HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
 
Tartalom: Havi akció május ***** JÖN: Körmösnap jövő vasárnap ***** Új profi és kezdő Crystal versenysikerek
 
 
Fogadd szeretettel szokásos havi akciónk májusi terméklistáját. (MÁJUS 3-31., vagy a készlet erejéig érvényes. Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és Webáruházainkban (képekre kattintva oda jutsz).
 
 
 

BUILDER WHITE I. Fehér, sűrű építő zselé 5 és 15 ml

Ultrafehér, nagyon sűrű zselé. Könnyen alakítható ki vele határozott mosolyvonal. Ha sablonon dolgozunk, biztosítsuk az alulról kötést is. Kötés idő: 3 perc.

5ml - 1.950 Ft helyett - 1.560 Ft
15ml - 2.980 Ft helyett - 2.384 Ft

 
 
 

GEL-LAC Pen – Zselés-lakk ceruza 4.5 ml


A Crystal Nails minőségi Gel-Lac-ja ecsetes ceruza kivitelben. A ceruza-fogással sokan könnyebben dolgoznak, mivel használatát kisiskolás korunk óta "gyakoroljuk". Az ecset kifejezetten körmökhöz lett fejlesztve. 8 színben.

1.980 Ft helyett - 1.485 Ft

 
 

Chameleon porcelán porok (14 szín) -20%

A kiemelkedő népszerűségű Chameleon zselék hőre változó (Thermo) és szivárványos (Rainbow) színei porcelán porokban.
10ml (7g)

1.750 Ft helyett - 1.400 Ft

 
 
 

ÚJ DUPLA MANIKŰR TIP BOX 140 db-os, fehér

Szabályos francia vég pillanatok alatt – manikűrnél francia fehér lakk helyett, zselés köröm erősítésnél pedig fehér zselé helyett használható ez az új manikűr tip. Felül egy letörhető, merev, átlátszó segédtip van, ennek a segítségével lehet csak kellő erővel rányomni a körömre a beragasztózott nagyon vékony hófehér tipet. 14 méret a pontos illeszkedésért. Használható egyszerű manikűrhöz (alap- és fedőlakkal) vagy zselés körömerősítéshez.

Dupla mani tip box fehér 140 db -----2.900 Ft helyett - 2.175 Ft

 
 
 

Zömök porcelán díszítő ecset

Zömök klasszikus ecset Kolinsky szőrből, nagy nyomóerővel. Fekete nyél, fém kupak, kedvező ár.

1.930 Ft helyett - 1.448 Ft

 
 
 

FEKETE kötény, strasszköves logóval


Impregnált (vízlepergető) alapanyagának köszönhetően jól megvédi az alatta levő ruhát.

5.800 Ft helyett - 4.060 Ft

 
 

2012 tavaszi Körmösnap - Akadémia, vásár, verseny. Egy nap, ami csak a körmökről, csak a körmösöknek szól! Ne feledd, május 13-án Téged is várunk a Millenáris B épületében. Rengeteg akció (részletekért kattints a részletes meghívóért lentebb), profi technikai bemutatók a szalonmunkához, trendi díszítések és a csúcsminőségű alapanyagok!

Hungarian Nail Cup – mutasd meg, mit tudsz! Új formák, új technikák versenye, lakkozás helyett Gel-Lac! Nevezési díj nélkül, megemelt díjazással. Izgalmas, kreatív, nyári témák a versenyen, hogy minél több színt vihess munkádba! Küldd el most a nevezésed és versenyezz Te is május 13-án, a Körmösnapon! (A Crystal Nails 3-3 legjobb építő és díszítő versenyzője nem indul, teret hagyva az új tehetségeknek.)

Körmösnapi sztárvendégünk, a többszörös Ukrán Bajnok, Marina Shyvtsova. A különleges, új, finoman nőies díszítő technikák megálmodója az általa kifejlesztett technikákból tart ízelítő bemutatót.


Ide kattintva elolvashatod a részletes KÖRMÖSNAP meghívót.

 
 

Ide kattintva elolvashatod a teljes versenykiírást!

 

Ide kattintva elolvashatod a továbbképzés részleteit

 

Többszörös Crystal Nails sikerrel zárult a nemrégiben megrendezett Beauty Forum Hungary Nail Design Magyar Kupa és az I. Nailpro Tip-Box Bajnokság.
A 21. Nail Design Magyar Kupán, a Crystal Nails-t Kun Zsuzsi profi építő kategóriában vitte sikerre: 2. helyezést ért el.
Ugyanebben a versenyben a kezdő kategóriában szintén Crysatl Nails siker született: Szabó Andrea és Eigner Roxána végzett az élen. Szabó Andrea Kovács Gabó világbajnok oktatónknál sajátította el a műkörmös szakma alapjait, csakúgy, mint Eigner Roxána, akit Gabó felkészített a versenyre is. Gratulálunk lányok!

Kun Zsuzsi, friss ezüstérmesünknek 2012 tavaszától új Crystal Nails továbbképzése is van "Akril díszítő tanfolyam - variációk francia szalonkörmökre. Részleteket lásd ide kattintva.

 
 
Kun Zsuzsival, aki többszörös Országos Építő Bajnok, a KÖRMÖSNAPON is találkozhatsz jövő vasárnap. Zsuzsi Szalonkörmökre igazított extrém formák és díszítésük akril festékkel címmel tart előadást.
 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com