HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Jövő vasárnap vár a KÖRÖMHAJÓ! ***** Ajándék minden körmös látogatónak! ***** „Varázslatos” KÖRÖMHAJÓ – szeptember 2. ***** Programajánló családod többi tagjának, szeptember 2-re ***** Újra kapható!! ***** Olimpia a körmökön – Crystal Nails körmök az Olimpián ***** Kovács Gabó a malajziai Tom Holcomb emlékverseny zsűrijében ***** Crystal Nails alkalmazás - „Vigyél magaddal!” ***** LuXLash akciók
 

A részletes meghívóért kattints a képre!

 
 

Az őszi Körömhajón, szeptember 2-án egy igazi bűvész, a többszörös Grand Prix díjas Holcz Gábor varázsolja el a közönséget. A képzeletbeli cilinderből már a bejáratnál előkerül egy 4 ml-es ajándék gél lakk, az eredeti CrystaLac, (mellyel azonos színű körömlakk is debütál a hajón). Olyan, mint itt, a másfél perces videóban! Nézd csak!

 
 

Hogy a családod többi tagja se unatkozzon addig, amíg Te a Körömhajón tájékozódsz a legfrissebb újdonságokról, megnézheted a legújabb technikákat nemzetközi bajnok előadóktól, kipróbálsz ezt-azt a Nyitott Tégelyek asztalánál, bevásárolsz az akciós termékekből, szertettel ajánlunk kísérőid figyelmébe néhány budapesti programot. (De ne feledd, 16.00-tól családtagjadat is szívesen látjuk egyórás SÉTAHAJÓZÁSRA A KÖRÖMHAJÓRA!):)

- II. Budavári Sörfesztivál – gasztronómiai program (12 órától a Budai Várban kezdődik az eszem-iszom, napijegy 1999 Ft, 12 éves kor alatt a belépés ingyenes)

- VIII. Buda Eliberata 2012 – hagyományőrző program (a rendezvény Buda török uralma alóli felszabadításának állít emléket a Budai Várban)

- XV. Zsidó Nyári Fesztivál 2012 – művészeti kulturális program (Gozsdu Udvarban könyvvásár és élményudvar várja az érdeklődőket, helyszín: VII. kerület, Király utca 13. és Dob utca 16.)

- Da Vinci Learning – Csodák Palotája (látványos kísérletek, ismeretterjesztő vetélkedők, kvízjátékok, II. kerület Fény utca 20-22, Millenáris D épület, felnőtt jegy: 1950 Ft, gyermek: 1550 Ft)
 
   

Színes zselés táska – fiókos, áttetsző

Újra kapható a zselés körmösök által igen kedvelt fiókos, áttetsző táska. A megerősített szerkezetű kofferben negyvennyolc darab színes zselé tökéletesen átláthatóan rendszerezhető. Ráadásul a fiókok magasságát a zselés tégelyekre méretezték, így azok stabilan a helyükön maradnak és nem borulnak ki szállításkor.

Ára: 9.955 Ft

 
 

A közelmúltban értek véget a londoni nyári olimpiai játékok, melyet Magyarország fantasztikus eredménnyel - nyolc arany-, négy ezüst- és öt bronzéremmel - zárt. Minden szem Londonra és az olimpikonokra szegeződött. És ezúttal bizony a körmeikre is, amelyeken a sportoló hölgyek leggyakrabban nemzeti zászlójukat "viselték". Az Elite Cosmetix Körmös Akadémiáján végzett Szlezák Petra Alexa augusztus 7-i RTL Klub Híradónak adott riportjában elmondta, hogy egy ügyes körmös akár olimpikonok arcképét is a körömre tudja festeni. De műkörmöt viselő sportolókból sincs hiány, szerencsére.
Alexa asztalán természetesen Crystal Nails-es eszközei "virítanak". Érdekes videó, nézd meg Te is...

 
 

A malajziai Kuala Lumpurban, Tom Holcomb emlékére rendezett International Nail Competition versenyen zsűrizett a közelmúltban a Crystal Nails ötszörös amerikai bajnoka, Kovács Gabó. A „Körmök keresztapja”emlékére szervezett megmérettetésen építő és díszítő kategóriában is indulhattak a versenyzők. Tomra emlékezve külön versenyszámot – „Pink and White” – is indítottak, melyben közel ötven körmös mérte össze tudását.
A zsűritagokat főként Amerikából és a Távol-Keletről hívták a verseny szervezői, azaz Tom Holcomb tisztelői, barátai és ismerősei.
Gabót a Crystal Nails és Tom Holcomb évekkel ezelőttre visszanyúló közös együttműködése végett, valamint a közelmúltban, Amerikában megszerzett öt első helyezése miatt invitálták a szakma nagyjaiból álló zsűribe.
A Crystal Nails nemzetközi trénere a verseny előtti napon még egy oktatást is tartott az ázsiai országban, a közkedvelt „Pink and White” kategóriában. A tréningre nagy volt az érdeklődés: közel harmincan érkeztek, hogy tanuljanak a körmös szakma kiválóságától.

 
  A Crystal Nails "Vigyél magaddal" alkalmazás segítségével mindig naprakész lehetsz! Folyamatosan tájékozódhatsz a legfrissebb körmös hírekről, valamint a legújabb továbbképzések ismertetőit, időpontjait és egy mozdulattal elérheted a műkörmös webáruház teljes kínálatát, és ami a legfontosabb, a Crystal Nails aktuális Körömkatalógusát is. Így a Crystal Nails mindig Veled lesz! Utazás közben vagy nyaraláskor, azaz bárhol és bármikor.  
 
 

Az alkalmazás letöltése és használata rendkívül egyszerű, hiszen ingyen letölthető Androidos telefonokra a Play Áruházból, és Iphone-ra az App Store-ból. Csak írd be a kereső ablakba: Crystal Nails

 
 

Letöltés után, a Crystal Nails ikont megnyomva az alábbi menüpontokból választhatsz:

 
 
 

 
  A Termékkatalógus használatával egyszerűen
böngészheted a legújabb 2012/2013-as Crystal Nails
Körömkatalógust termékeit, step by step-jeit, trendjeit.
  A Hírek ikonra kattintva a körmös szakma legfrissebb eseményeiről, rendezvényeiről, a Crystal Nails újdonságainak érkezéséről, akcióiról olvashatsz. Légy naprakész!  
 
 

 
  A Műköröm tanfolyam menüpont a legközelebb
induló tanfolyamok listájára visz. A jobb oldali nyilacskára lépve már jelentkezhetsz is! A hirdetett képzések
között a budapesti és vidéki tanfolyamainkat is megtalálod.
  A Kapcsolat menüpont alatt mindent elérhetőséget megtalálsz, ami a Crystal Nails-szel kapcsolatos.  
 

Az akció augusztus 22-től szeptember 30-ig érvényes.

A termékeket a József körúti üzletünkben és a webáruházunkban is megvásárolhatod!
(A készlet erejéig.)

A képekre kattintva, a webáruházhoz jutsz.

 
 

Pilla szálak (All Sizes In One - minden méret egyben)

Praktikus, felragasztott LXL pilla szálak – egy dobozban, minden méret (8-16 mm)

-20% - 7.300,- helyett 5.840,-

 

 
 

Color Lash - színes pillák

8, 10, 12 és 14 mm-es, magas minőségű színes pillák, 10 népszerű színben. Átlátszó ragasztóval használjuk.

-30% - 7.900,- helyett 5.530,-

 

 
 

Noir Mascara szempillaspirál

LuXLash pillákhoz kifejlesztett, speciális polymert tartalmazó ápoló szempillaspirál. Különleges keféje tökéletesen illeszkedik a szempillákhoz. Illatanyag mentes, így érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők is bátran használhatják. Használatával még dúsabb hatás érhető el, amellett, hogy biztosítja a szempilla-hosszabbítás tartósságát. Éjfekete. Saját pillákhoz is ajánlott.

-50% 4.400,- helyett 2.200,-

 

 
 

Lint Free Eye Patch

Szálmentes, nyugtató, hidratáló alátét párna formája tökéletesen igazodik a szemhez. Csökkenti a szem alatti püffedtséget. 1 pár

-30% 490,- helyett 343,-

 

 
 

Silicone Pad

Szilikon párna, megkönnyíti a szempillák tárolását, és a csipesszel történő felvételét. A pillák nem csúsznak le. 1 db

-30% 1.250,- helyett 875,-

 

 
 

LuXLash poszter

Tegyél ki Te is szalonod falára minőségi LuXLash posztert! A plakátot látva garantáltan több vendéged kér majd szempilla-hosszabbítást, azaz igéző és csábos pillákat!

-60% 990,- helyett 396,-

 

 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com