HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

- A LEGÚJABB CRYSTAL NAILS ÉRKEZÉSEK!
- DOMBÓVÁRI VANDA CRYSTAL NAILS GEL-LAC-OT VISEL!
- 2 ÚJ CRYSTAL NAILS ÜZLET NYÍLT
- AKCIÓS NYÁRI TOVÁBBKÉPZÉSEK

A LEGÚJABB CRYSTAL NAILS ÉRKEZÉSEK!
BÚCSÚ A TAPADÁSI GONDOKTÓL:
MEGÉRKEZETT A CRYSTAL NAILS BASE GEL!

Extrém erős tapadású, teljesen új fejlesztésű tapadózselé, mely alaprétegként kenve a saját körömbe polimer gyökeret ereszt, így minden eddigi alapanyagnál erősebb, bombabiztos tapadást eredményez. Kiváló minden Crystal építő zselé alá (pl. problémás vendégekhez, hajlítás bebiztosításához stb.) és Crystal GEL-LAC-ok alá (Clear alap helyett). Különlegessége, hogy francia műköröm utántöltéskor ha ezzel a Tapadózselével alapozunk, nem engedi megcsúszni a rá kerülő Cover és fehér zselét. Segítségével még a kezdők is búcsút inthetnek az összes tapadási problémának.
15ml - 3.500.-
ECSETES OLAJ CERUZA-megérkezett
Tutti Frutti illattal
Ápoló olaj, intenzív rágógumi illattal (mely biztosan a vendégek kedvence lesz). Előnye a takarékosabb adagolás és az, hogy ezzel a nagyobb, keményebb ecsettel jobban be lehet kenni az anyagot a kutikula alá; illetve kitörölhető vele a még ottmaradt por.
4,5ml - 950.-
Triple Lash 10-, 12-, 14 mm-es
a dupla pilláknál gyorsabb, és dúsabb hatású, mégis kis súlyú, új munka-gyorsító pillák.
1 doboz - 7.300.-

Dombóvári Vanda mostantól Crystal Nails Gel-Lac-ot visel!

Az RTL Klub - Trendmánia műsorvezetőJE, Dombóvári Vanda a természetes hosszúságú, trendi színekben pompázó körmöket viseli szívesen. Vanda a Trendmánia műsorában kipróbálta a Crystal Nails PolyHybrid Gel-Lac-ot, ami annyira megtetszett neki, hogy azóta is ezekhez ragaszkodik. Vanda elsőként a GL100-as, Diamond bordó színt választotta, ami már nem csak ecsetes, hanem Zselés-lakk ceruza változatban is létezik. Vanda első zselés körömlakkozásáról (Crystal Nails Zselé-lakk ceruzával) készült videóban megnézheted az ÚJ Gel-Lac-ozási technikát is.

KÉT ÚJ CRYSTAL NAILS ÜZLET NYÍLT

NYÁRI TOVÁBBKÉPZÉSEK -
40%-AL HŰSÍTETT ÁRON

Augusztus 31-ig.
TARTÓS PORCELÁN ÉPÍTÉS ÉS KÖNNYED TAVASZI DÍSZÍTÉS
Halász Virág (Crystal Európa Bajnoki Aranyérmes, Londoni Ezüstérmes Építő Bajnok). Virág nem csak a porcelános versenyek új felfedezettje, de szalonjában is híre ment, hogy nagyon tartós körmöket épít, könnyedén. Tanfolyamán a stabil és szép porcelán körmök könnyed megépítését tanulhatod el a tipikus hibák megelőzésével. A divatban most újra felkapott "Virág-minták" és beépített díszítések (opál, kagylólap, porcelán virág stb...) ízléses elkészítése is tananyag a Crystal Nails több, mint 200 ragyogó színes és giga porcelánjának kombinációjával. Minden Crystal Nails-es alapanyagot és kelléket hozz magaddal.

Az egész napos képzés díja:
9.800 Ft.+25% ÁFA helyett 5.800.-+25% ÁFA
2011. június 28. - Jelentkezés
A további nyári kedvezményes időpntokról a 061 323 0258-as és a 0630/826 0609-es telefonszámon érdeklődhetsz vagy írhatsz az admin2@elitecosmetix.hu e-mail címre.

EGY MOZDULAT GIGA PIGMENT FESTŐ ZSELÉKKEL
Váradi Szabina (Twixi) Olimpiai Díszítő Bajnok, Crystal Nails Nemzetközi Elite Oktató. A világújdonságnak számító Giga Pigment Festőzselékkel nagyon egyszerűen készíthetők egy mozdulat térbeli virágok, de ehhez el kell sajátítani néhány alapfogást, melyre ez az egész napos képzés pont elegendő. A sikerélmény garantált. A képzésre - ha van - legalább 4 szín a Giga Pigment zseléből: sötét, világos, pasztell (pl.sárga, szürke, fehér, bordó), barna, fekete dekor zselé #3-as vagy #4-es ecset, #6-os ecset, stiletto tip, fényzselé. Bármely kellék megvásárolható az oktatás helyszínén lévő üzletünkben, oktató segítségével.

Az egész napos képzés díja:
9.800 Ft.+25% ÁFA helyett 5.800.-+25% ÁFA
2011. július 31. - Jelentkezés
A további nyári kedvezményes időpntokról a 061 323 0258-as és a 0630/826 0609-es telefonszámon érdeklődhetsz vagy írhatsz az admin2@elitecosmetix.hu e-mail címre.

SZÍNES ZSELÉS ÉS FESTŐ ZSELÉS NAIL ART képzés
Stájer-Vétek Nikolett Országos Zselés Bajnok bemutatja és begyakoroltatja a minőségi színes zselés díszítés lehetőségeit (kb. 300 szín, 8 felületi hatás) és technikáit (tűs-, ecsetes-, narancsfapálcás díszítési módok, FESTZSELÉS virágok). Könnyen megtanulható, tartós és szép minták, alkalmi díszítések zselével. Niki, aki jobb agyféltekés tanfolyamot végzett, belőled is felszínre hozza díszítő- és rajzképességedet. A képzésre - ha van - P ecset, 0 ecset, Barbara ecset, 3D ecset, színes zselék, illetve minden olyan anyag és eszköz, amit építéshez használsz. Bármely kellék megvásárolható az oktatás helyszínén lévő üzletünkben oktató segítségével.

Az egész napos képzés díja:
9.800 Ft.+25% ÁFA helyett 5.800.-+25% ÁFA
2011. július 12. - Jelentkezés
A további nyári kedvezményes időpntokról a 061 323 0258-as és a 0630/826 0609-es telefonszámon érdeklődhetsz vagy írhatsz az admin2@elitecosmetix.hu e-mail címre.

Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu
Továbbképzési naptár

Crystal Nails Hungary a Facebookon Facebook



Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com