HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

- ÚJ ÉRKEZÉSEK!
- TWIXI MUNKÁJÁVAL HIRDETI MAGÁT A LONDONI KÖRÖMOLIMPIA
- CRYSTAL NAILS VERSENYZŐI CSAPATÉPÍTÉS
- NEMZETKÖZI BAJNOKAINK TITKA - VIDEÓ
- LUXLASH SZÁLANKÉNTI SZEMPILLA-HOSSZABBÍTÁS TANFOLYAM
- LUXLASH, AZ IGÉZŐ, 3 DIMENZIÓS SZÁLANKÉNTI SZEMPILLA - VIDEÓ
- HAVI AKCIÓ - AUGUSZTUS

ÚJ ÉRKEZÉSEK!
MÁR KAPHATÓ!!
1. Régi Barbara ecset, aminek rövidebb a szőre (6,5 mm). A megújulás előtti forma, új szőrtípussal; finom zselés vonalakhoz, festéshez.

Katalógusban: Barbara Classic ecsetként találod
Ecseten: Barbara I. jelzés szerepel.
1.750 .-

2. Új Barbara ecset, aminek hosszabb a szőre (7,5 mm). Az akrilfestékkel történő díszítésnél vonalak, kontúrok, árnyékok megfestésére szolgáló hegyes, rövid szőrű ecset.

Katalógusban: Barbara ecsetként találod
Ecseten: Barbara II. jelzés szerepel
2.250.-

1. Régi #0-s ecset, ami hosszabb szőrű (10 mm). Classic (a korábbi, hosszabb verzió) díszítő ecset, vékony vonalakhoz

Katalógusban: #0 Classic ecsetként találod
Ecseten: #0 Long jelzés szerepel
1.550.-

2. Új 0-s ecset, ami rövidebb szőrű (6 mm). díszítő ecset, vékony vonalakhoz

Katalógusban: #0 ecsetként találod
Ecseten: #0 Short jelzés szerepel
1.550.-

NAIL ART DRAWER - NAIL ART RAJZOLÓ AKRILCERUZA

Akrilfestéket tartalmazó Nail Art rajzoló toll 10 színben. Mintázáshoz, színes/fehér szabadszél rajzolásához (sokan könnyebben rajzolnak ceruzafogással, mint ecsettel). Száradását követően bármilyen műkörömalapanyaggal fedhetjük, elkenődés nélkül. Piros, sárga, zöld, kék, lila, pink, fekete, ezüst, arany és fehér színekben.
980.-

TWIXI MUNKÁJÁVAL HIRDETI MAGÁT A LONDONI KÖRÖMOLIMPIA

A 2011-es londoni Nailympics világversenyt, vagyis a londoni KÖRÖMOLMPIÁT az orosz Nailure szaklapban Twixi, Váradi Szabina tavalyi 2010-es, Fantasy kategória I. helyezett munkájával hirdetik. A cikkben szereplő fotók egyikén Malekné Vígh Marcsi (zselés műkörömépítő Világbajnok ) is feltűnik verseny közben, aki szintén dobogón állt Londonban.

A Crystal Nails Bajnokaival - Twixivel (Olimpiai Díszítő Bajnok), Malekné Marcsival (Világbajnok zselés körömépítésben 2010), Kovács Gabóval (Világbajnok porcelán körömépítésben 2011), Fekete Zsuzsival (Olimpiai Bajnok, kétszeres Európa Bajnok), Stájer-Vétek Nikivel (az USA aranyérmes műkörömépítője) - és nemzetközi oktatóival legközelebb szeptember elején, a Körömhajón találkozhatsz.

(A Körömhajó részletes programjáról és meglepetéseiről, az őszi-téli Crystal Nails újdonságokról következő hírlevelünkben számolunk be.)




CRYSTAL NAILS VERSENYZŐI CSAPATÉPÍTÉS
Ősszel az új körömtrendekkel, új alapanyagokkal egy időben ismét beköszönt a körmös versenyek időszaka is. Mindegy, hogy rendelkezel-e már némi versenyrutinnal, vagy most készülsz magad először megmérettetni a versenyek világában; ha egy megbízható, kezes anyaggal vágsz neki a versenyzésnek - nagyban növeled esélyeidet. Azonban ez még mindig kevés, megfelelő felkészülés és mentor nélkül nagy merészség nekivágni egy versenynek. Ehhez adunk neked most támogatást.

Legyél Te is a Crystal Nails versenyzői csapatunk tagja!



KÉSZÜLJ FEL A VERSENYRE NEMZETKÖZI BAJNOKOKKAL!


ZSELÉS VERSENYFELKÉSZÍTŐ a 2010-es VILÁGBAJNOKKAL

Malekné Vigh Mária 2010 év zselés körömépítő Világbajnoka (Düsseldorf). Mária egy olyan versenyt nyert meg 2010-ben, amelyen magyarok még nem juthattak a dobogó közelébe. Ő a legújabb Világbajnok, így a legfrissebb versenytrendek, legújabb elvárások tudója. Oktatásának stílusa, tudásbázisa és mentális képességei kivételes alkalommá teszik minden egyes oktatását. A zselés versenyekre vele felkészülők -természetesen a tanultak alapján történő kellő gyakorlás után- a legjobb esélyekkel indulhatnak harcba egy-egy verseny győzelemért, vagy szép eredményért. Használd ki a lehetőséget, hogy Magyarországon él a Világbajnok és nem kell költségesen külföldre utazva tanulnod. Élj ezzel az új, nagyszerű magyarországi lehetőséggel. A versenyek Crystal Nails-es győzteseit kiemelten díjazzuk (ld. a Versenyzői csapat/Versenytámogatás fejezetben)! A képzésre hozd magaddal az alapanyagaidat, eszközeidet valamint modelledet.
A képzés díja: 18.000.- + 25% ÁFA/nap. Érdeklődni a 0620/341 1311-es telefonszámon, Malekné Marcsinál lehet.

VERSENYFELKÉSZÍTŐ 2011 VILÁGBAJNOKÁVAL

Kovács Gabó, a 2011 év Világbajnoka (Düsseldorf), a londoni Körömolimpia Aranyérmese és Győztesek Győztese, akinek kisujjában van a versenyzés, a szabályok ismerete, a buktatók, és a győzelem eléréséhez szükséges fizikai és lélektani feltételek. Számtalanszor zsűrizett hazai és nemzetközi versenyeken, komoly oktatói múltja pedig képessé teszi arra, hogy tudását maximálisan át is adja. Zselés és porcelános versenytrükkök, titkok; az anyagok és színeinek kiválasztásának fortélyai, a kötésidő szerinti anyagfelhasználás, a megfelelő eszközök használata – ecset, reszelők stb. A hossz-arányok, a jó modellválasztás, a technikailag tökéletes köröm építése, a lakkozás technikája, hogyan tartsd a versenyidőt és hogyan küszöböld ki a hibákat: tanuld el; nyerj Te is. De a tanultak nem csak versenyekhez, hanem a profi szalonmunkához is nagyon hasznosak. A versenyek Crystal Nails-es győzteseit kiemelten díjazzuk (ld. a Versenyzői csapat/Versenytámogatás fejezetben)! A képzés díja: 18.000.- + 25% ÁFA/nap
Érdeklődni a 0670/930 0718-as telefonszámon, Kovács Gabónál lehet.


VERSENYFELKÉSZÍTŐ AZ OLIMPIAI BAJNOKKAL

Fekete Zsuzsannával - Olimpiai Bajnok (London, 2010), kétszeres Európa Bajnok, hétszeres Magyar Bajnok, Aranykoszorús Mester, számtalanszor zsűrizett, ismeri a nemzetközi versenyek nagy versenyzőinek "nagy titkait" ő készítette fel a Magyar Bajnokok jelentős részét. A versenyek Crystal Nails-es győzteseit kiemelten díjazzuk (ld. a Versenyzői csapat/Versenytámogatás fejezetben)! A 2 napos felkészítő ára nettó 25.000 Ft/nap, de Körmös Diplomával rendelkezőknek féláron CSAK nettó 12.500 Ft/nap. Kedvezményes csomagban a Körmös Diploma (3nap) és verseny felkészítő (2 nap) együtt 5 nap - nettó 95.000 Ft helyett CSAK nettó 70.000 Ft.
Érdeklődni a 0620/359 5265-ös telefonszámon, Fekete Zsuzsinál lehet.


PORCELÁN/AKRIL FELSŐ SZINTŰ MŰHELYTITKOK AZ OLIMPIAI DÍSZÍTŐ BAJNOKTÓL

Váradi Szabina Twixi- (Olimpiai Díszítő Bajnok, London). Emelt szintű díszítő képzés azoknak, akik betekintést szeretnének nyerni az egyetlen magyar Olimpiai Díszítő Bajnok titkaiba. Egyedi porcelán díszítések (arc, kagyló, csipke, stb…) akril festéssel kiegészítve (4 Dimenziós díszítés: a 3D porcelán egymozdulatos kifestésével), műhelytitkok, ecsetfogások (3D, MINI 3D és az ÚJ! Twixi ecsettel), elmosások, giga hatások (új Árnyék-fény-árnyék technika). A képzésre hozz magaddal Giga porcelánt, Cover porcelánt, porcelán építő ecsetet, színes porcelánokat, Giga porcelánokat, akril festékeket, 3D ecsetet, Mini 3D ecsetet, Twixi ecsetet, matt lakkot hozz magaddal. Az egész napos képzés díja: Nettó 9.800 Ft.+25% ÁFA Időpont és információ egyeztetés az alábbi telefonszámon lehetséges:
061/323 0258

NEMZETKÖZI BAJNOKAINK SIKERÉNEK TITKA


MAGYAR KÖRÖM SIKEREK

Nemzetközi Bajnokainkkal nemrégiben az RTL Klub készített interjút. Az 5 perces videóban MOST FÉNY DERŰL A TITOKRA! Megtudhatod mi az a plusz, amivel sikerült Európa Bajnokságot, Világbajnokságot, Olimpiát, Világversenyt nyernünk. (A videó megtekintéséhez kattints a képre!)
Crystal Nails Nemzetközi Bajnokainak előadásait, legközelebb szeptember elején, a KÖRÖMHAJÓN láthatod.
   

 



LUXLASH SZÁLANKÉNTI SZEMPILLA HOSSZABBÍTÁS - TANFOLYAM




LUXLASH, AZ IGÉZŐ, 3 DIMENZIÓS SZÁLANKÉNTI SZEMPILLA - VIDEÓ

Az alábbi 4 perces videóban megnézhetsz egy összefoglalót a LuXLash szempilla-hosszabbítás előnyeiről a képre vagy ide katintva.

HAVI AKCIÓ - AUGUSZTUS
(AUGUSZTUS 3-31., vagy a készlet erejéig érvényes. Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és Webáruházainkban (képekre kattintva oda jutsz).


Ultra White, Super White porok összes méret - 20%

Az új porcelán rendszer fő tulajdonságai Fekete Zsuzsanna (kétszeres Európa Bajnok, hétszeres Magyar Bajnok) instrukciói alapján lettek megválasztva. A porok összetétele maximális tapadást és sárgulás-mentességet biztosít. A finom őrlésnek köszönhetően az ecsetre felvett por-folyadék gombóc krémes állagú, könnyedén alakítható-teríthető.

-20% 25ml - 1.950.- helyett 1.560.-
-20% 40ml - 2.730.- helyett 2.184.-
-20% 140ml - 6.500.- helyett 5.200.-


Chameleon zselék - 20%


Színváltó zselék 4 csoportban: A színek játéka. Világító, egyedi, szeszélyes, kifejező, élénk. Akár egy igazi Kaméleon..

-20% 2.400.- helyett 1.920.-


Soft White 5m, 15m -25%

Egyfázisú, közepesen sűrű törtfehér építő zselé, viszszafogottabb vendégeknek. Körömhold kiépítéshez is. Kötésidő 2-3 perc.

B White I. 5m, 15m -25%
Ultra fehér, nagyon sűrű zselé. Könnyen alakítható ki vele határozott mosolyvonal. Ha sablonon dolgozunk, biztosítsuk az alulról kötést is. Kötés idő: 3 perc.

-25% 5ml -1.900.- helyett 1.425.
-25% 15ml -2.950.- helyett 2.212.



Újvári Barbi-Körömművészet I.
díszítő füzet - 35%


Olimpiai ezüstérmesünk számos Step by Step-en keresztül mutatja be sajátos Nail Art technikáit (zselé folyatás, virág hajtogatás, akril festés, szalvétatechnika stb.). Tanulj Te is ebből a világszinten kiemelkedő igényességű kiadványból.


-35% 2.990.- helyett 1.943.-


3D sűrű színes zselék -25% - 4 szín

A 3D színes zselékkel (a szagtalan 3D-vel) a porcelános díszítéshez hasonlóan térbeli (3D) hatást érhetünk el. Sűrű, vastagon is átkötő színes zselék főleg azoknak, akik nem dolgoznak porcelánnal. Használatukat Almási Henrietta egynapos továbbképzésén sajátíthatod el. Speciális 3D Gel ecsettel formázható, a kontúrozáshoz viszont bármilyen hagyományos eszközök és anyagok is megfelelőek. Alap és gyöngyházas színekben. Tartsd őket hűtőben munka előtt, hogy jó kemények legyenek. (801,802,804,808)

-25% 2.200.- helyett 1650.-


Hiperprofi (versenyzői) porcelán ecset -25%

Válogatott Kolinsky szőrből, különleges préselési eljárással tömörítve. A külső szálak precízen fedik le a belsőket, az ecset nagyon pontos csúcsban végződik és könnyedén összeáll használat közben. Különösen ajánlott igényes porcelánosoknak és versenyzőknek. A kétszeres Európa Bajnok (Fekete Zsuzsanna) szerint az eddigi legújabb versenyecset. Műbőr tokban.

-25% 5.900.- helyett 4.425.-/db


LASH be LONG kifutó termékek:
csipeszek, olló -70%


Kifutó termék - Olló - az alsó szempillák leragasztásához használt ragasztószalag darabolásához, formára igazításához, hőkezeléssel edzett, rozsdamentes német acélból
Csipeszek - rozsdamentes német acélból
Olló - -70% 2.700.- helyett 810.-
Csipeszek - -70% 3.790.- helyett 1.137.-/db

Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu
Továbbképzési naptár

Crystal Nails Hungary a Facebookon Facebook



Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com