HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Ha szeptember, akkor iskolapad!***** A Crystal Nails vadonatúj őszi továbbképzései ***** Tájékozódj naponta frissülő képzési naptárunkból! ***** Jön! Budaörsi Crystal Nails szakoktatói képzés szeptember 24-től! ***** Beszámoló! Rekord: közel száz résztvevő a Körömtáborban ***** Ha lemaradtál: Legfrissebb őszi-téli újdonságaink ***** Online Köröm Magazin: Amikor a nő többet keres…
 

Reméljük, sikerült kipihenned magad nyáron és legalább egy hetet töltöttél valami csodaszép helyen, hogy kicsit kikapcsolódj. Így újult erővel vághatsz neki az ősznek és vendégeid rohamán is könnyedén úrrá leszel majd.
Hogy új díszítéseket is tudj nekik mutatni, ajánljuk figyelmedbe hírlevelünkben található legfrissebb képzéseinket.
Csemegézz képzéseink között és jelentkezz Te is! Ebben segítünk Neked a lenti képzési naptárunkkal!

 

 

A 2012/13 Ősz/Tél trendjeihez és divatjához hangolt legújabb továbbképzéseinket mutatjuk most be Neked. Három új bajnok oktatónk díszítő képzésein más-más technikát tanulhatsz: könnyű és gyors, egyszerű, de annál látványosabb díszítéseket készíthetsz, vendégeid legnagyobb örömére.

okj
   

Jelentkezés a Villámgyors virágok – egy mozdulat díszítő továbbképzésre:
2012. október 5. 10:00
2012. november 16. 10:00
2012. december 14. 10:00

okj
   

Jelentkezés az Expressz gyors design díszítő továbbképzésre:
2012. október 16. 9:00
2012. november 13. 9:00
2012. december 11. 9:00

okj
   

Jelentkezés az Instant díszítések jobb agyféltekés módszerrel díszítő továbbképzésre:
2012. szeptember 22. 9:00
2012. október 13  9:00
2012. november 17. 9:00
2012. december 8. 9:00

okj
   

Jelentkezés a Kifinomultság, elegancia és fotorealisztikus virágok egy mozdulattal haladó továbbképzésre:
2012. szeptember 24. 10:00
2012. október 26. 10:00
2012. november 22. 10:00

A naponta frissülő továbbképzési naptárunkat keresd a mukorom.hu-n, ahol, ha jelentkezni szeretnél vagy csak bővebb információra vágysz, kattints az adott képzésre.

okj
 

Szeretettel várunk képzéseinken, hiszen tudod, a szépségszakmában nincs megállás: a vendégek mindig a legjobban képzett és legtrendibb díszítéseket készítő szakembereket keresik.

 
 

QES (Qualified Expert System) minősített "MŰKÖRÖMÉPÍTŐ, KÉZÁPOLÓ SZAKOKTATÓI DIPLOMA”

Oktatók: Nemzetközi Bajnokok és valódi, állami diplomás szakoktatók, elismert pedagógusok

Elsajátítható ismeretek: elméleti és gyakorlati képzés + hospitálás + vizsgatanítás

Oktatott tantárgyak: pedagógia (neveléselmélet, oktatástan, kommunikáció), szakmai elmélet, szakmai gyakorlat oktatásának módszertana (elmélet + gyakorlat), szakmai gyakorlat (oktatás módszertan, oktatástechnológia), anyag- és eszközismeret, kézápolás, ÚJ OKJ-s vizsgakövetelmény rendszere

Oktatás időtartama és időpontja: az intenzív tanfolyam (vizsgával együtt) kb. 3,5 hónap - 14 alkalom, 160 óra, időpontja: hétfőnként 10:00-18:00-ig

Érdeklődés / Jelentkezés:

Buzássy Tamás: (30) 283-2828 számon és az info@reconvert.hu, buzassy@t-online.hu címeken vagy  személyesen: hétköznap 9:00-15.00-ig a következő címen:
2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 9.  Trend Cosmetix/Crystal Nails üzletében.
Oktatás helyszíne: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 9.  Trend Cosmetix /Crystal Nails oktatóterme

Oktatás díja:

bruttó 98.000 Ft (kézápolás és műkörömépítés), bruttó 129.000 Ft (kézápolás és műkörömépítés + lábápolás)
Vizsgadíj: bruttó 16.000 Ft ( két tanfolyam elvégzése esetén a második vizsga csak bruttó 10.000 Ft)
A regisztrációs díj 8.000 Ft, mely benne van a tanfolyam árában.
A teljes díjat a vizsgáig kell befizetni. RÉSZLETFIZETÉS KÉRHETŐ!

FRANCHISE lehetőség a végzett hallgatóknak:
A képzést elvégző, legalább „jó” minősítést elérő szakoktatóknak FRANCHISE rendszerű – vidéki – vállalkozási lehetőséget tudunk biztosítani. (Külön szerződésben részletezve.)
 
okj
 

A legmagasabb szintű Elite presztízs szakmai oklevél boldog tulajdonosai

 
 

...ahol minden az oktatásról szólt

Soha nem látott érdeklődés kísérte az idei Körömtábort. Az augusztus 25-30. között megrendezett balatonlellei táborba ugyanis rekord számú, 92 „lakó” érkezett, hogy nemzetközi bajnok oktatóktól sajátítsa el a műkörmös szakma minden csínját-bínját.
A fenti oktatóink közül hárman már a Körömtáborban is bizonyítottak!
Nézd meg fél perces összefoglaló videónkat a Körömtáborról! Ne feledd, jövőre Téged is szeretettel várunk!
 
okj
  Ha lemaradtál előző hírlevelünkben az újdonságokról, ne aggódj, most megismételjük, mert ezek az újdonságok annyira jelentősek, hogy a következő fél évet teljes mértékben meghatározzák!
A termékeket a József körúti üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél és a webáruházunkban is megvásárolhatod! Szerezd be kedvenceid még ma, mert a legjobbakat hamar elkapkodják!
 
 

Amikor a nő többet keres… 

Karrier, anyagi függetlenség, fejlődési lehetőség, kreativitás: ma már előttünk, nők előtt is nyitva áll a lehetőség, hogy valóra válthassuk vágyainkat – akár több fizetésért, mint a férfiak.

Nagyszüleink és szüleink idejében még elképzelhetetlen volt, hogy egy nő többet keressen, mint a párja, de manapság egyre több példát láthatunk erre. Hiszen számos fiatal lány találja meg önmagát álmai hivatásában, és jut egyre magasabbra a ranglétrán, és a karrierhez párosuló mesés fizetés néha bizony magasabb, mint élete párjáé. A férfiak ezt általában nem viselik mosolyogva, és számos nézeteltérés kerekedhet a dologból.

Lássunk három hivatást, három lány történetén keresztül, akik többet keresnek, mint a párjuk.

Könyvelő
Kriszti már általános iskolában elhatározta, hogy könyvelő lesz, ugyanis egyik példaképe, az apukája is ezt a hivatást választotta. „A főiskola után egy kisebb irodánál teljesítettem a szakmai gyakorlatomat, de végül felvettek egy nagyvállalathoz. Nagyon jól érzem magam a cégnél, megbecsülnek, és a munkámat jól megfizetik. A párkapcsolatom viszont megsínylette ezt: a párom nehezen törődött bele abba, hogy majdnem kétszer annyit keresek, mint ő. Ezt úgy oldottuk meg, hogy a pénz egy közös számlára kerül, és soha nem beszélünk arról, ki mennyit hoz haza.” – mesélte.

Marketinges
Szonja a főiskola elvégzése után döntötte el, hogy marketinggel szeretne foglalkozni. „Folyamatosan képeztem magam, ami máig is tart. Kemény munkával egy vállalat marketing-vezetője lettem, ahol nagy a felelősség, sok a munka, de a fizetésem is jóval az átlag feletti. Az akkori párom sokat zsörtölődött amiatt, hogy milyen jól keresek. És végül olyan veszekedésekbe bonyolódtunk, hogy a legjobb döntésnek a kapcsolatunk befejezése bizonyult. De a mostani barátommal meg tudom beszélni a gondokat, és őt a fizetéseink közti különbség sem zavarja. Azt mondja, nyilván örülne neki, ha ő hozná haza a több pénzt, ahogy a szüleinél látta. De a világ változik, és nekünk alkalmazkodnunk kell az új körülményekhez.” – mondta.

Műkörmös
A műkörmösként dolgozó Anna is hat éve kezdett el a szakmában dolgozni. Gyorsan tett szert kiterjedt vendégkörre, mert ki tudott tűnni versenytársai közül azzal, hogy folyamatosan továbbképzi magát és követi a körömdivatot a jelentős szakmai rendezvényeken. Ennek köszönhetően a jó kereset sem váratott sokáig magára. A párja persze dúlt-fúlt magában, és egy közösen eltöltött wellness-hétvégén ki is buktak belőle a sérelmek. „Olyan megalázónak érezte az alacsonyabb fizetését, és ezt az egész helyzetet, hogy már szakítani akart velem. Hosszú beszélgetések után sikerült meggyőznöm, hogy maradjunk együtt, mert szeretjük egymást, évek óta együtt tervezünk közös jövőt, és nem engedhetjük, hogy a pénz közénk álljon. Ma már ismét boldog kapcsolatban élünk, aminek legalább annyira örülök, mint annak, hogy kreatív és jól fizető munkát végezhetek.” – árulta el Anna.

Hogy hogyan lehetsz Te is műkörmös, arról a mukorom.hu-n tájékozódhatsz!

 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com