manikűr tip. Felül egy letörhető, merev, átlátszó segédtip van, ennek a segítségével lehet csak kellő erővel rányomni a körömre a beragasztózott nagyon vékony hófehér tipet. 14 méret a pontos illeszkedésért. Használható egyszerű manikűrhöz (alap- és fedőlakkal) vagy zselés körömerősítéshez.
140 db-os boxban.

-20 % 2.900,- helyett 2.320,-

 
   

Körbetükrös UV-lámpa, 9W-os dupla csővel (hasonló, 6W-os változatánál 50%-kal erősebb).

-20 % 5.900,- helyett 4.720,-

 
   

Perforáció nélküli, magas minőségű rugalmas kagylólapok. Télen divatos állatmintákban: leopárd és zebra.

-20 % 760,- helyett 608,-

 
   

Új típusú gombaölő zselé körömkorrekcióhoz, körömpótláshoz lábon és kézen. Nagyon különleges alapanyag, mely bőrön is megtapad, és meglepően jól formázható, nem folyik el. Kifejezetten körömgombák ellen hatékony jelentős Chlotrimazol miatt a bőrrel és körömmel érintkezve folyamatosan öli a körömgombákat.

Ismerd meg jobban Dr. Veresné Szuda Katica tanfolyamán, melyre itt jelentkezhetsz.

-20% 5 ml – 2.200,- helyett 1.760,-
-20% 15 ml – 3.950,- helyett 3.160,-

 
   

A körmök szerelmeseinek szalonba, munkahelyre… Duplafalú (hőszigetelő) poharak télen melegen tartáshoz, fém tetővel.

-20% 970,- helyett 776,-

 
 

Januárban az ország négy különböző pontján találkozhatsz világbajnok oktatóinkkal, megnézheted látványos szakmai előadásaikat, akciósan szerezhetsz be néhány Crystal Nails terméket és még két ajándékot is kapsz. (Legutóbbi, nagy sikerű Szegedi Crystour-ról lejjebb, az Online Körömmagazinban olvashatsz.)

Januárban a következő 4 helyszínen várunk:

Salgótarján - 01.12. szombat (oktatók: Halász Virág és Magyarosi Barbara)
Békéscsaba - 01.19. szombat (oktatók: Malekné Vigh Mária és Kun Zsuzsanna)
Debrecen - 01.20. vasárnap (oktatók: Malekné Vigh Mária és Kun Zsuzsanna)
Sopron - 01.20. vasárnap (oktatók: Fekete Zsuzsanna és Váradi Szabina "Twixi")


 
 

További információért kattints a szórólapokra!

 
 
     
 
     
 
 

QES (Qualified Expert System) minősített "MŰKÖRÖMÉPÍTŐ, KÉZÁPOLÓ SZAKOKTATÓI DIPLOMA"

Oktatók: Nemzetközi Bajnokok és valódi, állami diplomás szakoktatók, elismert pedagógusok

Elsajátítható ismeretek: elméleti és gyakorlati képzés + hospitálás + vizsgatanítás

Oktatott tantárgyak: pedagógia (neveléselmélet, oktatástan, kommunikáció), szakmai elmélet, szakmai gyakorlat oktatásának módszertana (elmélet + gyakorlat), szakmai gyakorlat (oktatás módszertan, oktatástechnológia), anyag- és eszközismeret, kézápolás, ÚJ OKJ-s vizsgakövetelmény rendszere

Oktatás időtartama és időpontja: az intenzív tanfolyam (vizsgával együtt) kb. 3,5 hónap - 14 alkalom, 160 óra, időpontja: hétfőnként 10:00-18:00-ig

Érdeklődés / Jelentkezés:
Buzássy Tamás: (30) 283-2828 számon és az info@reconvert.hu, buzassy@t-online.hu címeken vagy személyesen: hétköznap 9:00-15.00-ig a következő címen:
2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 9. Trend Cosmetix/Crystal Nails üzletében.
Oktatás helyszíne: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 9. Trend Cosmetix /Crystal Nails oktatóterme

Oktatás díja:
bruttó 98.000 Ft (kézápolás és műkörömépítés), bruttó 129.000 Ft (kézápolás és műkörömépítés + lábápolás)
Vizsgadíj: bruttó 16.000 Ft ( két tanfolyam elvégzése esetén a második vizsga csak bruttó 10.000 Ft)
A regisztrációs díj 8.000 Ft, mely benne van a tanfolyam árában.
A teljes díjat a vizsgáig kell befizetni. RÉSZLETFIZETÉS KÉRHETŐ!

FRANCHISE lehetőség a végzett hallgatóknak: A képzést elvégző, legalább "jó" minősítést elérő szakoktatóknak FRANCHISE rendszerű – vidéki – vállalkozási lehetőséget tudunk biztosítani. (Külön szerződésben részletezve.)

 
 

A legmagasabb szintű Elite presztízs szakmai oklevél boldog tulajdonosai

 
 

Az esős-borús időjárás ellenére több mint százan látogattak el a Szegedi Tanulmányi és Információs Központban tartott CRYSTOUR szakmai napra.

A két ajándék – új Neon White porcelánpor és Chameleon Thermo zselé – mellett a körmösöket a látványos szakmai előadások vonzották: Kovács Gabó karcsúsított, rövid "Marilyn" körömformát épített porcelánból, melyet Sebestyén Ági gyönyörű zselévirágot készített. Világbajnok oktatónk ezután zseléből formázott gótikus mandula körmöt – egy kis zöld és arany fóliával a szabadszélben –, melyre a díszítő bajnok karácsonyi gyertyákat festett színes akrillal és aquarellel.
A következő bemutatón a modell a vendégkedvencnek számító, új CrystaLac (Gel-Lac) színt, a 10-es Forró csokit kapta. A gyűrűsujjakra pedig a szintén vadonatúj téli érkezés, a 304-es Brill CrystaLac (Gel-Lac) szín került.
Ráadásul Gabó élőben tesztelte a legújabb fejlesztésű Xtreme Rapid lámpát: UV-spirálcsövének és LED-jeinek köszönhetően előkészítéssel együtt rekord, mindössze 25 perc alatt elkészült a gél lakkozás.
Az ebédszünetben sokan éltek a csábító akciókkal: többen három CrystaLac-ot is (Gel-Lac) kiválasztottak, hogy a negyediket ingyen kapják. Miután mindenki kedvére bevásárolt, folytatódott a szakmai nap: Gabó bemutatta a csiszológép használatát az új típusú felületi csiszolófejjel. Kérésre töltést is mutatott, méghozzá egy vendég körmén: a szabadszélt Chameleon zseléből készítette. A karácsonyi masni dísz Ági munkája. A jól sikerült nap után a látogatók elégedetten távoztak, ki-ki kedvenc CrystaLac színeivel vagy éppen értékes és hasznos praktikával a birtokában, melyet vendégei legnagyobb örömére alkalmazhatnak majd szalonmunkájuk során.

 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com