HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

- Megszületett Magyarország első porcelános igazi VILÁGBAJNOKA
- JÖN! Jövő hét vasárnap - ÁPRILIS 3. KÖRÖMHAJÓ
- 2 napos tanfolyam 1 áráért az olasz OLIMPIAI BAJNOKKAL
- A Crystal Nails Szépe megnyerte a nemzetközi szépségversenyt is
- Crystal szezonnyitás - Európa 2 legnagyobb szépségkiállításán

Megszületett Magyarország első porcelános igazi VILÁGBAJNOKA
Vasárnap Düsszeldorfban megszületett Magyarország eddigi legnagyobb porcelános körömépítő győzelme, Kovács Gabó megnyerte a világversenyt. Zselében már sikerült korábban is bizonyítanunk; a Crystal Nails-es versenyzők a tavalyi londoni Olimpia zselés számait sorra nyerték, Malekné Vigh Mari pedig Zselés Világbajnok lett Düsszeldorfban a Crystal Nails-el. A porcelános versenyeken viszont most először sikerült a legnagyobb címet elhozni; nem is akárki elől: Gabó a versenyen az USA ma legnagyobb bajnokát, Lynn Lammers-t győzte le nagy fölénnyel (Lynn most az USA Top 1 versenyzője, megelőzve a korábbi sokszoros Világbajnokot Trang Nguyent).
Gabó eredménye rendkívül magas nemzetközi elismerést és presztízst hozott minden Crystal Nails-el versenyző és dolgozó magyar körmösnek. Most nagyon boldogok vagyunk mindannyian és ezúton is szívből gratulálunk Gabó Világbajnokunknak!
GABÓVAL TE IS TALÁLKOZHATSZ ÁPRILIS 3-ÁN A KÖRÖMHAJÓN! Ünnepeljünk együtt!

Egyperces interjú:
Hogy készültél fel?

Valójában magára a Világbajnokságra külön nem készültem. A szeptemberi londoni Olimpiára nyáron kezdtem el a felkészülést, utána hamarosan Finnországban is elindultam az Olimpián, majd decemberben következett a Magyar Bajnokság, ahol porcelán és zselé technikában egyaránt indultam. A porcelán kategóriában első helyezést értem el, mellyel kvalifikáltam magam a Düsseldorfban megrendezett Világbajnokságra. Mivel ezek a versenyek elég közel voltak egymáshoz, a londoni Olimpiára való felkészülés után már csak az aktuális versenykiírásokhoz finomítottam a technikámat.

Gondoltad volna valaha, hogy sikerül megnyerned a versenyt?
Nem gondoltam volna, hogy megnyerhetem a versenyt. Mivel porcelán kategóriában nyertem meg a kvalifikációs versenyt, így porcelán technikában kellett indulnom a Világbajnokságon is. Mivel a VB-re a világ minden tájáról a nemzetközi bajnokok kvalifikálják magukat, így a mezőny nagyon szoros volt. Oroszország, Japán, Taiwan, Litvánia, Lettország, Ukrajna, USA nemzeti bajnokai nagyon erős ellenfelek voltak porcelán kategóriában, ahol összesen 25-en indultunk.

Az Olimpia és a Világbajnokság megnyerése után mik a jövőbeli terveid?
Rögtön az eredményhirdetést követően elkezdtek záporozni a felkérések a Crystal Nails külföldi disztribútoraitól. Mivel 23 ilyen külföldi Crystal Nails partner van, egyelőre az ő világukat fogom bejárni :)

JÖN! Jövő hét vasárnap - ÁPRILIS 3. KÖRÖMHAJÓ
Legyél részese Te is az új tavasz-nyári körömtrendeket megnyitó rendezvénynek, a jövő vasárnapi (április 3.) dupla KÖRÖMHAJÓNAK. A programot és AZ ÚJDONSÁGOKBÓL EGY RÉSZ-ÖSSZEFOGLALÓT IS a meghívóra kattintva nézheted meg.

2 napos tanfolyam 1 áráért az olasz OLIMPIAI BAJNOKKAL
Corinne Di Battista az olasz KÖRÖMOLIMPIA KÉTSZERES BAJNOKA az olasz körömdizájn és mikrofestés felfedezettje a KÖRÖMHAJÓ-t követően 2 napos intenzív továbbképzést tart.

Tananyag: Italian French Style - Olasz stílusú francia körmök, zselés és akril mikrofestéssel (micropittura) díszítve. OLASZ és magyar OKLEVÉL! Időpont: Április 4-5.
2 napos oktatás 1 áráért! 29.500 Ft/nap helyett 14.500Ft/nap+Áfa. Info/jelentkezés: (1) 323 0258 vagy iskola@elitecosmetix.com

A Crystal Nails Szépe megnyerte a nemzetközi szépségversenyt is
Bartha Zsanett az Alpok-Adria szépségverseny hazai győztese (a Crystal Nails szépe) a hétvégén külföldön megnyerte a nemzetközi döntőt is, így ő lett a verseny nemzetközi szépségkirálynője. Az ő arca és műkörme lett az ÚJ CRYSTAL NAILS NAGYKATALÓGUS címlapfotója. Az új katalógust, tele újdonságokkal, praktikákkal, SBS-ekkel keresd április 3-tól (KÖRÖMHAJÓ).

Crystal szezonnyitás - Európa
2 legnagyobb szépségkiállításán
Nagy standokkal és még nagyobb sikerrel nyitotta meg a Crystal Nails márka az idei tavaszi kiállítási szezont Európa 2 legnagyobb szépségkiállításán a múlt hétvégén. A 23 nemzetközi Crystal Nails forgalmazó közül most az olaszé (Bologna) és a németé (Düsszeldorf) volt a főszerep. Mindkét partner arról számolt be, hogy a Crystal Nails ismét hozta a formáját: a felvonultatott újdonságok sokasága és a standok bemutatóit övező kiemelt érdeklődés most is meggyőző volt.


Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu
Továbbképzési naptár

Crystal Nails Hungary a Facebookon FacebookHírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com