HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Megérkeztek 2012/13 várva várt őszi-téli újdonságai ***** Havi akciók - szeptember ***** Online Köröm Magazin ***** Trendkalauz 2012 ősz-tél ***** Körömhajó beszámoló
 

Végre megérkeztek az őszi-téli legfrissebb Crystal Nails újdonságok, termékek és fejlesztések, amelyek a hétvégi Körömhajón hatalmas sikerrel mutatkoztak be. Lássuk az új anyagokat:

 
 

AZ ÚJ TRENDSZÍNEK: A három új fő színcsoportról (kékes-lilás, bordós-barnás és szürkébe hajló) részletesen a hírlevél alsó részében található Köröm Magazin Trendkalauzában olvashatsz!

 

 

MEGJELENT a Crystal Nails 2012-es őszi-téli kiegészítő katalógusa, a legújabb trendszínekkel, újdonságokkal, rengeteg új szakmai információval és a legújabb továbbképzésekkel. Megszerezheted üzletünkben, viszonteladóinktól és területi képviselőinktől, vagy akár IDE kattintva le is töltheted.

 

 
 

Fogadd szeretettel az alábbi szeptemberi akciós termékeink listáját, mely SZEPTEMBER 5-30-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és Webáruházainkban (képekre kattintva oda jutsz)

 
   

Cover Pink Gel készlet

3 féle Cover Pink 5 ml zselé: Cover Pink, Cover Pink X és Cover Pink Extra. Top Shine 4 ml, Cleanser 40ml, szivacslapka, sablonminta. Jó alkalom, hogy még kedvezőbb áron kipróbáld!

-20%, ára: 4.570 Ft helyett 3.656 Ft

 

   

Antifungal Pedi Gel

Új típusú gombaölő építő zselé körömkorrekcióhoz, köröm pótláshoz lábon és kézen. Nagyon különleges alapanyag, mely bőrön is megtapad, és meglepően jól formázható, nem folyik el. A kifejezetten körömgombák ellen hatékony jelentős Chlotrimazol tartalmával a bőrrel és körömmel érintkezve folyamatosan öli a körömgombákat. Ismerd meg jobban Dr. Veresné Szuda Katica tanfolyamán!

-25%, ára: 5 ml - 2.200Ft helyett 1.650 Ft
                  15 ml - 3.950 Ft helyett 2.963 Ft


 

   

Crystal Peeling Gel 200ml

Aloe Verát, E-vitamint és Panthenolt tartalmazó bőrradír, mely a használat során gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről. Nagyon finom illatanyagot tartalmaz, ami allergénmentes. Az aloe vera húsos leveleiből nyert kivonat nagyon gazdag aminosavakban, enzimekben és ásványi savakban. Komplex összetételnek köszönhetően elősegíti a bőr
egészséges működését: nedvességmegkötő , kisimítja a bőrt, segíti a hatóanyagok felvételét.

200ml -30%, ára: 1.950 Ft helyett 1.365 Ft

 

   

#2 zselés díszítő ecset

Színes zselés felületi díszítéshez optimális.

-20%, ára: 1.580 Ft helyett 1.264 Ft

 

   

Crystal Stickers 20x20cm - csillogó öntapadós strasszkő dekor fóliák

Sokféle strasszkő, csillámló és átlátszó hátterekkel, különböző elrendezésekben, nagyon jó áron. Hogy ne kelljen egyesével kiraknod a strasszövekkel eszközeidet, gépeidet, telefonodat, számítógépedet, faliórádat és bármit, amit csillogóvá akarsz varázsolni.

-40% ára: 3.350 Ft helyett 2.010 Ft

 

   

Fodrász szék



-30% ára: 44.500 Ft helyett 31.150 Ft

 
 
 

TRENDKALAUZ 2012/2013 ŐSZ-TÉL


Vendégeid a legújabb trendet akarják tőled? Bátran irányítsd őket! Ne aggódj, segítünk Neked! Eláruljuk, melyik három fő színcsoport uralja ősszel a divatvilágot: a szürkébe hajló lágy és krémes nyári akkordok; az örök divatszín és a tenger árnyalatainak nászából életre keltett kékes-lilás nüanszok; a balzsamos kora őszi erdőben tett séták pergő faleveleinek bordós-barnás árnyalatai. Ami pedig ősszel is divat: a csillogás. Vendégeid imádni fogják legújabb, ragyogóan izgalmas, natúr és csillámló téli trendszíneket! A TERMÉK SZÍNEKHEZ GÖRGESS VISSZA A HÍRLEVÉL ELEJÉRE!

 

 
 

 

 
 

Óriási sikerrel bemutatkozó újdonságok, több mint 1300 látogató és fergeteges hangulat: így lehetne röviden jellemezni az őszi Körömhajót. A szeptember 2-án rendezett trendalkotó rendezvényen mutatkoztak be a 2012/2013 őszi-téli szezon trendszínei és újdonságai, valamint nemzetközi bajnok előadók tartottak színvonalas, szakmai előadásokat a Batthyány téri kikötőben horgonyzó Európa és Zsófia hajókon.
Ha a hajó fedélzetének hatalmas ajtaján lett volna kilincs, azt minden bizonnyal egymásnak adják a körmös látogatók szeptember 2-án, vasárnap. A nagy meleg ellenére ugyanis már a nyitás előtt másfél órával hosszú sor kígyózott a hajóhídon, a parttól egészen a fedélzetig.
A rendezvény megnyitását követően szinte perceken belül megtelt a vásártér, azaz a Zsófia hajó: mindenki meg akarta szerezni magának az idei ősz-tél legdivatosabb porcelán és zselé trendszíneit. A legnagyobb érdeklődésre a Chameleon Thermo zselék, illetve az új CrystaLac-ok, és a teljesen új Chameleon Thermo CrystaLac-ok tartottak számot: voltak színek, melyekért valóságos közelharc folyt. Ráadásul sokan nem egy-egy árnyalatot, hanem mindjárt a legújabb készletek egyikét szerezték meg. Vették még szép számmal a Neon White Powdert, az Xtreme Hard Körömerősítő lakkot, a Top Seal Light zselét és a Leoldható Matt Top Gel-t.
Az újdonságokat ezúttal egy igazi bűvész, Holcz Gábor varázsolta elő „kalapjából”. A legújabb szalontechnikákat és alapanyagokat a nemzetközi bajnok előadók mutatták be színvonalas és látványos szakmai előadások keretein belül. Három új oktatónk – Abonyi Barbara, Magyarosi Barbara és Philipp Judit – is bemutatkozott. Nekik szeptemberben indulnak díszítő tanfolyamaik, melyek új színfoltot jelentenek a hazai továbbképzések között.
Az Olaszországból érkezett sztárvendég bemutatóján is megtelt a nézőtér: Irene Merlo ovális szalon körmöket készített az új természetes szőrű zselés Nero Merlo ecsetekkel, melyekkel a díszítés és az építés egyaránt könnyű, gyors és egyszerű.
A konzultációs Crystal Spa Workshopban és a Műköröm Workshopban sem lehetett üres széket látni: a látogatók érdeklődve figyelték az előadásokat és folyamatosan kérdeztek az oktatóktól.
A Nyitott tégelyek asztalából az előző évek nagy sikerére való tekintettel ötöt is „berendeztek”, azaz raktak telis-tele termékekkel, melyekkel bárki közelebbről is megismerkedhetett.
Ezúttal is nagy sikert könyvelhettek el Crystal Fashion termékeink, főként a Salsa Mojito Tánciskola hat fős csoportjának műsorát követően. A táncosok lánytagjai ugyanis Crystal Nails felsőkben léptek színpadra és hozták lázba a közönséget zumbával. A színpadon ezt követően ismét a varázslaté volt a főszerep: Holcz Gábor többszörös Grand Prix díjas bűvész mutatott néhány lenyűgöző mutatványt repertoárjából.
A látogatók közül természetesen senki nem távozott üres kézzel: a bejáratnál minden körmöst a Crystal Nails legújabb 2012/13 őszi-téli kiegészítő katalógusa várta, valamint egy 4ml-es GL85-ös CrystaLac, melyhez bárki azonos színű körömlakkot is vásárolhatott.
A Körömhajót ezúttal is tombolasorsolás és sétahajózás zárta. Utóbbin a körmösök már családtagjaikkal együtt élvezhették gyönyörű fővárosunk lenyűgöző építészeti remekeit és panorámáját.

 

 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com