HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: 5 új Crystal Nails arany az USA-ból -- A szépségkirálynő -- JÖN: Crystour Extra / Pécs -- JÖN: European Nail Cup, JÖN: Körömtábor Balatonlelle
 

Kovács Gabónak sikerült, ami eddig magyar körmösnek még soha: öt arannyal tért haza Amerikából. Ezzel Gabó 57-re növelte a Crystal Nails aranyérmeinek számát és ismét bebizonyította, a Crystal Nails a világbajnokok márkája, a márkák világbajnoka.

Gabó első három amerikai aranyát Orlando-ban, a Premiere Beauty Show-n szerezte. Az első győzelem French Twist kategóriában született, Gabó egy stiletto formájú körmöt épített, felületét zselés festéssel díszítette. A második aranyat szintén egy porcelánból épített Stiletto-val nyerte. A versenykiírás értelmében a körömnek minimum 5 cm hosszúnak kellett lennie, körömágy hosszabbítással és a körömhold kiépítésével egy kézen.
Gabó harmadik aranyát Salon Success kategóriában nyerte: a győztes köröm porcelánból készült, mindkét kézen fehér véggel franciára, másfél óra alatt.

Gabó a következő, Las vegas-i versenyéről két aranyéremmel gazdagodva tért haza. Sculptured Pink&White (klasszikus francia) és a Salon Success kategóriában megszerezte a negyedik és ötödik aranyát is, így elmondhatja magáról, hogy mindkét helyszínen két hét egymást követő hétvégén a verseny összes francia építő számát megnyerte!
A versenyszezon végén, az összesítést követően Gabó a második helyen végzett, a Crystal Nails Team a csapatversenyben az előkelő harmadik helyet szerezte meg.

Gratulálunk Gabó!

 
 

Tanulj Te is 5-szörös aranyérmestől, Kovács Gabótól, az alábbi továbbképzésein:

 
    Versenyfelkészítő a Világbajnokkal     INGYENES FÉLNAPOS WORKSHOP - A CRYSTAL NAILS HIVATALOS TECHNIKÁI - LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE  
    PORCELÁN GYAKORLATI továbbképzés-alap szint     ZSELÉS GYAKORLATI továbbképzés - alap szint  
    KIEGÉSZÜLT! PIPE, GÓTIKUS- ÉS OROSZ MANDULA     Félnapos/ZSELÉS MANIKŰRTECHNIKÁK: GEL-LAC, EASY OFF, MANI TIP, MANI GEL - AMI AZ OKJ-N KIMARADT  
    Félnapos/SZALONMUNKA Felgyorsítása CSISZOLÓGÉPPEL továbbképzés     PORCELÁN DÍSZÍTŐ FOGÁSOK - ALAPTANFOLYAMA  
    KIEGÉSZÜLT! EDGE ÉS EXTRÉM STILETTO zselével és porcelánnal          
 

MAGYARORSZÁG 2012-ES SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ VÁLASZTÁSA
A CRYSTAL NAILS RUHÁIBAN, KÖRMEIVEL ÉS ZSŰRIZÉSÉBEN!


Megszületett a Miss World Hungary, aki egyben a Miss Crystal Nails lett – miközben beláttunk a kulisszák mögé is

Óriási show-műsor keretében választották meg a TV2 élő adásában Magyarország 3 idei szépségkirálynőjét, akik a legnagyobb nemzetközi veresenyeken képviselik majd hazánkat. A 12 döntős lány Crystal Nails műkörmökkel illetve Crystal gél lakkal lépett a kifutóra, a legújabb Crystal Nails-szes angyalszárnyas Crystal Fashion ruhákban. Hab volt a tortán a névazonosság (és egy barátság kezdete): míg a Crystal együttes frontembere, Kasza Tibi énekére mozogtak a lányok a színpadon, addig a Crystal Nails frontembere, Jákob Zoltán zsűrizte őket.

A hazai szépségipar meghatározó szereplőjeként a magas színvonalhoz illően a Crystal Nails-t kérték fel a szervezők ennek a nagyszabású szépségkirálynő választásnak az egyik főszerepére. Már a felkészítő táborban részt vettünk a 20 lány előzsűrizésében. 8 lányt ki kellett ejteni, a maradék 12-t pedig felkészíteni a nagy megmérettetésre. Kicsit ez olyan volt mint a filmeken, a kiesettek sírtak, a többiek meg küzdöttek; szinte éhezték a „szépségtuningot”. A táborban 4 Crystal-os oktató csinosította kezüket, lábukat. Kb. a lányok fele műkörmöt viselt, amit fel kellett újítani; a többiek Crystalos gél lakkot kaptak. A táborban a „szépségfelelős” Jákob Zoltán volt, aki több napon keresztül segítette a lányokat, miközben zsűrizett is a négy elődöntőn.

Aztán szombat estére minden profin összeállt: A műsor stylistja a Crystal Nails pólói közül az angyalszárnyasat választotta bemutatkozó ruhának; a backstage-ban két Crystalos nemzetközi bajnok finalizálta a 12 döntős lány körmeit, a zsűriben pedig Jákob Zoltán várta, hogy kinek a szemében csillan fel leginkább a női szépség elengedhetetlen kelléke, a tűz.

2012-ben Magyarország legszebbjei ők lettek: Miss World Hungary=Miss Crystal Nails 2012 - Cserháti Tamara. Miss Universe Hungary - Konkoly Ágnes. Miss Earth Hungary - Kocsis Alexandra.

A Szépségkirálynők és a Crystal Nails közös útja most kezdődött el igazán, hiszen mindegyik királynő különleges Crystal körömkozmetikai csomagot kapott. A Miss World Hungary= Miss Crystal Nails 2012 cím nyertese 500.000 Ft értékű körömkozmetikai csomagot és reklámfotózást tudhat magáénak. A Miss Universe Hungary és a Miss Earth Hungary címek viselője 250.000 Ft értékű körömkozmetikai csomagot és reklámfotózást nyert.

Tamarával, a győztessel tovább dolgozunk; a szép arcához, szép körmöket varázsolunk és ezzel hirdetjük majd, amit egyre többen tudnak a világban: a Crystal Nails az igényes körmök szerelmeseinek született.

 

     

 

A sikeres Crystal Hungarian Nail Cup után júliusban ismét Crystal European Nail Cup! Ez a világ egyik legmagasabb díjazású körmös versenye, közel 1-1 millió forintos kiemelkedő fődíjjakkal (3.000-3.000 Euró).

A Crystal Európa-bajnokság július 22-én, a Crystal Nails József körúti főhadiszállásán lesz.
(A Crystal Nails jelenlegi 3 legjobb építő és 3 legjobb díszítő versenyzője nem indul, hogy teret engedjen az új tehetségeknek.)

ÚJ! Építő és díszítő kategóriákban mostantól sokkal trendibb, modernebb versenyszámokkal! Új körömformák! 3D és síkbeli díszítés! Lakkozás helyett Gél Lakk – hogy a verseny tényleg a jövőbe mutasson, mint maga a Crystal Nails!

Jelentkezz minél előbb, hiszen ezen a versenyen csak nyerhetsz! A Versenykiírást ide kattintva tekintheted meg.

 
 

VIDEÓ ÖSSZEFOGLALÓ A 2011-ES EURÓPA KUPÁRÓL

 
  Az alábbi rövid videóban az előző EURÓPA KUPÁRÓL nézhetsz meg izgalmas összefoglalót. Az Európa Kupára idén is (akárcsak tavaly) Európa minden részéről érkeznek majd a szakemberek, hogy körömépítésben és körömdíszítésben megméressék magukat és elnyerjék a hihetetlen magas pénzbeli díjakat.

 

KÉSZÜLJ FEL NEMZETKÖZI BAJNOKOKKAL AZ EURÓPA KUPÁRA!

 

 
ZSELÉS VERSENYFELKÉSZÍTŐ a 2010-es VILÁGBAJNOKKAL

Malekné Vigh Mária 2010 év zselés körömépítő Világbajnoka (Düsseldorf). Mária egy olyan versenyt nyert meg 2010-ben, amelyen magyarok még nem juthattak a dobogó közelébe. Ő a legújabb Világbajnok, így a legfrissebb versenytrendek, legújabb elvárások tudója. Oktatásának stílusa, tudásbázisa és mentális képességei kivételes alkalommá teszik minden egyes oktatását. A zselés versenyekre vele felkészülők -természetesen a tanultak alapján történő kellő gyakorlás után- a legjobb esélyekkel indulhatnak harcba egy-egy verseny győzelemért, vagy szép eredményért. Használd ki a lehetőséget, hogy Magyarországon él a Világbajnok és nem kell költségesen külföldre utazva tanulnod. Élj ezzel az új, nagyszerű magyarországi lehetőséggel. A versenyek Crystal Nails-es győzteseit kiemelten díjazzuk (ld. a Versenyzői csapat/Versenytámogatás fejezetben)! A képzésre hozd magaddal az alapanyagaidat, eszközeidet valamint modelledet.
A képzés díja: 19.000.- + 27% ÁFA/nap.
Érdeklődni a 0620/341 1311-es telefonszámon, Malekné Marcsinál lehet.
 

 

 

VERSENYFELKÉSZÍTŐ A FRISS 5-SZÖRÖS ARANYÉRMES USA AMERIKAI BAJNOKKAL,
2011 VILÁGBAJNOKÁVAL


Kovács Gabó, a 2011 év Világbajnoka (Düsseldorf), a londoni Körömolimpia Aranyérmese és Győztesek Győztese, akinek kisujjában van a versenyzés, a szabályok ismerete, a buktatók, és a győzelem eléréséhez szükséges fizikai és lélektani feltételek. Számtalanszor zsűrizett hazai és nemzetközi versenyeken, komoly oktatói múltja pedig képessé teszi arra, hogy tudását maximálisan át is adja. Zselés és porcelános versenytrükkök, titkok; az anyagok és színeinek kiválasztásának fortélyai, a kötésidő szerinti anyagfelhasználás, a megfelelő eszközök használata – ecset, reszelők stb. A hossz-arányok, a jó modellválasztás, a technikailag tökéletes köröm építése, a lakkozás technikája, hogyan tartsd a versenyidőt és hogyan küszöböld ki a hibákat: tanuld el; nyerj Te is. De a tanultak nem csak versenyekhez, hanem a profi szalonmunkához is nagyon hasznosak. A versenyek Crystal Nails-es győzteseit kiemelten díjazzuk (ld. a Versenyzői csapat/Versenytámogatás fejezetben)!

A képzés díja: 19.000.- + 27% ÁFA/nap
Érdeklődni a 0670/930 0718-as telefonszámon, Kovács Gabónál lehet.

 

 

  VERSENYFELKÉSZÍTŐ AZ OLIMPIAI BAJNOKKAL

Fekete Zsuzsannával - Olimpiai Bajnok (London, 2010), kétszeres Európa Bajnok, hétszeres Magyar Bajnok, Aranykoszorús Mester, számtalanszor zsűrizett, ismeri a nemzetközi versenyek nagy versenyzőinek "nagy titkait" ő készítette fel a Magyar Bajnokok jelentős részét. A versenyek Crystal Nails-es győzteseit kiemelten díjazzuk (ld. a Versenyzői csapat/Versenytámogatás fejezetben)!

A 2 napos felkészítő ára 25.000 Ft/nap, de Körmös Diplomával rendelkezőknek féláron CSAK 17.500 Ft/nap.
Érdeklődni a 0620/359 5265-ös telefonszámon, Fekete Zsuzsinál lehet.
 

 

 
PORCELÁN/AKRIL FELSŐ SZINTŰ MŰHELYTITKOK AZ OLIMPIAI DÍSZÍTŐ BAJNOKTÓL
Váradi Szabina „Twixi”(Olimpiai Díszítő Bajnok, London). Emelt szintű díszítő képzés azoknak, akik betekintést szeretnének nyerni az egyetlen magyar Olimpiai Díszítő Bajnok titkaiba. Egyedi porcelán díszítések (arc, kagyló, csipke, stb…) akril festéssel kiegészítve (4 Dimenziós díszítés: a 3D porcelán egymozdulatos kifestésével), műhelytitkok, ecsetfogások (3D, MINI 3D és az ÚJ! Twixi ecsettel), elmosások, giga hatások (új Árnyék-fény-árnyék technika). A képzésre hozz magaddal Giga porcelánt, Cover porcelánt, porcelán építő ecsetet, színes porcelánokat, Giga porcelánokat, akril festékeket, 3D ecsetet, Mini 3D ecsetet, Twixi ecsetet, matt lakkot hozz magaddal.

Az egész napos képzés díja: Nettó 9.800 Ft.+27% ÁFA
Időpont és információ egyeztetés
az alábbi telefonszámon lehetséges: 061/323 0258
 

www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com