HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

- EURÓPA KUPA – 2011. AUGUSZTUS 7.
- VIDEÓ ÖSSZEFOGLALÓ AZ ELSŐ EURÓPA KUPÁRÓL
- KÉSZÜLJ FEL A BAJNOKOKKAL AZ EURÓPA KUPÁRA!

CRYSTAL EUROPEAN NAIL CUP - JÖN: 2011. augusztus 7.
ÉPÍTŐ ÉS DÍSZÍTŐ EURÓPA BAJNOKSÁG MÁSODSZOR BUDAPESTEN!

HA MÁR BÁRMILYEN VERSENYEN BENNE VOLTÁL AZ ELSŐ HÁROMBAN (I-III. HELY), indulhatsz a versenyen.

Nevezési díj: 50 Euro helyett csak 10 Euro!

Első díjak 3.000-3.000 Euro (közel 1 millió-1 millió forint),
második 1.000-1.000 Euro,
harmadik 400-400 Euro, két kategóriában.


Helyszín: Budapest, József körút 44.

A versenyzők Európa számos országából érkeznek (azonos részvételi feltételekkel).

A VERSENYKIÍRÁST és a jelentkezési lapot erre a linkre kattintva találod: Európa Bajnokság

VIDEÓ ÖSSZEFOGLALÓ AZ ELSŐ EURÓPA KUPÁRÓL
Az alábbi rövid videóban az ELSŐ EURÓPA KUPÁRÓL nézhetsz meg izgalmas összefoglalót, melyre az RTL Klub Trendmánia stábja is ellátogatott. Az Európa Kupára idén is (akárcsak tavaly) Európa minden részéről érkeznek majd a szakemberek, hogy körömépítésben és körömdíszítésben megméressék magukat és elnyerjék a hihetetlen magas pénzbeli díjakat.

KÉSZÜLJ FEL A NEMZETKÖZI BAJNOKOKKAL AZ EURÓPA KUPÁRA!
ZSELÉS VERSENYFELKÉSZÍTŐ a 2010-es VILÁGBAJNOKKAL
Malekné Vigh Mária 2010 év zselés körömépítő Világbajnoka (Düsseldorf). Mária egy olyan versenyt nyert meg 2010-ben, amelyen magyarok még nem juthattak a dobogó közelébe. Ő a legújabb Világbajnok, így a legfrissebb versenytrendek, legújabb elvárások tudója. Oktatásának stílusa, tudásbázisa és mentális képességei kivételes alkalommá teszik minden egyes oktatását. A zselés versenyekre vele felkészülők -természetesen a tanultak alapján történő kellő gyakorlás után- a legjobb esélyekkel indulhatnak harcba egy-egy verseny győzelemért, vagy szép eredményért. Használd ki a lehetőséget, hogy Magyarországon él a Világbajnok és nem kell költségesen külföldre utazva tanulnod. Élj ezzel az új, nagyszerű magyarországi lehetőséggel. A versenyek Crystal Nails-es győzteseit kiemelten díjazzuk (ld. a Versenyzői csapat/Versenytámogatás fejezetben)! A képzésre hozd magaddal az alapanyagaidat, eszközeidet valamint modelledet.

A képzés díja: 18.000.- + 25% ÁFA/nap.
Érdeklődni a 0620/341 1311-es telefonszámon, Malekné Marcsinál lehet.

VERSENYFELKÉSZÍTŐ 2011 VILÁGBAJNOKÁVAL
Kovács Gabó, a 2011 év Világbajnoka (Düsseldorf), a londoni Körömolimpia Aranyérmese és Győztesek Győztese, akinek kisujjában van a versenyzés, a szabályok ismerete, a buktatók, és a győzelem eléréséhez szükséges fizikai és lélektani feltételek. Számtalanszor zsűrizett hazai és nemzetközi versenyeken, komoly oktatói múltja pedig képessé teszi arra, hogy tudását maximálisan át is adja. Zselés és porcelános versenytrükkök, titkok; az anyagok és színeinek kiválasztásának fortélyai, a kötésidő szerinti anyagfelhasználás, a megfelelő eszközök használata – ecset, reszelők stb. A hossz-arányok, a jó modellválasztás, a technikailag tökéletes köröm építése, a lakkozás technikája, hogyan tartsd a versenyidőt és hogyan küszöböld ki a hibákat: tanuld el; nyerj Te is. De a tanultak nem csak versenyekhez, hanem a profi szalonmunkához is nagyon hasznosak. A versenyek Crystal Nails-es győzteseit kiemelten díjazzuk (ld. a Versenyzői csapat/Versenytámogatás fejezetben)!

A képzés díja: 18.000.- + 25% ÁFA/nap
Érdeklődni a 0670/930 0718-as telefonszámon, Kovács Gabónál lehet.

VERSENYFELKÉSZÍTŐ AZ OLIMPIAI BAJNOKKAL
Fekete Zsuzsannával - Olimpiai Bajnok (London, 2010), kétszeres Európa Bajnok, hétszeres Magyar Bajnok, Aranykoszorús Mester, számtalanszor zsűrizett, ismeri a nemzetközi versenyek nagy versenyzőinek "nagy titkait" ő készítette fel a Magyar Bajnokok jelentős részét. A versenyek Crystal Nails-es győzteseit kiemelten díjazzuk (ld. a Versenyzői csapat/Versenytámogatás fejezetben)!

A 2 napos felkészítő ára nettó 25.000 Ft/nap, de Körmös Diplomával rendelkezőknek féláron CSAK nettó 12.500 Ft/nap. Kedvezményes csomagban a Körmös Diploma (3nap) és verseny felkészítő (2 nap) együtt 5 nap - nettó 95.000 Ft helyett CSAK nettó 70.000 Ft.
Érdeklődni a 0620/359 5265-ös telefonszámon, Fekete Zsuzsinál lehet.

PORCELÁN/AKRIL FELSŐ SZINTŰ MŰHELYTITKOK AZ OLIMPIAI DÍSZÍTŐ BAJNOKTÓL
Váradi Szabina „Twixi”(Olimpiai Díszítő Bajnok, London). Emelt szintű díszítő képzés azoknak, akik betekintést szeretnének nyerni az egyetlen magyar Olimpiai Díszítő Bajnok titkaiba. Egyedi porcelán díszítések (arc, kagyló, csipke, stb…) akril festéssel kiegészítve (4 Dimenziós díszítés: a 3D porcelán egymozdulatos kifestésével), műhelytitkok, ecsetfogások (3D, MINI 3D és az ÚJ! Twixi ecsettel), elmosások, giga hatások (új Árnyék-fény-árnyék technika). A képzésre hozz magaddal Giga porcelánt, Cover porcelánt, porcelán építő ecsetet, színes porcelánokat, Giga porcelánokat, akril festékeket, 3D ecsetet, Mini 3D ecsetet, Twixi ecsetet, matt lakkot hozz magaddal.

Az egész napos képzés díja: Nettó 9.800 Ft.+25% ÁFA
Időpont és információ egyeztetés
az alábbi telefonszámon lehetséges: 061/323 0258

Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu
Továbbképzési naptár

Crystal Nails Hungary a Facebookon FacebookHírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com