HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

Jövő vasárnap (10.00-16.00,a MILLENÁRIS-ban) az ország legnagyobb körmös rendezvényén, a KÖRMÖSNAPON rendhagyó módon ÚJDONSÁGOKKAL is találkozhatsz, várnak ellenálhatatlan akcióink, 9 nemzetközi bajnokunk pedig AKADÉMIAI előadásaival a legtrendibb technikákat mutatják be. Itt mutatkozik be először a Crystal SPA termékcsalád, a PEDIKŰRNAP keretében. A jó hangulatról, ez alkalommal a Megasztáros Caramel gondoskodik. AJÁNDÉKUL minden szakmabelinek Opal zselét és a Pedikűrnap végighallgatóinak új Crystal SPA ápolót AJÁNDÉKOZUNK!
9 nemzetközi bajnok akadémiai előadása egy helyen!


ÓRIÁSI VÁSÁR20-70%!
A Körmösnap vásárterén a hihetetlen 20-70%-os akcióké a főszerep; a nemzetközi bajnokok csúcsminőségű alapanyagai MOST AKCIÓBAN, CSAK EZEN A NAPON!


PEDIKŰRNAP KÜLÖNTEREMBEN: SZAKMAI NAP ÚJ CRYSTAL SPA TERMÉKAJÁNDÉKKAL


Itt a figyelem a lábakon van. Megérkeztek azok a termékek, amire már régóta vártál

Hallgasd, nézd végig szakembereinket a pedikűrnapon, és a PEDIKŰRNAP végén az újonnan szerzett tudás mellett 1 darab értékes SPA ajándékkal is gazdagabb leszel.

 

 

 

 

 

 

 

 



   
Újdonság: PREMIERTERMÉKEK a KÖRMÖSNAPON!
Válaszd a Crystal Nails legújabb szupertrendi újdonságait! A Crystal Fashion kényelmes, divatos darabjai nem csupán a szalonban állják meg a helyüket, és a 2012-es CN naptár senki táskájából sem hiányozhat! Téli és Chameleon GEL-LAC trendszíneinket, csillámló Fly-Brill zseléinket és Tubusos Aquarell Krémfestékeinket minden trendkövető Körmösnek ki kell próbálnia! És egy SBS trendkatalógusunk is megjelenik, 18 különböző műkörmös munkáival.



Az USA-Ban már elindult a NAILPRO KUPA 2012-es versenysorozata.
Ez a versenysorozat egyéni és csapatverseny tekintetében olyan, mint a Forma 1. Az első forduló után nagy örömünkre rögtön bekerültünk az élmezőnybe! Az alábbi táblázat a verseny jelenlegi állását mutatja.Egyéni II. helyezés (Kovács Gabó) csapat III. helyezés (Crystal Nails USA)! Kovács Gabóval az USA jelenlegi egyéni második helyezettjével JÖVŐ VASÁRNAP A KÖRMÖSNAPON találkozhatsz és meggyőződhetsz kiemelkedő tehetségéről!

HAVI AKCIÓ - NOVEMBER
(NOVEMBER 3-30., vagy a készlet erejéig érvényes. Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és Webáruházainkban (képekre kattintva oda jutsz).

COVER MANI GEL
Új, leoldható,természetes körömágy színű lágy körömerősítő zselé, mely vékonyan is jól takar. Manicure Tippel együtt szupergyors lenövésmentes francia örömerősítést tesz lehetővé kézen és lábon.

-25%  5ml - 2.200.- helyett 1.650.-

MANICURE TIP Snow White - DUPLA MANIKŰR TIP hófehér
Szabályos francia vég pillanatok alatt - manikűrnél francia fehér lakk helyett, zselés köröm erősítésnél pedig fehér zselé helyett használható ez az új manikűr tip. Felül egy letörhető, merev, átlátszó segédtip van, ennek a segítségével lehet csak kellő erővel rányomni a körömre a beragasztózott nagyon vékony hófehér tipet.14 méret a pontos illeszkedésért. Használható egyszerű manikűrhöz (alap- és fedőlakkal) vagy zselés körömerősítéshez.

-25%
2.900.- helyett 2.175.-
TOP SEAL zselé 15ml
Fixálós, sárgulás-mentes Új típusú fixálós, mégis nagyon fényes, tartós, nem sárguló fényzselé. (Nem leoldható.) Vastagon is kenhető, így kiegyenlíthetők vele a felületi egyenetlenségek, reszelési vonalak. (A reszelés finomításának idő- és energiaigényét spórolhatjuk meg vele.)
-20%15 ml - 2.950.- helyett 2.360.-

Trendkörmök az olimpiai bajnoktól - Kovács Gabó DVD
Megjelent Kovács Gabó körömolimpiai bajnok legújabb oktató DVD-je. Kovács Gabó Olimpia Aranyérmes és Bajnokok Bajnoka (London), Crystal Nails Nemzetközi Mester Oktató, Hivatalos Edge Tréner A DVD tartalma: - Zselés Stiletto Mega White díszítéssel - Francia zselé körömágyhosszabbítással - Zselés Stiletto üveghatású véggel - Edge porcelán - Porcelán Stiletto 3D díszítéssel - Francia porcelán - Pipe porcelán Ez a DVD egy profi stúdióban felvett, rendkívül igényes, világviszonylatban is példás szakmaisággal és hatékony tudás-közvetítéssel megalkotott műremek.
-30% 3.940.- helyett 2.758.-

Crystal Nails liquid tartó
Dupla falú, hőkiegyenlítő liquid tartó. Hogy a porcelánod kötése nyáron se gyorsuljon fel és télen se lassuljon le..
-30% 1.940.- helyett 1.358.-
Crystal KÖRMÖSNAP - Fergetes szórakozás a szünetekben is!

Csak nekünk, körmösöknek énekel Molnár Ferenc Caramel az előadás szüneteiben!

Az S.O.S Szerelem 2 (S.O.S Love) kulisszatitkait és pletykáit is elsőkézből tuhatjuk meg Kovács Patriciától!

   

In memoriam Tom Holcomb

Arra a lesújtó hírre kellett szombaton ébrednünk, hogy TOM Holcomb a Körmök keresztapja eltávozott közülünk. Tom egy igaz ember volt: a legnagyobb körmös a világban, mégis tele -sztárallűröktől mentes- szakmai alázattal. Példaképe kell legyen minden, a szakmája fejlesztésében és a versenyzésben élen járó szakembernek! Hihetetlen, hogy egy ember aki még másfél héttel ezelőtt új reményekkel tele a Crystal Nails színeiben hosszú idő után újrakezdte a versenyzést, ma már nincs itt. TOM: a fejünkben, a szívünkben tovább visszük a szakmai örökséged...
Tom tavaly sztárvendégként a Körömhajón. Mindenkit lenyűgözött, mint a mély mosolyvonal, a körömhold-kiépítés, az árnyékos mosolyvonal és körömhajlítás atyja


Tom másfél hete Kaliforniában velünk versenyzett. Akkor még úgy volt, hogy újrakezdi oktatásait a Crystal Nails-el az egész USÁ-ban....



Tomról rövid megemlékezést tartunk JÖVŐ VASÁRNAP A KÖRMÖSNAPON!


Üdvözlettel:
Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu
Továbbképzési naptár

Crystal Nails Hungary a Facebookon Facebook

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com