HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

Tartalom: A tél slágerei ***** Havi akció - november ***** Ti kértétek: Plusz időpontok sláger tanfolyamainkra ***** Indul a CrysTour! ***** Online Köröm Magazin ***** Beszámoló! Rekord: Minden idők legsikeresebb Körmösnapjára több mint 2300-an látogattak el ***** Újabb világbajnoki érem: Ezüstöt hozott haza Münchenből Sebestyén Ági ***** Őszi trendajánló

 

Hogy az egyre hűvösebb napokon is "szívmelengető" hírekkel szolgáljunk, összeválogattuk Neked a legfelkapottabb téli újdonságainkat.


 
 

Novemberi akciós termékeinket imádni fogod - főleg, ha meglátod az áraikat, melyek - a hőmérő higanyszálához hasonlóan - lefelé kúsztak.

Az akció NOVEMBER 7-30-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és Webáruházainkban (képekre kattintva oda jutsz).

 
   

 
 

BRILLIANT AUTUMN-WINTER GELS III. – ZSELÉKÉSZLET

6-ot fizetsz, 8-at kapsz HELYETT

MOST 5-ÖT FIZETSZ, 8-AT KAPSZ
(IMMÁR 3 ZSELÉ INGYEN!)

1.320.- Ft/zselé!

 A Crystal Nails téli Brilliant Gel válogatása, a szokásos csúcsminőségben, most még kedvezőbb készletáron. A legkeresettebb Brilliant színes zselék, hogy vendéged körmei úgy ragyogjanak, mint az igazi drágakövek.

13.200,- HELYETT – 10.560,-

 

FRENCH TOP GEL WHITE

Francia felületi zselé – fehér (006)

 A sláger színnek számító erős hófehér 006-os francia zselé a zselés vagy porcelános körmöknek szép francia színeket kölcsönöz. Vékony rétegben (nem építőzseléként) alkalmazandó. Top Shine-t már ne tegyünk rá. Kötésidő 3 perc.

 15ml 2.980,- HELYETT – 2.384,-

 
 
   

 
 

FLY-BRILL ZSELÉKÉSZLET – REPÜLŐ CSILLÁMLÁS

6-ot fizetsz, 8-at kapsz HELYETT

MOST 5-ÖT FIZETSZ, 8-AT KAPSZ
(IMMÁR 3 ZSELÉ INGYEN!) 1.320 Ft.-/zselé!

 A Crystal Nails téli Brilliant Gel válogatása, a nagyszemcsés kristálycsillámos fényű Fly Brill zselékből, melyek jellegzetessége, hogy a csillámok felkeverés nélkül sem süllyednek le a tégely aljára. A már megszokott csúcsminőség, most még kedvezőbb készletáron.

13.200,- HELYETT – 10.560,-

 

WINTER FASHION ZSELÉKÉSZLET – BLUE & GREY

6-ot fizetsz, 8-at kapsz HELYETT

MOST 5-ÖT FIZETSZ, 8-AT KAPSZ
(IMMÁR 3 ZSELÉ INGYEN!)

 A Crystal Nails téli zseléválogatása, a szokásos csúcsminőségben, most még kedvezőbb áron. A zselékészletben a legütősebb kék és szürkés színeket találod, amelyek soha nem mennek ki a divatból és amelyekkel vendégeid télen garantáltan hódítani fog.

13.200,- HELYETT – 10.560,-

 
 
   

 
 

CHAMELEON POWDER PORCELÁN POROK

Thermo és Rainbow színek

 A kiemelkedő népszerűségű Chameleon zselék hőre változó (Thermo) és szivárványos (Rainbow) színei porcelán porokban is beszerezhetők, a porcelán körmök kedvelőinek. Színváltó porok, igazi kaméleonoknak!

10ml (7g) – 1.750,- HELYETT – 1.488,-

 

CUTICLE OIL – ÁPOLÓ BŐROLAJOK

 A kiszáradt körömbőrt ápoló olaj a körömbőrön keresztül a növekedési zónába felszívódva táplálja a körmöket is (akár a műköröm alatt is). Műkörmözésnél fontos szerepe van a vegyi anyagok semlegesítésében, illetve kiválóan alkalmazható porcelán köröm felületi utókezeléshez is. Öt különböző egzotikus, a korábbinál intenzívebb illatban – vanília, kókusz, barack, frézia, ananász – kapható, melyet a vendég még órákon át érezni fog!

15ml – 990,- HELYETT – 891,-

 
 
   

 
 

SKIN REPAIR – REPEDEZETT BŐRMEGÚJÍTÓ KRÉM

Avokádó & Allantoin & Selyem

Erőteljes bőrpuhító igénybevett, kiszáradt sarokhoz, könyökhöz. Gazdagon hidratálja az elszarusodott bőrt és puhítja a már meglévő bőrkeményedéseket. Farnesol tartalma révén távol tartja a baktériumokat. A selymes textúra vitaminokkal, avokádóval és selyemkivonattal friss illatúvá és olyan puhává varázsolja a lábakat, akár a kisbabák bőre. A Crystal SPA Skin Repair rendszeres használatával a repedezett bőrrészek eltűnnek, a bőr újjászületik, a láb visszanyeri szépségét, érzékiségét.

30ml – 900,- HELYETT – 765,
200ml – 3.600,- HELYETT – 3.060,-

 

PAMUT CN FASHION KOMFORT NADRÁG – S, M, L, XL MÉRETBEN

 Egyenes szárú, fekete, divatos pamut nadrág. Oldalán logóval, lábszárán Crystal Nails felirattal. Kényelmes viselet, akár otthonra is. Felmelegít a hideg, téli napokon.

S, M, L, XL méretekben.

5.500,- HELYETT – 4.400,-

 
 
   

EURO UV lámpa


Körbetükrös, 3 oldalon zárt, 9 W duplacsöves lámpa, nagyobb nyílással.


6.500,- HELYETT – 5.200,-

 
 

Fantasztikus hírünk van! Mivel néhány tanfolyamunk akkora népszerűségnek örvend, hogy az időpont kihirdetése után szinte azonnal betelnek, ezért november-decemberre plusz időpontokat kértünk oktatóinktól.

Jelentkezz minél hamarabb, a tanfolyamok alatt található link segítségével, mert a létszámok korlátozottak!

 
   

 
 

Jelentkezés az Új! Akril díszítő tanfolyam - variációk, francia szalonkörmökre című tanfolyamra:
2012. december 10. 9:00
2012. december 11. 9:00

 
   

 
 

Jelentkezés a Zselés gyakorlati továbbképzés - alapszint című tanfolyamra:
2012. november 30. 9:00
2012. december 12. 9:00

 
   

 
 

Jelentkezés a Egy mozdulat akril festékkel című továbbképzésre:
2012. november 27. 9:00
2012. december 4. 9:00

 

Több mint 2300-an látogattak el a LEGNAGYOBB hazai körmös rendezvényre, az őszi KÖRMÖSNAPRA, mely hangulatában idén a retró és diszkó dicső korszakát idézte. A látogatókat számtalan érdekes program és előadás várta a Millenárison: a nagyszínpadon nemzetközi bajnokok mutatták be az idei tél trendjeinek megfelelő ünnepi mintákat és díszítéseket, valamint bemutatkozott az új, „Marilyn” körömforma is.

Az őszi KÖRMÖSNAP látogatóit a két ajándék mellett – 5ml-s Neon White porcelán és 3ml-s Chameleon Thermo zselé – látványos szakmai előadások várták a Millenáris B épületében. A nagyszínpadon nemzetközi bajnok oktatók tartottak technikai és díszítő csúcsképzéseket: téli minták, CrystaLac variációk, karácsonyi varázslat, ünnepi díszítések, valamint tippek, trükkök, fortélyok, melyek egyetlen körmös tárházából sem hiányozhatnak télen. Vadonatúj technikaként mutatkozott be és nagy sikert aratott „Marilyn” körömforma és mosolyvonal, melyet azóta is mindenki szeretne elsajátítani. Újra „bevetésre küldtük” az őszi-téli újdonságaink slágernek számító darabjait, úgymint a Neon White és az Xtreme porcelánporokat, az új CrystaLac (Gel-Lac) színeket, az új Chameleon CrystaLac-ok és Chameleon zselé színek, a leoldható Matt Top Gel, a Top Seal Light és a Nero Merlo ecsetek. Külföldi sztárvendégünk az orosz bajnok Sergey Lavrukhin volt, aki két bemutatót is tartott. Mindkettőn – a bajnok oktatóink előadásaihoz hasonlóan – úgy megtelt a nézőtér, hogy egy tűt sem lehetett volna elejteni. A tömött széksorokat látva bátran kijelenthetjük, Magyarországon régen járt ilyen nagy érdeklődésre számot tartó előadó.

vásártér egész nap óriási kedvezményekkel várta vásárlóit.

Konzultációs műköröm Workshop asztalainál bárki személyesen konzultálhatott bajnokainkkal és tehette fel kérdéseit nekik vagy az orosz sztárkörmösnek.

Pedikűrnap különterme is zsúfolásig megtelt: az érdeklődők érdekes és hasznos szakmai Crystal SPA bemutatókat láthattak.

Sokan felkeresték a LuXLash szempilla Workshop helyszínét is, ahol bepillantást nyerhettek a körmösök által is végezhető, felkapott szolgáltatás, a szempillahosszabbítás rejtelmeibe.

A rendezvényen megjelentek Magyarország szépségkirálynői is.

Az előadások szüneteiben sztárfellépők gondoskodtak a fergeteges hangulatról: színpadunkon az ABBA Sisters és egy Elvis Presley imitátor, Dobson Zozó is fellépett. Zozó előadásában debütált a Körmösök dala is, mely mindenki számára meglepetés volt: akkor csendült fel először!

Rengetegen voltak kíváncsiak a két kategóriában – zselé/porci/akril mix és 3D Fantasy – meghirdetett Tip-Box versenyre. A kiemelkedően magas díjazású megmérettetésre 41 pályamunka érkezett, melyek közül a nyerteseket a Körmösnapon választotta ki a négy fős szakmai zsűri: Stájer-Vétek Nikolett, Váradi "Twixi" Szabina, Kóbori Judit és Sergey Lavrukhin. Lássuk a legjobbakat, íme, a dobogós helyezettek:

  Zselé/porci/akril mix:
1. Marton Bettina
2. Bodó Zita
3. Kozma Dorottya Kaname
 

3D Fantasy:
1. Tóth Éva
2. Komjáti Barbara
3. Maszlag Mária

 
   

 
  Marton Bettina munkája  

Tóth Éva munkája

 

Ezüstéremmel tért haza a müncheni Világbajnokságról Sebestyén Ágnes. A bajor fővárosban,
Körmösnappal egy időben megrendezett World Cup Nail Art (WCNA) világversenyen ezúttal
Afrika – Wild and Wonderful (Afrika – Vad és Csodálatos) témában kellett a résztvevőknek bizonyítani.
Ráadásul az előző évekkel ellentétben ezúttal összevonták a 3D és a flat (sík) kategóriát, így a
versenyzőknek és a zsűrinek is nehezebb dolga akadt.
Díszítőbajnok oktatónk is kiutazott Münchenbe, hogy a világ minden tájáról érkező
körmösökkel összemérje tudását, kreativitását.
- Modellem egy természetfotóst alakított, aki az afrikai Okavango-ban fotózza az állatokat.
Erről árulkodtak a körmei is – árulta el Ági, majd hozzátette. – Ráadásul a kígyó igazi
kígyóbőrrel készült.
Sebestyén Ági Kube-formájú körmökre építette „mini Safariját”, melyet a zsűri ezüstéremmel
jutalmazott, így a müncheni Díszítő Világbajnokságon az előkelő második helyen végzett.
Áginak ezúton is szívből gratulálunk fantasztikus eredményéhez!

 

Ha szívesen tanulnál Ágitól, böngéssz tanfolyamai között! Oktatásaihoz kattints ide!

 
 

„Sárgán virágzik a tök…”

 Igaz, hogy elmúlt már Halloween, de a sütőtök szezonnak még koránt sincs vége. Vendégeid biztosan készítenek belőle otthon krémlevest vagy éppen sütik meg sütőben. Hangold vendégeid a hideg évszakokra legfrissebb őszi zselészíneinkkel, melyek a trendalkotó divatházak árnyalataihoz igazodnak. Legújabb finom, ugyanakkor erősen csillogó Sparkling zseléinkkel vendégeid úgy tündökölhetnek, akár a kifutók sztárjai.Ragyogó zseléink hűvös Best Of Winter zseléválogatásunkba is bekerültek, melybe a legizgalmasabb Color színeinket is beválogattuk. A 8 darab 5ml-s zselékből álló készlethez ráadásul szuper áron juthatsz hozzá.

 
 

„Hull az elsárgult levél…”

A világon egyedülálló, maximális pigmentáltságú, PolyHybrid technológiájú 4ml és 15ml CrystaLac-ok (Gel-Lac-ok) legújabb őszi Diamond színeibe vendégeid is garantáltan beleszeretnek ebben a hideg hónapban.Hogy mi a titkos recept? A gyémánt ragyogását jól összekevertük a vörös legszikrázóbb árnyalataival. A végeredmény három ragyogó CrystaLac szín lett, melyek a leghűvösebb novemberi estéket is felforrósítják. A Diamond színekből a két slágerszínt a Mini CrystaLac válogatásba is beletettünk. A 6 darabos 4ml-es CrystaLac-okból (Gel-Lac) álló készletet rendkívül kedvező áron szerezheted meg.

 
 

„Kicsi gesztenye…”

Ősszel, amikor a hőmérő higanyszála lejjebb kúszik, a szekrény mélyéről pedig előkerülnek a melegebb dzsekik, kabátok, az utcákat, tereket, vásárokat körbelengi a forró sült gesztenye illata. Biztosan a vendégeid is imádja ezt a finom csemegét, egy kis forralt borral! Új, őszi-téli színtrendjeink szerinti krémes porcelánszíneinket mély pigmentáltság, nagy fedőképesség és kiváló kezelhetőség jellemzi. Kedvencünk a fagyos novembert felpezsdítő Izzó lávapiros színárnyalat.

 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com