HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
 
Tartalom: Megérkeztek az újdonságok 2012 tavasz-nyár -Köröm Magazin 1. évfolyam 1. szám - Körömhajó beszámoló - Crystal Hungarian Nail Cup versenykiírás
 
 

A Körömhajón óriási sikert aratott rengeteg 2012-es szakmai újdonság már kapható üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél, webáruházunkban.

 
 

 

MEGJELENT a Crystal Nails 2012-es óriás katalógusa, a legújabb trendekkel, újdonságokkal, rengeteg új szakmai információval és az összes elérhető Crystal Nails termékkel és oktatással, új továbbképzésekkel. Mindenkinek be kell szereznie!

 

 
 

 

MEGJELENT A VADONATÚJ HŰSÉGFÜZET, rengeteg új termékkel (pl. a fenti új Crystal Fashion termékekkel) kiegészülve. PONTCSÖKKENÉSEKKEL! Pontjaidért ezentúl még többet kapsz, muszály beszerezned!

 
 

 

FIGYELEM!

MOSTANTÓL:
INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS Magyarország egész területén, 48 órán belül!

(12.000 Ft alatti rendelés esetén 900Ft csomagolási költséget számolunk fel a Sprinter futárszolgálattal kézbesített csomagokra)

A Webáruházban és telefonon leadott rendeléseket a Sprinter Futárszolgálat kézbesíti. A Területi Képviselőink pedig egyfolytában (heti turnusokban) járják a szalonokat; ha hívod őket, nem csak ingyenes kiszállítással, de szakmai segítséggel és a cégünkkel való kapcsolattartóként is a rendelkezésedre állnak! (Az ÚJ Crystal Nails Referenciaszalon programban is ők segítemek.)

 
 

Mit kell tudnunk 2012 tavasz-nyár szín- és divattrendjeiről?

A 2012-es divat egyik kulcsszava a feltűnő: idén a trendi köröm senki előtt sem marad észrevétlen, mégis egyedien stílusos. A nőies piros színhez való közelítés már tavaly elkezdődött, mikor a rózsaszínes-piros (lonc) árnyalat volt a főszín. Helyére idén a narancsos piros, a Red Mandarin lépett. Ehhez az erőteljes, vibráló színhez jól mennek az új citromos-vaníliás sárgák. A tavasz most is megköveteli a lilákat (kissé pasztellesítve), a rózsaszínt (kissé krémesítve), a kéket ("farmerosítva"). Az idei nyáron a főszerep pedig a lendületes és vad, szinte vakító neon árnyalatoké lesz, itt is élen a narancsos-piros neon színnel.
Viselhetünk csíkos, pöttyös vagy akár kockás mintázatokat is, hiszen most a legmerészebb, legbohókásabb körömfantáziánk is trendi lehet és a színeket is bátran kombinálhatjuk kedvünk szerint! Akármilyen minta mellett döntünk, a csillámról ne feledkezzünk meg, mert 2012-ben minden a csillám körül forog.
A Crystal Nails színei ezekhez illeszkednek, de jóval túlmutatnak az alapszíneken. 2012-ben nemhogy csökkenne, éppen ellenkezőleg: egyre fokozódik a csillámlás divatja. Következzenek most a Crystal Nails új divatszínekhez passzoló trendszínei (újak és meglévők):

 
 
Színek, amik felébresztik a hangulatát a nyárnak, egy forró táncnak, egy lüktető ritmusnak. Te és a Crytal Nails.

 
 

A legforróbb újdonságok a tavaszi Körömhajón

Nemcsak az órát állítottuk előre, március utolsó vasárnapján a nyári időszámítás a Crystal Nails-nél is elkezdődött. A frissen megjelent 2012-es tavasz-nyári nagykatalógus lapjai életre keltek, az egész napos szakmai rendezvényen minden újdonság felvonult. Harsány, izgalmas színek, a legfrissebb fejlesztések és technikák bemutatója.
Egy órával kapunyitás előtt már kígyózott a sor az Európa hajó bejáratánál, és a látogatók rövid időn belül megtöltötték az Európát és a Zsófiát. A rendezvény ideje alatt több mint 1800 katalógus talált gazdára! A fergeteges hangulatot Jákob Zoltán, a Crystal Nails vezetője és Kovács Gabó, 2011 műköröm-építő Világbajnoka alapozta meg, akik áttekintést adtak a Crystal Nails idei újdonságairól. A CN klasszikus és pillangó sablonjának méltó társa a most megjelent extrém hosszú stiletto körmök építéséhez fejlesztett sablon, amivel még gyorsabban lehet a stiletto formát kialakítani. Az építő zselék világának újdonsága az Xtreme Cover Pink építő zselé, ami új összetétele révén összetartja magát, színe a legbeváltabb cover pink. Az Xtreme jelölés azokat a termékeket jelöli, amelyek még fejlettebbek, még különlegesebbek, amihez most még kedvező ár is társul. A porcelán és a Gél-Lac leoldását teszi könnyebbé az új Leoldó fólia, amelynek beültetett vattarésze Acryl Removerrel átitava leegyszerűsíti a leoldást.
Az idei év körömdivatját a feltűnő színek és formák alakítják, uralkodnak a narancsos, sárgás és neon színek, melyek mindegyike megtalálható a Crystal Nails termékpalettáján, persze a tavasz elmaradhatatlan újrahangolt rózsaszínjei és lilái sem hiányoznak.
A tíz Nemzetközi Bajnok oktató különleges bemutatókkal készült a Körömhajóra, előadásaik segítettek az újdonságok megismerésében és hasznos ötleteket adtak a mindennapok szalonmunkájához. Sztárvendégünk az olasz bajnok, Irene Merlo Crystal Dream fantázianevű munkájával kápráztatta el a közönséget, kompozícióját a kristály csillogása és tisztasága ihlette. A Crystal Fashion kollekció új darabjait a fergeteges KÖRÖMSHOW PLUSZ-on mutatta be három lány és három fiú egy dinamikus táncbemutató közepette. A Körömhajón mutatkoztak be az új Crystal Phone okostelefon alkalmazások is, ami mindannyiunk munkáját megkönnyítik. Aki lemaradt, és aki nem, ismét részese lehet a nagy szakmai pörgésnek a következő Körmösnapon (akadémia, vásár, verseny) május 13-án!

 
 

 
 

A május 13-i KÖRMÖSNAPON zajló Crystal Hungarian Nail Cup versenykiírása már elérhető! A Crystal Európa Kupa (többmillió forint összdíjazású) versenyének hazai kvalifikációja (180.000-180.000 Ft fődíjakkal) sokkal modernebb, jövőbe mutató lett - több versenyszám, modern formák, lakkozás helyett gél lakkozás stb. Keresd a kiírást a crystalnails.hu oldalon, vagy ide kattintva.

 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com