HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
 

- HAVI AKCIÓ - SZEPTEMBER
- ÚJRA KAPHATÓ
- CRYSTAL NAILS KÖRÖM-SIKEREK - Crystal Nails versenyzői csapat

HAVI AKCIÓ - SZEPTEMBER
(SZEPTEMBER 1-30., vagy a készlet erejéig érvényes. Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és Webáruházainkban (képekre kattintva oda jutsz).

Sparkling színes zselék - 11 szín
Crystal Nails Sparkling színes zselék - a pezsgő gyöngözése és csillogása -20% 5ml - 2.200.- helyett 1.760.-

Metál színes zselék - 33 szín
Crystal Nails Metál színes zselék - intenzív gyöngyházfényben úszó fémes színek
-20% 2.200.- helyett 1.760.-

Giga Pigment Fine Powder
A SZÍNES PORCELÁNPOROK ÚJ, EGYDÜLÁLLÓ GENERÁCIÓJA – Extra finomra őrölt szemcsézetű, gigapigmentált színes díszítő krémes porcelán porok. Az apró őrlés miatt sokkal könnyebb vele díszíteni, a sok pigment miatt pedig sokkal takaróbb a színe vékony rétegben is. Ezért lehet ezekkel (és csak ezekkel) a színes porcelánokkal készíteni olyan vékonyra lapított, mégis gyönyörűen "élő" felületi díszítéseket, amiket utántöltésnél a felületről egyszerűen le lehet reszelni (így új mintához nem kell az egész körmöt leoldani). Ez a lehetőség a porcelán díszítések egy új, részletgazdag dimenzióját nyitja meg. Csak a Crystal Nailsnél!
-10% 7g - 1.480.- helyett 1.332.-

UFO UV lámpa
Dupla-csöves (2x9W), körbetükrös, modern formájú, nagy nyílású, 3 oldalon zárt. Erősebb transzformátorral (alacsonyabb hő- és zajképződés).
-20% 8.900.- helyett 7.120.-

Crystal Nails fehér pólók
A legújabb emblémázási divat szerint (strasszkövek és tükörfólia kombinációjával) készült divatpólók. Komfortos pamut-viszkóz anyagból. Nem csak munkaruhának. Most akciósan, hogy a JÖVŐ VASÁRNAPI KÖRÖMHAJÓRA te is a Crystal Nails legdivatosabb polójában érkezhess!
-30% Denevér ujjú - 6.600.- helyett 4.620.-
-30% V nyakú - 5.900.- helyett 4.130.-

ÚJRA KAPHATÓ

Rövid ideig tartó készlethiány után újra kaphatóak az alábbi PolyHybrid technológiájú Gel-Lac-ok.
Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és Webáruházainkban (képekre kattintva oda jutsz).


Gel-lac 39 és 40-es
Új zselés lakk divat-színek a színes zselék tartósságával, a lakkozás könnyedségével! A Crystal Nails GEL-LAC fejlesztése abban különleges, hogy az új PolyHybrid gyártási technológiának köszönhetően az anyag tartósabbá (3-4 hét) és sokkal nagyobb fedőképességűvé vált. Színei megemelt pigment-tartalommal készülnek, így legtöbbjük 1 rétegben is jól fed. Az új anyag-típus előnye, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül; zselé-tartalma miatt viszont 3 perc kötés után teljesen kemény; a vendégnek nem kell rá vigyáznia, mint a hagyományos lakkra. Szilikon-végű lapított speciális ecset. Az új színekkel 65 színre bővült a választék (Gel-Lac színeket, használatot részletesen lásd a 76-79. oldalakon). A ZSELÉS-LAKKOZÁS EGY FELKAPOTT SZOLGÁLTATÁS, VEZESD BE TE IS!
4 ml - 1.800.-
15 ml - 3.500.-
Készletben csak 2.480.-/db (15ml-es)

Gel-lac készlet
Átlátszó és enyhén fedő sláger-franciák 6 db 15 ml-es Gel-Lac; igen jelentős árelőnnyel: 4-ET FIZETSZ 6-OT KAPSZ!
6 dbx15ml-es Gel-Lac készlet - 14.900.- (megtakarítás 6.100.-; darab ár: 3.500.- helyett 2.480.-)

CRYSTAL NAILS KÖRÖM-SIKEREK - Crystal Nails versenyzői csapat

8 NEMZETKÖZI BAJNOK
A KÖRÖMHAJÓN JÖVŐ HÉT VASÁRNAP!

A Crystal Nails bajnokok, akiknek a bemutatóit megnézheted a Körömhajón, MOST elárulják sikerük titkát.


A magyar körmösök bármerre is járnak a világban, sikert sikerre halmoznak. A sikerük titkáról kérdeztük a Bajnok csapatot.

Jákob Zoltán, a Crystal Nails vezetője
"A Crystal Nails versenyzői csapattal utoljára Las Vegasban jártunk, és nem csak a kaszinókat látogattuk meg, hanem részt vettünk egy amerikai bajnokságon, ahol természetesen a műköröm- bajnok ismét magyar lett. Amikor elhangzik a mondat, hogy „The winner is Hungary...", mi már teljesen el vagyunk olvadva, hatalmas ovációban törünk ki. Az elmúlt években a kis Magyarországunk nagyon sok versenyt nyert meg.

A két utolsó Világbajnokságot és a két utolsó Olimpiát is a Crystal Nails versenyzői csapat tagjai nyerték.

Folyamatos a versenyszellem a magyarokban. Egymással is szeretünk versenyezni, és különösen a világban, mindenkivel megmérettetjük magunkat. A műkörömben ott vagyunk a csúcson. Legutóbb Düsseldorfban pont egy amerikai nagy bajnok állított meg engem, és kérdezte viccesen, hogy: "Mit isznak a magyar Crystal Nails-es lányok, hogy már megint ők nyerik a versenyeket?" Erre vannak válaszok, természetesen a titkokat nem áruljuk el nekik, főleg nem a technikákat. De elengedhetetlen hozzá a jó minőségű alapanyag, a lányok lelkesedése, a csapatszellem, ami nálunk mindig megvan. És persze nem árt a kézügyesség és gyakorlat sem.

Stájer-Vétek Nikolett - az USA Aranyérmes műkörömépítője
"Amivel én többet tudtam nyújtani a versenyen, az a megszokott anyagok használata. Az makulátlan minőségű építő anyagok mellett szintén a Crystal Nails Giga Pigment festőzselével, egymozdulat technikával kálát festettem a körömre, ami nagyon különleges volt a többiekéhez képest. Fejben már meg volt az elképzelt munka, a verseny előtti nap, éjjel is ez volt a fejemben."


Kovács Gabó - 2011 Világbajnoka porcelán körömépítésben
"Véleményem szerint nagyon sok részből áll egy verseny megnyerése. Az én győzelmem kulcsa az volt, hogy egy hosszú versenysorozaton mentem át, aminek a végső fordulója volt a Magyar Bajnokság, ahol kvalifikáltam magam a Világbajnokságra. Fontos, hogy megfelelő felkészültséggel vágjon neki valaki a versenynek. Főleg kezdő versenyzők esetében elengedhetetlen egy mentor, aki megfelelő versenyrutinnal-tapasztalattal rendelkezik, aki figyelemmel kíséri a felkészülésünket, segít felkészülni a versenyre."


Váradi Szabina - Olimpiai Díszítő Bajnok, London
Az én módszerem az volt, hogy megnéztem a versenytársak munkáit, azt, hogy miben hibáztak és ezt próbáltam meg kiküszöbölni. Természetesen rengeteget számított a versenyre való készülés alatt a családom türelme és támogatása, illetve az, hogy a Crystal Nails különleges, Giga Pigment festőzseléivel és porcelánjaival készítettem el a munkát. Ezek a festőzselék-és porcelánok több, mint 500 élénk, egyedülállóan, harmat vékonyan is tökéletesen fedő színekben álltak a rendelkezésemre.


Fekete Zsuzsanna - Olimpiai-és Európa Bajnok, hétszeres Magyar Bajnok
"A legutóbbi versenyre elsősorban mentálisan készültem, megálmodtam az alkotást, és hál’ Istennek sikerült! Ehhez azonban rengeteg tréningre, versenyrutinra van szükség. A Crystal Nails építő zseléi-és porcelánjai is nagyban hozzásegítettek a versenyeken a maximálisan precíz, pontos munka elkészítéséhez."


Malekné Vigh Mária - 2010 Világbajnoka zselés műkörömépítésben
"Számomra egyaránt fontos a szellemi- és a gyakorlati felkészülés a versenyek előtt. A gyakorlati része az, hogy elkészítek millió körmöt, és próbálok minél pontosabban dolgozni. Természetesen a jól megszokott Crystal Nails zselékkel dolgozom, amiket a mindennapi szalonmunkámban is használok, így ezeket az anyagokat maximálisan ismerem. A mentális felkészülésnél a legfontosabb a külvilág kizárása és a munkára való koncentráció."


Mindegy, hogy rendelkezel-e már némi versenyrutinnal, vagy most készülsz magad először megmérettetni a versenyek világában; ha egy megbízható, kezes anyaggal vágsz neki a versenyzésnek - nagyban növeled esélyeidet. Azonban ez még mindig kevés, megfelelő felkészülés és mentor nélkül nagy merészség nekivágni egy versenynek. Ehhez ad neked támogatást a Crystal Nails versenyzői csapatépítő programja!

Versenyzői csapatépítés


KÉSZÜLJ FEL A VERSENYEKRE NEMZETKÖZI BAJNOKOKKAL!


ZSELÉS VERSENYFELKÉSZÍTŐ a 2010-es VILÁGBAJNOKKAL

Malekné Vigh Mária 2010 év zselés körömépítő Világbajnoka (Düsseldorf). Mária egy olyan versenyt nyert meg 2010-ben, amelyen magyarok még nem juthattak a dobogó közelébe. Ő a legújabb Világbajnok, így a legfrissebb versenytrendek, legújabb elvárások tudója. Oktatásának stílusa, tudásbázisa és mentális képességei kivételes alkalommá teszik minden egyes oktatását. A zselés versenyekre vele felkészülők -természetesen a tanultak alapján történő kellő gyakorlás után- a legjobb esélyekkel indulhatnak harcba egy-egy verseny győzelemért, vagy szép eredményért. Használd ki a lehetőséget, hogy Magyarországon él a Világbajnok és nem kell költségesen külföldre utazva tanulnod. Élj ezzel az új, nagyszerű magyarországi lehetőséggel. A versenyek Crystal Nails-es győzteseit kiemelten díjazzuk (ld. a Versenyzői csapat/Versenytámogatás fejezetben)! A képzésre hozd magaddal az alapanyagaidat, eszközeidet valamint modelledet.
A képzés díja: 18.000.- + 25% ÁFA/nap. Érdeklődni a 0620/341 1311-es telefonszámon, Malekné Marcsinál lehet.

VERSENYFELKÉSZÍTŐ 2011 VILÁGBAJNOKÁVAL

Kovács Gabó, a 2011 év Világbajnoka (Düsseldorf), a londoni Körömolimpia Aranyérmese és Győztesek Győztese, akinek kisujjában van a versenyzés, a szabályok ismerete, a buktatók, és a győzelem eléréséhez szükséges fizikai és lélektani feltételek. Számtalanszor zsűrizett hazai és nemzetközi versenyeken, komoly oktatói múltja pedig képessé teszi arra, hogy tudását maximálisan át is adja. Zselés és porcelános versenytrükkök, titkok; az anyagok és színeinek kiválasztásának fortélyai, a kötésidő szerinti anyagfelhasználás, a megfelelő eszközök használata – ecset, reszelők stb. A hossz-arányok, a jó modellválasztás, a technikailag tökéletes köröm építése, a lakkozás technikája, hogyan tartsd a versenyidőt és hogyan küszöböld ki a hibákat: tanuld el; nyerj Te is. De a tanultak nem csak versenyekhez, hanem a profi szalonmunkához is nagyon hasznosak. A versenyek Crystal Nails-es győzteseit kiemelten díjazzuk (ld. a Versenyzői csapat/Versenytámogatás fejezetben)! A képzés díja: 18.000.- + 25% ÁFA/nap
Érdeklődni a 0670/930 0718-as telefonszámon, Kovács Gabónál lehet.


VERSENYFELKÉSZÍTŐ AZ OLIMPIAI BAJNOKKAL

Fekete Zsuzsannával - Olimpiai Bajnok (London, 2010), kétszeres Európa Bajnok, hétszeres Magyar Bajnok, Aranykoszorús Mester, számtalanszor zsűrizett, ismeri a nemzetközi versenyek nagy versenyzőinek "nagy titkait" ő készítette fel a Magyar Bajnokok jelentős részét. A versenyek Crystal Nails-es győzteseit kiemelten díjazzuk (ld. a Versenyzői csapat/Versenytámogatás fejezetben)! A 2 napos felkészítő ára nettó 25.000 Ft/nap, de Körmös Diplomával rendelkezőknek féláron CSAK nettó 12.500 Ft/nap. Kedvezményes csomagban a Körmös Diploma (3nap) és verseny felkészítő (2 nap) együtt 5 nap - nettó 95.000 Ft helyett CSAK nettó 70.000 Ft.
Érdeklődni a 0620/359 5265-ös telefonszámon, Fekete Zsuzsinál lehet.


PORCELÁN/AKRIL FELSŐ SZINTŰ MŰHELYTITKOK AZ OLIMPIAI DÍSZÍTŐ BAJNOKTÓL

Váradi Szabina Twixi- (Olimpiai Díszítő Bajnok, London). Emelt szintű díszítő képzés azoknak, akik betekintést szeretnének nyerni az egyetlen magyar Olimpiai Díszítő Bajnok titkaiba. Egyedi porcelán díszítések (arc, kagyló, csipke, stb…) akril festéssel kiegészítve (4 Dimenziós díszítés: a 3D porcelán egymozdulatos kifestésével), műhelytitkok, ecsetfogások (3D, MINI 3D és az ÚJ! Twixi ecsettel), elmosások, giga hatások (új Árnyék-fény-árnyék technika). A képzésre hozz magaddal Giga porcelánt, Cover porcelánt, porcelán építő ecsetet, színes porcelánokat, Giga porcelánokat, akril festékeket, 3D ecsetet, Mini 3D ecsetet, Twixi ecsetet, matt lakkot hozz magaddal. Az egész napos képzés díja: Nettó 9.800 Ft.+25% ÁFA Időpont és információ egyeztetés az alábbi telefonszámon lehetséges:
061/323 0258
Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
Elérhetőség:
www.crystalnails.hu, mukorom.hu, Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia
, koromfutar.hu, Továbbképzési naptár
Facebook:
Crystal Nails Hungary a FacebookonKövess minket a Facebook-on
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com