HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

- MEGÉRKEZTEK A 2011 TAVASZ/NYÁR ÚJ ALAPANYAGAI!
- SZEZONNYITÁS A 2011-ES TAVASZI KÖRÖMHAJÓN
- HAVI AKCIÓ - ÁPRILIS

MEGÉRKEZTEK
A 2011 TAVASZ/NYÁR
ÚJ ALAPANYAGAI!

Már kaphatóak a Körömhajón nagy sikerrel bemutatkozott Crystal Nails 2011-es termékújítások: a továbbfejlesztett csúcsminőségű alapanyagok, 2011 tavasz/nyár trendszínei, Gel-Lac trendszínek... Az idei tavaszt minden eddiginél több szín és újdonság jellemzi; lássuk őket (Keresd őket új NAGYKATALÓGUSUNKKAL együtt a József körúton, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél és Webáruházunkban.)





SZEZONNYITÁS A 2011-ES TAVASZI KÖRÖMHAJÓN
Tegnapelőtt, vasárnap került megrendezésre 2011 szezonnyitó szakmai nagyrendezvénye, a KÖRÖMHAJÓ. A Batthyányi téri kikötőben horgonyzó Európa - és Zsófia hajók fedélzetére több mint 1500 körmös szakember látogatott el, hogy megismerje a 2011-es legfrissebb körömtrendeket.
Ahogyan a legnagyobb divatházak kifutóin is megjelennek a legújabb trendnek megfelelő kollekciók, úgy a Crystal Nails alapanyagokban is félévente megjelennek a divatkövető trendszínek, továbbfejlesztett alapanyagok.
A KÖRÖMHAJÓ-n a szakma legnagyobbjai; Világbajnok, Olimpiai Bajnok és Nemzetközi oktatók előadásaiból ismerhettük meg a legújabb alapanyagokat, a legtrendibb díszítéseket.

Megjelent új NAGYKATALÓGUSUNK:
A KÖRÖMHAJÓ-ra kilátogatók elsőként vehették kezükbe a Crystal Nails ÚJ 2011-es nagykatalógusát, melynek Barta Zsanett, a nemzetközi Miss Alpok Adria szépe a címlaparca. Újítások, legújabb divat trendek, ismertető az aktuális DIVAT színek és a Crystal Nails trendszínek kapcsolatáról, STEP BY STEP-ek, számtalan hasznos tipp és javaslat, körömdíszítési ötletek stb... találhatók a katalógusban, ami minden trendkövető körmösnek elengedhetetlen kellék 2011-ben. Keresd a NAGYKATALÓGUST üzleteinkben, területi képviselőinknél vagy kérd a 06 1 323 0258-as telefonszámon és ingyen kipostázzunk Neked. A képre vagy ide kattintva le is töltheted a katalógust!

A nagyszínpad hasznos, szakmai előadásai mellett a nyitott tégelyek asztalánál mindenki maga is meggyőződhetett a 2011-es tavaszi/nyári trendszínek szépségéről, a Műköröm workshop - Pedikűr workshop, valamint Szempilla workshop-okon pedig személyes konzultációkra kerülhetett sor. A nagyszínpad előadásainak szüneteiben ünnepeltük meg Kovács Gabó porcelános Világbajnokunkat, aki nemrégiben Düsseldorfban győzte le a porcelánban közismerten etalonnak számító nemzetközi körmösöket. Wolf Kati, az X-Faktor döntőse dalaival és közvetlenségével fokozta a hangulatot. Ő fogja képviselni hazánkat Düsseldorfban az Eurovíziós Dalfesztiválon. Wolf Kati a KÖRÖMHAJÓ színpadán Crystal Nails műkörmeivel is osztatlan sikert aratott, amiket Váradi Szabina, Twixi (díszítő Olimpiai Bajnok) készített neki a legújabb, 400-as Chameleon porcelán porból, valamint a 2011-es tavaszi/nyári trendszínekben megjelent One Move festékekből, egymozdulat virágokkal.

A Körömshow-n az előző KÖRMÖSNAP Crystal Hungarian Nail Cup versenyének élmezőnyében végzett Molnár Renáta (2. helyezett), Tóth Éva (3. helyezett) és Tifrea Raluka (4. helyezett) munkái csillantak meg, a Crystal Nails 2011-es tavasz/nyár trendszíneiből és legújabb alapanyagaiból.

A KÖRÖMHAJÓ-ra a 3 vezető kereskedelmi TV-csatorna (RTL Klub, TV2, Viasat) trendmagazinjai is kíváncsiak voltak. A nagyszínpadon bemutatkozott Orosz Barbara, a TV2 Talpig Nő című műsorának háziasszonya, aki a LuXLash 3 dimenziós szempilla 2011-es arca lett.

A tombola sorsoláson 10-,20-,30-,és 50 ezer forint értékű ajándékcsomagok találtak gazdára. A rengeteg új fejlesztésű termék mindenkit lázba hozott a vásártéren is, ami jó szokásához híven tele volt vásárlókkal.

A KÖRÖMHAJÓ az előadások után egy órás sétahajózásra indult, ahol már a szakemberek hozzátartozói is élvezhették a csodálatos dunai panorámát..


HAVI AKCIÓ - ÁPRILIS
(ÁPRILIS 4-30., vagy a készlet erejéig érvényes. Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és Webáruházainkban (képekre kattintva oda jutsz).

One Stroke - Egy mozdulat díszítő ecsetek (I., II., III.)
Egy mozdulat ékszer ecsetek - Az "egy mozdulat" technika az a gyors és látványos akrilfestési eljárás, ahol a különleges ecsetet több színbe mártva egyszerre fested meg a térhatású átmeneteket, fényeket és árnyékokat. Kifejezetten ehhez a technikához fejlesztett sokkal pontosabb élben végződő speciális szőrből készült ecsetek, melyek használatával nincs szükség többé utólagos vékony ecsetes korrekcióra. Új szőrrel, mely csak anyagában változott; könnyebben tisztán tarthatóvá, így hosszabb élettartamúvá vált.
Három változatban:
I. Ferde végű, nagy. Nagyobb virágokhoz.
II. Ferde végű, kicsi. Kisebb virágokhoz, levelekhez.
III. Egyenes vegű. Áltatlános használatra.

-35% I. - 2.250.- helyett 1.463.-
-35% II. - 1.950.- helyett 1.268.-
-35% III. - 2.250.- helyett 1.463.-

MÉLYÍTETT HÁTÚ UV lámpa
2 külön- csöves (2x6W), körbetükrös, széles, mélyített hátú (mélyebben bele lehet nyúlni), 3 oldalon zárt.
-35% 8.800.- helyett 5.720.-

Építő porcelán porok - Slower Ultra White és Master Super White 25 ml, 40ml vagy 140ml
Az új porcelán rendszer fő tulajdonságai Fekete Zsuzsanna (kétszeres Európa Bajnok, hétszeres Magyar Bajnok) instrukciói alapján lettek megválasztva. A porok összetétele maximális tapadást és sárgulás-mentességet biztosít. A finom őrlésnek köszönhetően az ecsetre felvett por-folyadék gombóc krémes állagú, könnyedén alakítható-teríthető.
-20% 25ml - 1.950.- helyett 1.560.-
-20% 40ml - 2.730.- helyett 2.184.-
-20% 140ml - 6.500.- helyett 5.200.-

Liquid tartó
Dupla falú, hőkiegyenlítő liquid tartó. Hogy a porcelánod kötése nyáron se gyorsuljon fel és télen se lassuljon le..
-25% 1940.- helyett 1.455.-

Újvári Barbara "Körömművészet I." díszítő füzet
Díszítő Bajnokunk számos Step by Step-en keresztül mutatja be sajátos Nail Art technikáit (zselé folyatás, virág hajtogatás, akril festés, szalvétatechnika stb.). Tanulj Te is ebből a világszinten kiemelkedő igényességű kiadványból.
-35% 3.140.- helyett 2.041.-

1 motoros kezelőágy
Elektromos magasságállítás, kivehető fejrész segítségével masszírozáshoz is jó. A termék szállítási költségét a vásárló fizeti a kiszállításkor! A szállítás díja kb. 7000 Ft.
-20% 123.000.- helyett 98.400.-

Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu
Továbbképzési naptár

Crystal Nails Hungary a Facebookon Facebook



Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com