HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

- CRYSTAL NAILS NO. 1 AZ USA-BAN! VÉTEK NIKI - AZ USA ARANYÉRMESE
- JÖN!!! CRYSTAL NAILS - PEDIKŰRÖS NAP
- PAPUCS SZEZON - LÁBKÖRÖM DÍSZÍTÉS GEL-LAC-AL
- NYITVA TARTÁS - JÚNIUS 25.

CRYSTAL NAILS NO. 1 AZ USA-BAN! VÉTEK NIKI - AZ USA ARANYÉRMESE


Tegnap előtt Niki meg sem állt a dobogó legfelső fokáig, sok korábbi neves nemzetközi bajnokot megelőzve!
Las Vegas-ban French Twist kategóriában 1. helyezett lett a Crystal Nails USA Inc. képviseletében!


"A French Twist kategóriában, amiben indultam, 1 kezet kellett a helyszínen megépíteni 1 óra 45perc alatt. A köröm megépítéséhez csak Clear, Cover, White és Light Pink anyag használata volt megengedett. Díszítésnél síkbeli díszítést lehetett csak alkalmazni. Én Crystal Nails (CN) Cover Pink X-el készítettem el a körömágy-meghosszabbítását, amit CN Dark Pinkkel fedtem. A szabadszélhez a CN Cover Pinky port, valamint a 131-es Snow Crystal port használtam. Végül az egészet CN Odorless Clearrel, majd Top Shine-al borítottam. Díszítéshez a 900-as és a 905-ös Giga Pigment zseléket használtam.
I LOVE GIGA ZSELÉ :)"




Gartulálunk Niki!

Az USA ARANYÉRMES MŰKÖRÖMÉPÍTŐJÉTŐL a nyári hőségben MOST -40%-al csökkentett hűsítő áron tanulhatsz.
(Stájer-Vétek Niki képzése mellett még 2 másik kedvezményes tanfolyamot is elvégezhetsz ld. a mukorom-tanfolyam.com weboldalon)
SZÍNES ZSELÉS ÉS FESTŐ ZSELÉS NAIL ART képzés
Stájer-Vétek Nikolett Országos Zselés Bajnok bemutatja és begyakoroltatja a minőségi színes zselés díszítés lehetőségeit (kb. 300 szín, 8 felületi hatás) és technikáit (tűs-, ecsetes-, narancsfapálcás díszítési módok, FESTZSELÉS virágok). Könnyen megtanulható, tartós és szép minták, alkalmi díszítések zselével. Niki, aki jobb agyféltekés tanfolyamot végzett, belőled is felszínre hozza díszítő- és rajzképességedet. A képzésre - ha van - P ecset, 0 ecset, Barbara ecset, 3D ecset, színes zselék, illetve minden olyan anyag és eszköz, amit építéshez használsz. Bármely kellék megvásárolható az oktatás helyszínén lévő üzletünkben oktató segítségével.

Az egész napos képzés díja:
9.800 Ft.+25% ÁFA helyett 5.800.-+25% ÁFA
2011. július 12. - Jelentkezés

JÖN!!! CRYSTAL NAILS - PEDIKŰRÖS NAP
A tavaszi Körmösnapon már nem csak a műkörmös kollégákat, hanem a pedikűrösöket is külön programokkal, pedikűrös szakmai előadásokkal vártuk. A Magyar Pedikűr Bajnokok előadásainak (Dr. Veresné Szuda Katalin, Kolman Erika) egész nap olyan nagy sikere volt, hogy a terem már az első előadások alatt is zsúfolásig telt.

JÓ HÍR a pedikűrös kollégáknak, hogy az őszi Körmösnap keretein belül egy (a tavaszinál sokkal nagyobb) külön teremben PEDIKŰRÖS NAP várja a lábápolókat. Az első PEDIKŰRÖS NAP különlegessége lesz még, hogy itt mutatkoznak be elsőként a Crystal Nails által fejlesztett ÚJ! lábápoló hatóanyagos SPA készítmények, amiket Bajnok és elismert pedikűrös szakemberek előadásai közben ismerhetnek meg a lábápolók.

A PEDIKŰRÖS NAP időpontjáról és részletes programjáról következő hírleveleinkben adunk tájékoztatást.


Lábápoló tanfolyamok PEDIKŰR BAJNOKOKKAL és elismert szakemberekkel:
ÚJ TECHNIKÁK LÁBON: ZSELÉS LAKKOZÁS/LÁBKÖRÖM DÍSZÍTÉS/MANI TIP LÁBON/GUMIZSELÉS KÖRÖMKORREKCIÓ
Dr Veresné Szuda Katica (többszörös Magyar Pedikűr Bajnok) - Easy Off leoldható zselék helyes alkalmazása, Gel-Lac lépésről lépésre a lábon, zselés és strasszköves tartós lábdíszek, szabályos francia lábkörmök dupla manikűr tippel, sérült köröm hibáinak eltüntetése gumizselével. Modellt nem kell hozni, gyakorlás egymáson (natúr, előre pedikűrözött lábbal kell jönni).
Oktatás időtartama: 9 - 15 óráig.

Az egész napos képzés díja: 9.800 Ft.+25% ÁFA

2011. szeptember 13. - Jelentkezés vagy a 061 323 0258-as telefonszámon.
MIT? MIKOR? HOGYAN ÉS JÓL...
PROBLÉMÁS ELVÁLTOZÁSOK KEZELÉSE A GYAKORLATBAN

Kolman Erika a 2010-es év Magyar Pedikűr Bajnoka, állami diplomás egészségügyi szakoktató. A szakmai gyakorlati ismeretek helyes alkalmazásában és a problémás ortopédiai elváltozások bőrgyógyászati tüneteinek felismerésében, kezelésében kapnak a hallgatók szemléltető ismereteket. Modellről a hallgatónak kell gondoskodni. Az oktatás második felében a hozott elváltozások kezelése fog történni, szaktanári segítséggel. Oktatás időtartama: 9 - 15 óráig.

Az egész napos képzés díja: 9.800 Ft.+25% ÁFA

Jelentkezés: 061 323 0258-as telefonszámon.
KÉSES PEDIKŰR TOVÁBBKÉPZő TANFOLYAM
Kolman Erika a 2010-es év Magyar Pedikűr Bajnoka, állami diplomás egészségügyi szakoktató. Szerszám ismeret gyakorlati felturbózása. Hogyan válhat a fém eszközös pedikűrözés gyorsabbá, pontosabbá, hatékonyabbá. Az egyszer használatos szikepengék biztonságos alkalmazása, tárolása, sterilizáslása, karbantartása. Modellről a hallgatónak kell gondoskodni. Az oktatás második felében a hozott elváltozások kezelése fog történni, szaktanári segítséggel. Az oktatás időtartama: 9 - 13 óráig.

A képzés díja: 7.400 Ft.+25% ÁFA

Jelentkezés: 061 323 0258-as telefonszámon.
TALPREFLEXOLÓGIA
Kolman Mária (Állami diplomás egészségtan tanár, lábterapeuta). Régi igényt elégítünk ki tanfolyamunk beindításával. Hallgatóink betekintést nyerhetnek a reflexológia ősi művészetébe. Reflexológiával a lábfej felső - belső - külső oldalán továbbá a talpon lévő reflexzónákra hatunk. Cél: a szervezet ellazulása, a közérzet javítása. Oktatás időtartama: 4 óra elmélet, 4 óra gyakorlat (4-8 fős csoportban). Modell nem szükséges. Elsajátítható ismeretek: a reflexológia alapjai, a reflexológus személyisége, a reflexológia és a relaxáció, a láb különböző kultúrákban, alap masszázsfogások, sorrend, erősség, irányok, a láb reflexzónái, csont és izületi elváltozások a lábon, lábujj körmök problémái, az egészséges lábért - a lábhigiénia, a lábfürdők, cipők, zoknik, harisnyák, segédeszközök - lábtorna, krémek, olajok.

Az egész napos képzés díja: 9.800 Ft.+25% ÁFA

Jelentkezés: 061 323 0258-as telefonszámon.

PAPUCS SZEZON - LÁBKÖRÖM DÍSZÍTÉS GEL-LAC-AL

NYITVA TARTÁS - JÚNIUS 25.
József körúti üzletünk a fél éves szokásos leltár miatt MOST SZOMBATON, június 25-én ZÁRVA tart.

Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu
Továbbképzési naptár

Crystal Nails Hungary a Facebookon Facebook



Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com