HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
   
 

Nagy sikere lett -az előző hírlevél óta néhány termékkel kibővült- FÉLÁRAS OUTLET-nek, ami már csak 3 napig tart (febr. 17-ig)!

Az alábbi képre kattintva megtekintheted az aktuális teljes választékot.

 

Az akció a készletek erejéig vagy február 17-ig tart! Keresd üzletünkben (1085 Budapest, József krt. 44.), az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél, klasszikus webáruházunkban vagy új webáruházunkban (a webáruházakban febr 3. délutántól).

A FENTI TERMÉKEKEN FELÜL EGYÉB (KISEBB KÉSZLETŰ) TERMÉKEK IS FÉLÁRON KAPHATÓK A JÓZSEF KÖRÚTI ÜZLET HÁTSÓ RÉSZÉBEN ÉS EGYES VISZONTELADÓKNÁL.

 

A verseny az USA-beli California államban, Long Beachen volt, a NailPro kupa keretén belül zajlott. Gabó a veterán kategóriában indult, ezt Európában profi kategóriának hívják. A 100 milliós ország versenyén elért eredmények:
2. hely extrém hosszú stilettoval- sculptured stiletto- minimum 5 cm volt a hosszkiírás, körömágyhosszabbitás, Hold, francia.
4. hely New Perfect Match- itt két versenyző dolgozott egy modellen. Egyik kéz épített porcelán, másik Tip porcelán franciára, holddal. A versenyzőtárs nem választható meg.

Gabó jelenleg az USA bajnokság-sorozat 2. fordulója után összetettben a harmadik helyen áll, a Crystal Nails csapat szintén a harmadik az USÁ-ban.

Gratulálunk!

Kovács Gabóval találkozhatsz a Március 25-én megrendezésre kerülő KÖRÖMHAJÓN!

 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com