HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
 
Tartalom: Körömszalon kereső alkalmazás Androidra és Iphone-ra, Köröm Magazin 1/3
 
  A szépségiparban fontos a folyamatos megújulás és az, hogy mindig naprakész legyél. Ebben lesz segítségedre legújabb Crystal Phone telefonalkalmazásunk, a Körömszalon kereső, aminek a használatát bemutatjuk ebben a hírlevélben. Kapcsolódj be megújult Referenciaszalon Programunkba, hogy tökéletesítsd tudásod, hozzájuss a legújabb alapanyagokhoz és eszközökhöz!  
 

Naponta egyre több nőnek van internetezésre alkalmas telefonja, hamarosan mindenkinek lesz. Nekik - azaz a Te potenciális vendégeidnek - fejlesztettük a KÖRÖMSZALON KERESŐ telefonos alkalmazást, ami ingyenesen letölthető. Ezt a programot hamarosan TV kampányban megismertetjük a magyar nőkkel. Ők csak azokat a szalonokat találják majd meg, akik felkerülnek a térképre. Te se maradj le!

 
 
 

Senki nem hiányozhat a KÖRÖMSZALON KERESŐRŐL, ahol a telefonnal tájékozódó nők ezrei keresik majd a körömszalonokat a térképen, megnézhetik munkáik képeit, és egy kattintással már hívhatják is a kiválasztott szalont. A Google térképen megtalálják a közelükben lévő szalonokat, annak minden szolgáltatásával, elérhetőségével és nyitvatartásával (opcionális), sőt a térképen látják a szalonod pontos címét is. Ahhoz, hogy a Te szalonod is megjelenjen a mindenki által látható Körömszalon keresőben, nem kell mást tenned, mint egyszerűen regisztrálnod magad a www.mukorom.hu-ra. (Mindenki, aki a mukorom.hu-ra regisztrált, automatikusan bekerül a Szalon keresőbe; a korábban regisztráltak már bent is vannak).
Töltsd le a kereső alkalmazást saját telefonodra, üsd be a "körömszalon", a "műkörmös" vagy a "Crystal Nails" szavakat az Apple Store vagy a Play Áruház (volt Android Market) keresőjébe.

(Ezt a programot a televízióban hamarosan megismertetjük a magyar nőkkel!)

 
 
 

 
  A térképen a közelben lévő szalonok jelennek meg, de lehet keresni más városokban is. A kéz ikonra kattintva megjelenik a szalonod profilja.   A mukurom.hu-ra feltöltött munkáid képei között lapozhat, felnagyíthatja őket. Ha megtetszett a munkád, egy gombnyomással fel is hívhat.  
 
 

 
  Tetszőleges kapcsolatfelvételi forma, ízlés szerint.   Légy a vendégeid kedvence a telefonjukon is!  
 

Megjelent a Crystal Phone telefonalkalmazás!

Naponta 1 millió okostelefon talál gazdára a világban és rohamos elterjedésüknek köszönhetően az internet is ott van szinte mindenki zsebében. Segítségükkel fog mindenki tájékozódni a világ történéseiről. Minden internetezésre alkalmas telefonon folyamatosan elérhetők kedvenc weblapjaid, levelezőrendszered és a közösségi oldalak is. Sőt, hozzájuthatsz a legaktuálisabb információkhoz és minden téren naprakész lehetsz.
A Crystal Nails frissen megjelent Crystal Phone telefonalkalmazása, a Körömszalon kereső a műkörmösök és műkörömmel élő nők életét könnyíti meg. A Körömszalon kereső neked és vendégeidnek nyújt segítséget. Senki sem hiányozhat róla, ugyanis okostelefonnal tájékozódó nők ezrei keresik majd a körömszalonokat, és a kiválasztott üzletet egy kattintással azonnal hívhatják. A Google térképen megtalálják a közelükben lévő szalonokat, minden szolgáltatásával és nyitva tartásával (aki megadja) együtt, sőt egy szempillantás alatt látják a címedet is. Ahhoz, hogy Te is megjelenj a mindenki által látható Körömszalon keresőben, nem kell mást tenned, mint regisztrálni magad a www.mukorom.hu-n, és feltölteni műkörmös képeidet. Minden regisztrált tag automatikusan bekerül a Körömszalon keresőbe, ahol a már korábban feliratkozott tagok mindegyike megtalálható.

Az alkalmazás egyszerűen és ingyenesen letölthető bármely okostelefon-típusra. Üsd be az Apple Store vagy a Play Áruház (volt Android Market) keresőjébe a "körömszalon", "műkörmös" vagy a "Crystal Nails" szavakat.

 
 

ELITE-CRYSTAL NAILS REFERENCIASZALON PROGRAM 2012-TŐL MÉG TÖBB TÁMOGATÁSSAL

Az Elite Cosmetix – Crystal Nails ezzel a Körömszalon Programmal szeretné honorálni a továbbképzésein, rendezvényein karbantartott szakértelmet és a márkahűséget.

Amit nyújtunk:
1. A www.mukorom.hu oldalt a Google keresője a "műköröm" és "műkörmös" szavakra az első helyen hozza! Aki műkörmöst keres, biztosan ide talál. NAPONTA RENGETEGEN KERESNEK MŰKÖRMÖST A MUKOROM.HU-N. Az Elite Körmös referenciaszalonoknak külön, kiemelt helyet biztosítunk a honlapon, ami egy nagyon értékes reklám. (A mukorom.hu látogatottsága napi 5-7.000 fő, melynek kb. 40%-a új látogató, és egy látogató átlagban 16 oldalt néz meg a honlapon.) Saját honlapot is szerkeszthetsz a kormosszalon.hu kiemelt felületén.

2. ÚJ! A Crystal Phone okostelefon fejlesztés programjának köszönhetően szalonodat az okostelefont használó, műkörmöst kereső nők egy pillanat alatt megtalálják! A program használatáról a nők a televízióból is értesülnek majd!

3. Üzleted bejáratára igényes "Elite – Crystal Nails Referencia Szalon // a Crystal Nails csúcsminőségű alapanyagaival" táblát vagy öntapadós matricát adunk.

4. Elite Körömszalonná váláskor 4 nagyméretű posztert kapsz ajándékba.

5. 50 hűségpontot adunk ajándékba, melyet a feltételek teljesülése esetén félévente újra megkapsz, azaz évente 100 hűségpontot - ami 300.000 Ft értékű vásárlásnak felel meg!

6. Támogatásként reklámozzuk a lakosság (leendő és meglévő vendégeid) felé a Crystal Nails-t (TV, média, magazinok, internet), hogy presztizs legyen egy képzett körmös Elite Szalonjában, a fejlesztések élvonalába tartozó, Crystal Nails-szel készült körmöket kapni.

7. ÚJ!!! Az alábbi továbbképzéseket a Körömszalon Programba szerződött szalonok 1 dolgozója évente egy alkalommal féláron végezheti el (tanfolyami részleteket lásd a KÉPZÉSEK fejezetben): Bármely egésznapos továbbképzést, kivéve: OKJ képzések, Körmös diploma, LuxLash, Versenyfelkészítők, Szakoktatói képzések!

Amit kérünk:
1. Minőségi szolgáltatást a vendégek felé – tartós műkörmöket, kedves kiszolgálást (ezt kapcsolattartó területi képviselőnk, ill. a vendégek esetleges visszajelzései alapján kísérjük figyelemmel).

2. Trendiséget – a továbbképzéseinken való részvétellel: referencia szalonná váláskor két tucat meglévő továbbképzésünk közül legalább 5-ön való részvétel igazolásával (a programba belépés időpontjában elég 2 elvégzett képzés igazolása, ha további 3-ra elő vagy jegyezve és az előleget is befizetted), a jövőben induló képzéseink közül pedig félévente legalább egy egésznapos képzésen való részvétel. (A Körömtáborban való részvétel (min. technikusi szinten) megfeleltethető 4 továbbképzésnek.

3. Legalább 90 %-ban csak Crystal Nails, IBD vagy EzFlow műköröm alapanyagok (zselék, porcelánok) használata, félévente legalább néhány új trendszín beszerzése, minimum 50%-ban professzionális eszközeink (sablon, ecsetek) használata (a területi képviselő tudja igazolni).

4. Kéthavonta legalább egy általad készített, friss műköröm fotó feltöltése a www.mukorom.hu weboldalra. A programra jelentkezni a mukorom.hu-n vagy területi képviselőinknél lehet.

 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com