HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Megérkeztek a nyári újdonságok, Körömtábor 2012. augusztus 25-30. Nyári tanfolyam akció -30%, Crystal Nails és Léber Barbara divattervező, A Szépségkirálynő, Köröm magazin 1/4.
 

Megérkeztek a NYÁR Crystal Nails újdonságai! A narancsos, pirosas, sárgás színek VAKÍTÓ NEON változatai már most az idei nyár nagy slágerei; ráadásul az új NEON CRYSTAL színeket már nem csak fiatalok viselik. A nyári új színeket készletben érdemes beszerezni, hiszen így jelentősen kedvezőbb az áruk. Megérkeztek a mágnes készletek a Gel-Lac-okhoz, itt vannak a várva várt Crystal Nails órák, a hiányzó Crystal Fashion ruhák, thermo poharak. A most érkezett újdonságok sikerét az is előrevetíti, hogy a hétvégi KÖRMÖSNAPON egész nap tömve volt a Vásártér.

 

   
 

FRENCH GEL-LAC KÉSZLET
A népszerű French Gel-Lac Collection készletben a 4 nagyon
népszerű szín változatlansága mellett a 2 ritkábban használt szín lett lecserélve a 2 új, hiánypótló francia rózsaszínre.
14.900 Ft

KÉT ÚJ FRANCIA GEL-LAC SZÍN
Két hiánypótló átlátszó rózsaszín zselés lakk a klasszikus francia körmökhöz, mint a körömlakknál, csak sokkal-sokkal tartósabban!
4 ml - 1.880 Ft
15 ml - 3.500 Ft

 

Nyári color Gel-Lac válogatás. A Hot – forró - jelző a színek vadságára utal, a legújabb mandarinos, sárgás és neon Crystal színek kerültek egy kollekcióba, a szokásos Crystal Nails csúcsminőségű PolyHybrid Gel-Lac-okból, a legkedvezőbben 2.480 Ft/db készletáron.
14.900 Ft

 

   
  Ez az új hatás két nagyon népszerű hatás ötvözete: egyszerre bársonyosan csillogó, mint a hókristály (Snow Crystal) és mégis feltűnően élénk, mint a neon színek, most ráadásul élénkebb neon-hatással.
5ml – 2.200 Ft
 

A két nagyon népszerű hatás ötvözete porcelánban is nagyon divatos most.

10ml (7g) – 1.490 Ft

 

   
 

A 2012 divat szerint még inkább felkapott erőteljes, csillámos zselék "forró", nyári válogatása az új Fly Brill Holo és a korábbi, de a mostani divatnak is megfelelő nyári Brilliant zselékből. A korábbi zselék beválogatásánál mindig figyelembe vesszük az adott évszak eladási statisztikáját is: így igazi "Best Seller"-ek kerülnek a készletbe, nagyon jó áron!
13.200 Ft

 

A Crystal Nails nyári color zselé válogatása. A Hot – forró - jelző a színek vadságára utal, a mandarinos, sárgás és neon Crystal-színek kerültek egy kollekcióba. A szokásos Crystal Nails csúcsminőség a legkedvezőbben 1.650 Ft/db készletáron.
13.200 Ft

 

   
  Izgalmas új minták, egy pillanat alatt a Crystal MAGNET GEL-LAC és egy mágnes segítségével! Különböző
mágnesekkel különböző minták készíthetők. A minták nem egyszerűen vonalakként jelennek meg, hanem a MÁGNESES TÉRNEK KÖSZÖNHETŐEN A MINTÁK KIDOMBORODÓ HATÁSÚAK!
4 ml – 1.880 Ft
15 ml – 3.500 Ft
  A 14 lapra csiszolt eredeti osztrák kristályok legújabb,
2012-es formái igényes körmökhöz. (négyzet, csilag, virág, pillangó, kerek)
 

   
 

A 2012-es divat szerint még inkább felkapott erőteljes, csillámos színes porcelánok "forró", nyári válogatása az új Fly Brill Holo és a korábbi, de a mostani divatnak is megfelelő nyári Brilliant porokból. A korábbi színek beválogatásánál mindig figyelembe vesszük az adott évszak eladási statisztikáját is: így igazi "Best Seller"-ek kerülnek a készletbe, nagyon jó áron!
8.910 Ft

 

A Crystal Nails nyári color porcelán válogatása. A Hot – forró - jelző a színek vadságára utal, a mandarinos, sárgás és neon
Crystal színek kerültek egy kollekcióba. A szokásos Crystal Nails csúcsminőség, a legkedvezőbb készletáron.
8.910 Ft

 

   
 

SZÜRKE PAMUT UJJATLAN FASHION STREET –
"I love Nails" grafika nyomással (S, M, L, XL)

Bevezető ár: 4.800 Ft helyett 3.950 Ft
FEKETE PAMUT SZALON-STREET FASHION NADRÁG – Csillám nyomattal (S, M, L, XL)
Bevezető ár: 4.400 Ft helyett 3.500 Ft
FARMERHATÁSÚ STREET FASHION LEGGINGS
- Csillám nyomattal (S, M, L, XL)

Bevezető ár: 5.400 Ft helyett 4.450 Ft

  EXTRAVAGÁNS PÓLÓ - Fehér pamut, alul húzott, szalon fashion póló, tükörfóliás (S, M, L, XL)
Bevezető ár: 5.700 Ft helyett 4.900 Ft
CRYSTAL FASHION BŐRKOFFER – Lélegzetelállító dizájn, ami miatt a körmösöket irigyli majd minden nő. Gepárdszőr mintázatú, textilbőr borítású Crystal Nails körmös bőrönd. A dupla zipzáras felhajtható fül alatt klasszikus, jól pakolható, kihajtható fiókos körmös polcrendszer húzódik meg. Crystal Nails-es kettő az egyben táska: kívül a divat, belül a szakma.
Gepárd 17.500 Ft
 

   
  CRYSTAL FAHION KARÓRÁK – JAPÁN SZERKEZETTEL
Az idei divatszínek Crystal Fashion órákban is. A Red Mandarin, a krémrózsaszín, a fuchsia és egy hófehér Crystal Nails fém logós óra. Nem akármilyen, japán belső mozgató
szerkezettel. A szilikon szíj sötétben világít. Ha ezeken a vidám színű órákon figyeled a körömépítés sebességét, gyorsabbnak fog tűnni. (hófehér, fuchsia, krémrózsaszín, Red Mandarin)
Matt fém díszdobozban 5.400 Ft
 

A körmök szerelmeseinek szalonba, strandra.
Duplafalú (hőszigetelő) poharak, nyáron hidegen tartáshoz, télen melegen tartáshoz, fém tetővel.
970 Ft

 

   

     

  A nyári holiday hangulatban egy jókora tanfolyami kedvezménnyel hűsítettük 3 sláger képzésünk árát. Jelentkezni a (1) 323 0258 számon tudsz. rájuk. (Hűségprogramunkban ugyanannyi pont jár érte így is.)  
  Az egész napos képzés díja: nettó 9.800 Ft+27% Áfa helyett 6.860 Ft + Áfa  
  Az egész napos képzés díja: nettó 9.800 Ft+27% Áfa helyett 6.860 Ft + Áfa  
  Az egész napos képzés díja: nettó 9.800 Ft + 27% Áfa helyett 6.860 Ft + Áfa  

 

Stílusok találkozása

A Crystal Nails, a körömdivat trendalkotó márkája eddigi tevékenységi körén túlmutatva a nagybetűs divat formálásból is részt vállal! Ezért jött létre az esztendő elején a "Stílusok találkozása" címet viselő együttműködés, aminek a keretében valósul meg minden nő álma, A TÖKÉLETES női ÖSSZHANG. Ez az összhang a ruhák és körmök egymást tökéletesen kiegészítő egységéből tevődik össze. A két trendalkotásban és divatban világszerte elismert név - a Crystal Nails és Léber Barbara divattervező - azért dolgozik együtt, hogy ez az összhang a legtökéletesebben megvalósuljon. 2012 folyamán a két brand több közös bemutatót is tart, ami hatással van a hazai divat alakulására.

A közös munka első gyümölcse az áprilisi Beach Couture divatbemutató és show volt. Az egész estés rendezvényen bemutatkoztak az idei strandszezon legtrendibb darabjai, 2012 divatszíneiben. A modellek körmére a fürdőruhák színeivel harmonizáló árnyalatú, a Crystal Nails legújabb divatszíneiben pompázó Gel-Lac-jai kerültek.

2012-ben több közös Crystal Nails & Léber Barbara divatbemutató is lesz, melyen az adott évszak trendjéhez színvilágában és formájában leginkább passzoló körmök készülnek. Kövesd nyomon az együttműködés híreit a Crystal Nails Hungary facebook oldalán és a www.crystalnails.hu weboldalon!

Az alábbi képen a Léber Barbara&Crystal Nails fürdőruha divatbemutató előkészületi és Show képeit láthatod:

 

 

Idén is Miss World, Miss Universe és Miss Earth Hungary királynőt keresnek a TV2 A Szépségkirálynő című műsorában! A Crystal Nails, mint a körömdivat trendalkotója, a királynők kiválasztásában is közreműködik. A jelöltek a Crystal Fashion legújabb, 2012-es kollekciójának egyes darabjait és a Crystal Nails trendi körmeit viselik majd éleük fontos versenyén. De nem elégszünk meg ennyivel, a lányoknak a felkészítő tábor ideje alatt Jákob Zoltán a Crystal Nails vezetője ad szépségtanácsokat, akinek a zsűri tagjaként a végső sorrend kialakításába is beleszólása van.
A középdöntőn már túl vagyunk. Az ott készült fotókat a facebook oldalunkon is láthatjátok. Kísérjétek figyelemmel velünk együtt a TV2 műsorát JÚNIUS 9-én, ki lesz Magyarország Szépségkirálynője 2012-ben!

 

 

Nyári újdonságok sikere a tavaszi KÖRMÖSNAPON!

A LEGNAGYOBB hazai körmös rendezvényen, a múlt vasárnapi KÖRMÖSNAP-on számtalan érdekes program várta a látogatókat az önmagát meghazudtoló időjárás ellenére is a Millenárison. A nagyszínpadon tíz nemzetközi bajnokkal technikai és díszítő csúcsképzések zajlottak: tíz BAJNOK OKTATÓ-nk és a nap sztárvendége, az ukrán többszörös bajnok, Marina Shyvtsova közreműködésével. Marina a nagyon felkapott és megragadóan nőies díszítő technikák, a Silk Floristic, az Xpress Watercolor és a Volume Gel mixéből tartott ízelítőt előadásán.

A KÖRMÖSNAP-on debütáltak a nyári sláger termékei a Crystal Nails-től! Két új francia manikűr szín, amit már nagyon vártatok, és a most megújult francia gel-lac készlet is. Bemutatkozott a Crystal legújabb, 2012-es színtrendje - előtérben neon árnyalatokkal - zselében, porcelánban és Gel- Lac-ban. Teret kapott az abszolút új Magnet Gel-Lac, illetve mindegyik exkluzív Summer Hot készlet és bemutatkoztak a legújabb Crystal SPA termékek is. A divatbemutató keretén belül színpadra léptek a Crystal Fashion kollekció új darabjai: a Crystal Fashion karórák japán szerkezettel, a legújabb felsők, a telefonékszerek és a telefontokok, valamint a télen-nyáron praktikus thermo poharak is. A vásártér egész nap nyüzsgött, rengeteg új termék talált gazdára! A nap slágerei a nyárra való tekintettel a Gel-Lac-ok voltak, de sok fogyott ecsetből, porcelán finomítóból és a Top Shine Gel-ből is.

Már-már törvényszerű, hogy a Pedikűrnap látogatottsága is óriási volt. Egész nap teltház volt a workshop különtermében, ahol már a nyár jegyében zajlottak az előadások, több bajnok oktatóval. Bemutatták a legfrissebb SPA termékeket és az ezen a napon megjelent CrystalSPA legújabb katalógusát is! Ugyanígy sokan voltak a LuXLash különtermében is, ahol bemutatkozott a LuXLash újdonsága, a Diva Lash, mely egymással szemben felragasztott Swarovski kövekkel teszi káprázatosan csillogóvá a pillaszálakat. A másik két különteremhez hasonlóan, a műköröm workshop is teltházas volt és csak úgy záporoztak a kérdések. Király Viktor vérpezsdítő előadásával lázba hozta a körmös csajokat.

A Körmösnapon előtérbe kerültek a Crystal Nails ezévi együttműködései is. Ennek keretében mutatta be Jákob Zoltán és Léber Barbara a Stílusok találkozása nevű projektet, mely célja, hogy megszülessen a tökéletes női összhang: a Barbara által tervezett ruhák és a Crystal Nails mindig trendi körmei egységeként. Az első közös divatbemutatót, a Beach Couture-t videófelvétel segítségével mutatták be.

Az országos építő- és díszítő verseny (Crystal Hungarian Nail Cup 2012) mindegyik kategóriájában sok versenyző indult. A legszebb munkák készítői magas díjazásban részesültek. A fődíj 180.000 Ft, a II. hely 60.000 Ft, míg a III. hely tulajdonosa 30.000 Ft pénznyereményben részesült. Lássuk a legjobbakat, íme, a dobogós helyezettek:

 
 

ÉPÍTŐ KATEGÓRIA

Stiletto:
I. Schmidt Réka
II. Scholtz Beáta
III. Szabó Andrea

Klasszikus Francia:
I. Schmidt Réka
II. Drozdik Melinda
III. Scholtz Beáta

ÉPÍTŐ Bajnokok Bajnoka:
I. Schmidt Réka
II. Scholtz Beáta
III. Drozdik Melinda

 

DÍSZÍTŐ KATEGÓRIA

3D (fantasy):
I. Tóth Éva
II. Philipp Judit
III. Bodó Zita

Síkbeli:
I. Tóth Éva
II. Bodó Zita
III. Magyarosi Barbara

DÍSZÍTŐ Bajnokok Bajnoka:
I. Tóth Éva
II. Bodó Zita
III. Magyarosi Barbara

 

A galéria megtekintéséhez kattints ide vagy a fenti képre!
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com