HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
  -Boldog karácsonyt -Ünnepi nyitvatartás  

   

Köszönjük, hogy 2011-ben is a Crystal Nails-t választottad!2011-ben tovább növekedett mindannyiunk büszkesége, a Crystal Nails márka. Nem csak Magyarországon (ahol már régóta piacvezető), de Olaszországgal az élen Európa legtöbb országában "a bajnokok alapanyagaként" és "a nagy innovátorként" hódít a műkörmösök világában. Abban, hogy a 2011-es évben Magyarországon is növekedni tudtunk Neked is jelentős szereped volt, hiszen Te is a Crystal Nails termékeit választottad munkádhoz. Köszönjük és értékeljük a bizalmadat, és 2012-ben is azon fogunk dolgozni, hogy továbbra is elégedett légy Crystal Nails anyagainkkal, eszközeinkkel, melyekről tudhatod; a világ élvonalába tartozó, a divattal együtt lélegző, a fejlesztésekben élen járó, megbízható partnered lesz a szalonodban.

Ezúton szeretnénk neked és szeretteidnek kellemes Karácsonyi Ünnepeket és vendégekben gazdag, nagyon boldog Új Évet kívánni!
 

 

Ünnepi nyitva tartásunk a József körúton (a két ünnep között is nyitva tartunk):

2011. december 24. (szombat) - 25. (vasárnap) - 26. (hétfő) ZÁRVA

NYITVA a két ünnep között:
December 27. (kedd) - december 30. (péntek) között, naponta 9-15 óráig várjuk kedves vásárlóinkat a József körút 44. alatt.

2011. december 31. (szombat) - 2012 január 1. (vasárnap) ZÁRVA!

2012 első nyitvatartási napja: 2012. január 2. (hétfő) 8 óra

 


www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu 
Továbbképzési naptár

Crystal Nails Hungary a Facebookon Facebook

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com