HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

- ITT VANNAK AZ ÚJ ŐSZI/TÉLI SZEZON ÚJ ALAPANYAGAI ÉS TECHNIKÁI!
- BESZÁMOLÓ A KÖRÖMHAJÓRÓL

ITT VANNAK
AZ ÚJ ŐSZI/TÉLI SZEZON
ÚJ ALAPANYAGAI ÉS ÚJ TECHNIKÁI!

Megérkeztek 2011-12 ősz-tél szezonjának várva-várt új trend-alapanyagai, melyek már az üzletekben, a viszonteladóknál, a területi képviselőknél és a webáruházban is elérhetők. A vasárnapi KÖRÖMHAJÓN kiemelkedően nagy sikerrel bemutatkozó újdonságokhoz, új technikák is születtek (Aquarellezés krémfestékekkel, GigAqarell, körömprotézis az Antifungal Pedi zselével...-a hozzájuk kapcsolódó ÚJ továbbképzéseket jövő heti hírlevelünkben mutatjuk be Neked.)
LÁSSUK AZ ÚJ ANYAGOKAT ÉS SZÍNTRENDEKET:












A képre vagy ide kattintva átlapozhatod újdonság katalógusunkat. Megrendelheted a 06 1 323-0258-as, 06 1 334-1924-es telefonszámon vagy a info@crystalnails.hu e-mail címen.


BESZÁMOLÓ A KÖRÖMHAJÓRÓL
A Crystal Nails Trendalkotó rendezvénye most vasárnap is teljesen megtöltötte mindkét hajót, közel 1500 SZAKMABELI látogató volt kíváncsi a KÖRÖMHAJÓRA. A Crystal Nails 8 Nemzetközi Bajnokának színvonalas bemutatóiban az új alapanyagok, az új technikák látványos sikert aratva mutatkoztak be: A nagy divatházak legújabb színtrendjeivel teljes összhangban álló őszi/téli Crystal Nails zselék, Gel Lac-ok és porcelánok és rengeteg más újdonság. Az érkező vendégeket a bejáratnál az Új őszi/téli Körömtrend-katalógus, valamint a Crystal Nails legújabb különlegessége, a FLY-BRILL csillámzselé ajándék tégelyei várták.

A NYITOTT TÉGELYEK asztalánál közelebbről is megismerkedhetett az újdonságokkal minden kedves szakmabeli: az új színek, FLY-BRILL zselék és porcelánok, szikrázó OPÁL zselék, megújult 3D színek és a Builder Soft White New. A KÖRÖMHAJÓN az ÚJ CRYSTAL SPA termékvonal előfutáraként sokak örömére a pedikűr is nagyobb hangsúlyt kapott, valamint bemutatkozott az ÚJ ANTIFUNGAL PEDI GEL a nagyszínpadon.

A Zsófia hajón berendezett VÁSÁRTÉRen most nem az akcióké, hanem az újdonságoké volt a főszerep; a siker látványos volt, a sorban-állás közben sem volt idő unatkozni, hiszen itt is nagyméretű kivetítőn követhettük nyomon az előadásokat.

A KÖRÖMSHOWBAN a Bräzia szépsgverseny döntősei és nyertese mutatták meg a legújabb anyagokkal készült Crystal-körmeiket, az April Project táncos fiúi pedig tovább forrósították a hangulatot. A KÖRÖMHAJÓT most is, mint minden alkalommal, az egy órás sétahajózás zárta, ahol már nem csak a szakmabeliek, hanem szeretteik is élvezhették az ősz talán utolsó meleg, nyári vasárnap délutánját.


Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu
Továbbképzési naptár

Crystal Nails Hungary a Facebookon Facebook



Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com