HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Villám akció - csütörtök és péntek ***** Jön! Körmösnap - október 28. ***** Havi akció - október ***** Megérkezett!!! ***** Újra kapható!!! ***** Hosszabb nyitva tartással vár József körúti üzletünk! ***** Jön! A nagy sikerre való tekintettel ismét: Crystal Nails Tip-Box verseny ***** Beszámoló: A Crystal Nails Best csapata nyerte a Londoni Körömolimpiát! ***** Beszámoló: Dublini siker!
 

A villám akció csak a József körúti üzletünkben és a webáruházban érvényes, október 4-5-én, azaz
csütörtök 01:00-tól és péntek 24:00-ig.

 
 

AKADÉMIA - VERSENY - VÁSÁR

 
 

Körmös sztárvendég: SERGEY LAVRUKHIN

A MEGHÍVÓT ÉS AZ ALÁBBI FERGETEGES KÖRMÖSNAPI AKCIÓNK RÉSZLETEIT PÉNTEKI HÍRLEVELÜNKBEN TALÁLOD!!!

 
 

Fogadd szeretettel az alábbi októberi akciós termékeink listáját, mely OKTÓBER 4-31-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és Webáruházainkban (képekre kattintva oda jutsz).

 
   

XTREME CLEAR zselé – átlátszó, sűrű, bivalyerős építőzselé 15ml, 50ml

Csúcsminőségű, sűrű építő zselé, mely a legerősebb. Crystal építő zselé. Rendkívül fényes, tiszta és jól tapad. Nagyon jó formázhatóság és extrém tartósság jellemzi. Átlátszó lila színe UV szűrő és színélénkítő hatású. Kötés idő: 2-3 perc. Alapozó zselét nem igénylő egyfázisú zselé. Savmentes.

-20% 15ml – 3.980 ,- helyett 3.184 ,-
-20% 50ml – 9.650 ,- helyett 7.720 ,-

 
   

BUILDER PINK II. – rózsaszín építő zselé 5ml, 15ml, 50ml

Sűrű, erős, kevésbé átlátszó rózsaszín zselé, mely az enyhébb körömhibákat is elfedi. Körömágyhosszabbításnál idális a Cover Pink elmosására a hátsó bőrredőnél, így a lenövés kevésbé fog látszani. Kötésidő: 3 perc.

-25% 5ml – 1.950 ,- helyett 1.463 ,-
-25% 15ml – 2.980 ,- helyett 2.235 ,-
-25% 50ml – 7.500 ,- helyett 5.625 ,-

 
   

BUILDER WHITE I. – téli, fehér, szupersűrű építőzselé 15ml

Ultra fehér, nagyon sűrű zselé. Könnyen alakítható ki vele határozott mosolyvonal. Ha sablonon dolgozunk, biztosítsuk az alulról kötést is. Kötésidő: 3 perc.

-20% 15ml - 2.980 ,- helyett 2.384 ,-

 
   

ALAGÚT LÁMPA – UV lámpa

Négy dupla csöves (4 x 9W), körbetükrös, időkapcsolós. A hasonló típusoknál szebb kivitelben, ventillátorral. Nagyon megbízható kivitelű.

-30% 15.900 ,- helyett 11.130 ,-

 
   

TOP SHINE GEL – Fixálás-mentes átlátszó csúcsfény (Clear)

Bármely zselére vagy porcelánra alkalmazható, rendkívül magas fényű, lágy, ecsetes átlátszó zselé, clear. Kiemelkedően jó minőségű. A hirtelen kötés miatt vékonyan kell kenni.

-15% 3.500 ,- helyett 2.975 ,-

 
   

CRYSTAL FASHION KÖTÉNYEK – impregnált fekete és strasszozott lonc

A legpraktikusabb Crystal Nails kötények. A fekete továbbfejlesztett portaszító és vízlepergető impregnációval, ezáltal kevésbé kényes a porra és könnyebben tisztán tartható. A divatos lonc színű pedig a megszokott Crystal Nails minőség, dizájn, strasszkövekből kirakott csillogó logóval, mely nagyon csinos és irigylésre méltó viselet.

fekete: -25% 3.350 ,- helyett 2.513 ,-
strasszos lonc: -25% 3.900 ,- helyett 2.925 ,-

 


 
 

2013-as trendi CRYSTAL NAILS NAPTÁR

Megérkezett az új, trendi 2013-as Crystal Nails naptár! Praktikus méretének köszönhetően bármely táskában kiválóan elfér. Mindig veled tart, így akármikor jelentkezzenek be hozzád vendégeid, azonnal fel tudod jegyezni a kért időpontot.
A naptár hamisítatlan Crystal Nails minőségű varrott textilbőr, újradizájnolt kígyóbőr mintázattal. Belül műköröm fotókkal, a jól bevált beosztással, könyvjelzővel.
Igazi Crystal Nails fanatikusoknak kötelező!

2.300 ,-

   
 

NERO MERLO I. ECSET – díszítéshez

Olasz fejlesztésű, lekerekített macskanyelv-hegyű ecset, mely a finom, mégis gyors színes zselés körömdíszítésekhez készült. A Nero Merlo I. különleges természetes szőre és annak precíz, oldalnézetből élben végződő vágása lehetővé tesz olyan mintákat is, amelyeket csak ezzel az ecsettel lehet elkészíteni.

2.900 ,-

   
 

NERO MERLO II. ECSET – építéshez

A kifejezetten zselés körmök építésére kifejlesztett, speciális, természetes szőrű ecset segítségével az anyagfelvitel, valamint a C-ív kialakítása gyors és egyszerű. Speciális fejformájának köszönhetően a tökéletes, profi szalon szintű munka elengedhetetlen kelléke.

2.600 ,-

   
 

COLOR 2 COLOR készletek - CrystaLac (Gel-Lac) + körömlakk BOMBA ÁRON!

Újra kapható a nyerő páros! (Úgy elkapkodtátok, hogy Mi csak kapkodtuk a fejünket!)
A világon egyedülálló CrystaLac-ok hat legfelkapottabb slágerszínéhez komponáltunk Neked teljesen azonos színű, tartós körömlakkokat. Ezek a csúcsminőségű Crystal Nails lakkok az optimális viszkozitás (belső súrlódás) következtében csíkozás- és foltmentesen, az extrém hosszú kupak miatt egyenletesen, könnyedén kenhetők. A rendkívül hosszan tartó (ún. Long Lasting) formulának köszönhetően maximális kopásállósággal rendelkeznek. Segítségükkel a CrystaLac (Gel-Lac) géllakkozást bármikor, akár otthon is kiegészítheted lakkozott lábkörmökkel vagy ideiglenesen könnyedén eltüntetheted a lenövésed. Szerezd be mind a hat különböző készletet!

4ml CrystaLac (Gel-Lac) + 8ml körömlakk készletben:

2.090 ,-

   
   

Te kérted, Mi teljesítjük!

Október 1-től új nyitva tartással vár József körút 44. szám alatti üzletünk.
Így kedvenc Crystal Nails termékeidet már hétköznaponként 18 óráig szerezheted be!!!!

Az új nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8:00-18:00
Szombat: 9:00-14:00

 
 

Idén október 28-án ismét megrendezésre kerül a nagyszabású KÖRMÖSNAP. (A részletes meghívót PÉNTEKEN küldjük el Neked!). Az AKADÉMIA és VÁSÁR mellett - a tavalyi óriási érdeklődésre való tekintettel - idén ismét hirdetünk Tip-Box verseny-t, melyen bárki részt vehet, aki eleget tesz a versenykiírásban foglalt követelményeknek.

1. Zselé/porci/akril mix – Az elbírálás fő szempontja: az ízléses sokszínűség.
Téma: Őszi-téli színkavalkád az idei csillogós trenddel kombinálva – Szívmelegítő szerelmes körmök a téli hidegben.

A témához kapcsolódóan fel kell használni legalább kétféle anyag-típust a következő háromból:
1. Brilliant zselé,
2. Brilliant porcelán,
3. Csillámos CrystaLac (Gel-Lac).

2. 3D Fantázia – Az elbírálás fő szempontja: a kidolgozottság
Téma: A ’80-as évek csillogó retró világa, ABBA-s stílusban.

Korábbi versenyeken részt vett munkák, vagy azok elemeinek másolása NEM megengedett!
A verseny összdíjazása 1.100.000 Ft értékű termékcsomag:
- I. helyezések díja: 400 ezer Ft értékű Crystal Nails termékcsomag: Crystal Nails Tip-Box arany kupa és oklevél.
- II. helyezések díja: 100 ezer Ft értékű Crystal Nails termékcsomag: Crystal Nails Tip-Box ezüst kupa és oklevél.
- III. helyezések díja: 50 ezer Ft értékű Crystal Nails termékcsomag: Crystal Nails Tip-Box bronz kupa és oklevél.

A zselé/porci/akril mix verseny részvételi feltételeihez kattints ide.
A 3D fantázia verseny részvételi feltételeihez kattints ide.
A nevezési lapot innen töltheted le.

A 2011-es Crystal Nails Tip-Box versenyünk mindkét kategóriáját toronymagasan Philipp Judit nyerte, akitől "Instant díszítések jobb agyféltekés módszerrel - színes zselé, akrilfesték és aquarell" díszítő képzésén Te is ellesheted körömdíszítő praktikáit.
A tanfolyamra itt jelentkezhetsz!

 
 

A körmös versenyeken műkörmösök mérik össze tudásukat műkörmösökkel. Egyetlen kategória van, amelyben márkák küzdenek egymás ellen, az pedig a csapatverseny. Az idei évben, profi kategóriában (3. divízió) a Londoni Körömolimpiát a Crystal Nails Best csapata nyerte, ami az anyagok minőségének és természetesen a csapatban versenyzők profizmusának ékes bizonyítéka is.
24 ország több mint 500 versenyzőjéből idén 8 magyar arany, számos ezüst és bronzérem született az idei Londoni Körömolimpián – még a másik nagy „körmösnemzetnek” számító oroszoknál is többször szólítottak magyar versenyzőt a dobogóra.
A legutóbb Crystal European Nail Cup-on Winner of Winners (Győztesek győztese) győztes Halász Virág ezúttal 3-as divízióban, Stiletto építettben indult, ahol bronzérmet szerzett. Az egyetlen magyar Crystal Nails Elite mester, Magyarosi Barbara 2-es divízióban, díszítésben egy roppant erős mezőnyben érte el az előkelő negyedik helyezést. Az 1-es divízióban nevezett Skribanekné Emese épített porcelánban szintén bronzéremmel térhetett haza, míg néhány ponttal maradt csupán le a dobogó harmadik fokáról Stiletto építettben.
A Nailympics legnagyobb durranását a Crystal Nails Best csapatának eredménye jelentette: a magyar, angol és olasz versenyzőiből álló team 3-as divízióban (profi kategóriában) mindenkit maga mögé utasított, azaz az olimpia legjobbja lett.
A Crystal Nails a Körömolimpián tehát összessen 4 aranyat, 6 ezüstöt és 4 bronzérmet szerzett, melyből a 2 olasz aranyérmest Kovács Gabó készítette fel!

 
 

Alig néhány hete szerzett bronzérmet Halász Virág a Londoni Körömolimpián, 3. divízióban, Stiletto épített kategóriában, illetve a Crystal Nails Best csapatának tagjaként, a team-versenyben aranyérmet, szeptember utolsó hétvégéjén Dublinban felállhatott a dobogó legfelső fokára!
Virággal találkozhatsz október 28-án a Körmösnapon, ahol "Kockakörmök az új Neon és Xtreme porcelánporokból, Virág stílusában, virágokkal" címmel tart előadást.
Ha pedig szívesen tanulnál tőle, böngéssz tanfolyamai között! Oktatásaihoz kattints
ide!

 
 

Az alábbi videón friss dublini aranyérmesünk, Halász Virág szalonhosszúságú kockakörmöt épít, körömágy-hosszabbítással, a legújabb őszi-téli porcelán színekben. Érdemes megnézned!

 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com