HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

AZ ALÁBBI EXTRÁK MÉG NEM SZEREPELTEK A KÖRÖMHAJÓ MEGHÍVÓJÁBAN. VASÁRNAP EZEKKEL SZERETNÉNK PLUSZBAN KEDVESKEDNI NEKED:

A vasárnapi KÖRÖMHAJÓN megjelenő új Crystal Nails Nagykatalógusból kiollóztuk Neked az Újdonságok lapjait, hogy lásd mennyi új fejlesztés és trend anyag vár Rád! (Az újdonságok képeit nem tudod itt kinagyítani, mert csak a Körömhajón válnak majd először megismerhetővé.)

 

A lejjebb látható RÉSZLETES KÖRÖMHAJÓ MEGHÍVÓBAN még nem szerepelt ez a két PLUSZ AKCIÓ!

 

 

 
 
 

Slim UV lámpa

Körbetükrös, 9W-os dupla csővel (a hasonló 6W-os változatnál 50%-al erősebb).

5.900 Ft helyett 2.950 Ft

 

Salon Drill műköröm csiszológép

Beszorító-gyűrűs csiszológép fémházas fejjel, digitális fordulatszám fokozat kijelzővel, oda-vissza 3.000-20.000 fordulatszámmal, lábpedál-kapcsolóval.

21.900 Ft helyett 10.950 Ft

 

 

Crystal garanciával!

A készlet erejéig.

(Ebből a 2 gépből vásárlónként egyet áll módunkban akciósan értékesíteni, a többi akciós termék (lent a részletes meghívóban) egyéni vásárlóknak korlátozás nélkül áll rendelkezésre.)

További szuper akciókat lent, a részletes meghívóban találod.

 

 

Fellép a Megasztáros Bad Boys tánccsapat! Három belevaló srác és három dögös csaj - Új Crystal 2012-es trendkörmökkel, új Crystal Fashion ruhákban. Forró tánc, lüktető ritmus a Körömhajó színpadán. Ezt a hangulatot hozza el Neked a Bad Boys csapata.

 
   

 

Ismét egy nemzetközi siker!

Kovács Gabó 1. helyezett lett múlt hétvégén a zágrábi szépségkiállítás nemzetközi műköröm építő versenyén, profi kategóriában!
Gabónak két óra alatt kellett körömágy-hosszabbított mandula körmöt csinálnia, mindkét kezet fehérre. Azt csak a verseny vége előtt fél órával tudta meg, melyik kezet kell lakkozni.

Az újfent bizonyított győztes Crystal Nails anyagokkal és Világ- és Olimpiai Bajnokunkkal, Gabóval vasárnap találkozhatsz a KÖRÖMHAJÓN!

 

 

Várunk vasárnap!

 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com