HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Jön: Jövő vasárnap Körmösnap! ***** 2 Ajándék - Minden körmös látogatónak! ***** Külföldi sztárvendég: Sergey Lavrukhin ***** Körmösnapon debütál: "Marilyn" mosolyvonal ***** Vásár - Fergeteges akciók a Körmösnapon! ***** Verseny - Workshopok - Pedikűrnap ***** Retro Show ***** Úszd meg olcsón a fuvart! - Gyere a Körmösnapra a körömkocsi.hu-val ***** Ízelítő: Ilyen volt - Körmösnap 2012 tavasz ***** Találkozz a Körmösnapon Magyarország szépségkirálynőivel! ***** Online Köröm Magazin
 
Útjára indítottuk internetes utazásszervező oldalunkat, hogy segítségedre legyünk abban, hogy minél kisebb költséggel, kényelmesen juss el a Körmösnapra.
Használd ki a lehetőséget Te is!

A koromkocsi.hu a megoldás akkor is...
...ha van autód és minél kisebb ráfordítással szeretnél eljutni valahová.
...ha nincs autód, de olcsóbban, kényelmesebben szeretnél utazni.
Ezen az oldalon regisztrálhatod, ha autóval indulnál kedvenc műkörmös rendezvényedre, és van még szabad hely a kocsidban, vagy böngészhetsz a többi felkínált fuvar között.

www.koromkocsi.hu
 
   
 
Kovács Gabó 2011 Világbajnoka porcelán körömépítésben, 2012 5-szörös USA Bajnoka "Marilyn" mosolyvonal és karcsúsított kocka, az ősz Brilliant színeire hangolva címmel tart előadást a Körmösnapon.
Gyere és tanuld meg Te is, hogyan készül a kecses "Marilyn" mosolyvonal!

Kovács Gabó többi képzésére itt jelentkezhetsz!
   
     
 
Az alábbi videóban a tavaszi Körmösnapról kaphatsz ízelítőt a hangulatról, ami most garantáltan még fergetegesebb lesz!
Ne feledd, október 28-án Téged is szeretettel várunk a Millenáris B épületében, 10 órától!
 
 
Nézd meg 3 perces, élménydús videó összefoglalónkat és elevenítsd fel a Szépségkirálynő választás legizgalmasabb pillanatait, ahol Cserháti Tamara Miss World Hungary, azaz Crystal Nails szépe – és azóta a CrystaLac (Gel-Lac) arca – lett!
 
 
Vendéged boldogan újságolta, hogy a novemberben a 2012-es olimpia városába, Londonba utazik? Miközben fertőtleníted és előkészíted körmeit, feltétlenül emlékeztesd rá, hogy nézze meg a Big Bent, látogasson el Madame Tussaud múzeumába és sétáljon egy nagyot a Temze partján!
Hogy szép körmökkel induljon útnak, ajánlj neki legújabb, szürkébe hajló őszi-téli porcelán és zselé trendszíneink közül! Ha pedig órák múlva indul a gépe, akkor mutasd meg neki a 307-es vagy a 88-as CrystaLac (Gel-Lac) színeket, majd tedd hozzá: Ne aggódj, percek alatt 100%-ban megköt és hetekig tartós; nincs sérülés és karcolódás!
 
 
… szól a klasszikus Frank Sinatra nóta. Ha vendéged rajong Amerikáért, azaz az "Új Világért", mutasd meg neki legújabb, az örök divatszín és a tenger árnyalatainak nászából életre keltett kékes-lilás trendszíneinket, melyeket a legnagyobb New York-i divatházak kifutói ihlettek. Ha igazán merész és "bevállalós", ajánld figyelmébe a Chameleon Thermo zselé 224-es árnyalatát vagy a 902-es Chameleon Thermo CrystaLac (Gel-Lac) színt! A ragyogás és csillogás kedvelőinek a 624-es dekor porcelánból építs körmöt! A siker garantált!
 
 
Párizs, a szerelmesek városa. Romantika, Szajna-part, illatos sajtok és fenséges borok… Vendéged a francia fővárosba készül a párjával? És francia körmökre gondolt? Beszéld le róla! Annál sokkal izgalmasabb divatszíneket válogattunk össze a Champs Elysées-n tett kora esti romantikus andalgáshoz. Ha szereti a csillogást, de nem szeretne műkörmöt, mutasd meg neki a CrystaLac (Gel-Lac) Diamond 98-as árnyalatát vagy a hőre színt váltó Chameleon Thermo CrystaLac (Gel-Lac) 900-as színt. Ha mégis épített körmökre vágyik, készíts neki decens szalonkocka körmöket, körömágy-hosszabbítással, 626-os vagy 625-ös porcelánporból.
 
 
Alig néhány hete szerzett bronzérmet Halász Virág a Londoni Körömolimpián, 3. divízióban, Stiletto épített kategóriában, illetve a Crystal Nails Best csapatának tagjaként, a team-versenyben aranyérmet, azóta két másik országban is felállhatott a dobogó legfelső fokára. Magyarosi Barbi díszítésben bizonyított.
Szeptember utolsó hétvégéjén Halász Virág az írországi Dublinban mérte össze tudását több másik körmössel. Épített porcelán kategóriában indult, egy kezet kellett elkészítenie, másfél óra alatt, ráadásul minden ujjra más-más körömformát, extra hosszú kivitelben.
Virág legyőzte a profikból álló mezőnyt és így ő állhatott fel a dobogó legfelső fokára.
A diadalt néhány nappal később megismételte: Szlovákiában, az InterBeauty 2012 elnevezésű rendezvényen nemzetközi kategóriában, épített porcelánban indult. Szalon hosszúságú körmöket – egyik kézen pirosat, másikon franciát – kellett készíteni, körömágy-hosszabbítással. Erre összesen 2,5 óra állt rendelkezésére.
Ezt követően Virágnak az összes építő versenyzővel szemben is bizonyítania kellett. A tripla dublini aranyérmes természetesen ebben a számban sem maradt alul, így ezzel együtt két aranyat hozott haza Szlovákiából.
Virág mellett az egyetlen magyar CN Elite mester, Magyarosi Barbara is indult "északi szomszédunk" versenyén, méghozzá díszítő számban. Barbi keleties motívumokat festett akrillal és aquarellel, 261-es Chameleon zselé alapra, mely olyannyira tetszett a zsűrinek, hogy neki ítélték az aranyérmet.
Virág és Barbi érdemeinek köszönhetően nem egész egy hónap alatt a Crystal Nails aranyérmeinek száma kilenccel növekedett, azaz 57-ről 66-ra győzelemre nőtt.

Virággal találkozhatsz a Körmösnapon, ahol "Kockakörmök az új Neon és Xtreme porcelánporokból, Virág stílusában, virágokkal" címmel tart előadást.
Ha pedig szívesen tanulnál tőle, böngéssz tanfolyamai között! Oktatásait itt találod.

A Körmösnapon, október 28-án Barbi előadását is meghallgathatod, melynek címe: "Karácsonyi varázslat mandula körmökön, az új Chameleon zselé színekkel".
A friss szlovák aranyérmestől tanulhatsz is. Díszítő képzésére itt jelentkezhetsz.
 
   
 

SZERETETTEL VÁRUNK A KÖRMÖSNAPON!

 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com