HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

- MEGÉRKEZETT A HÓFEHÉR GEL-LAC
- A ZSELÉS LAKKOK TITKAI
- MISS CRYSTAL ALPOK ADRIA SZÉPE választás a 16 Megye Szépéből
- CRYSTAL NAILS KÖRMÖK A VALÓ VILLÁBAN

MEGÉRKEZETT A HÓFEHÉR GEL-LAC ÉS 6 ÚJ TRENDSZÍN
Megérkeztek a hófehér és a briliáns arany, ezüst, bronz Gel-Lac-ok, valamint a Military színek (a legújabb párizsi/olasz divat szerint (camel, oliva, khaki)).
A legjobb hír, hogy az új hófehér Gel-Lac minden várakozásunkat felülmúlta: Egy rétegben is tökéletesen fed, mégis 3-4 perc alatt teljesen átköt, így a fedőfény felvitelekor nem maszatol. Az egyedi Crystal Nails lapított ecsettel pedig egyszerűbben készíthetsz szabályos fehér szabad szélt. (A Gel-Lac-ok legfontosabb használati praktikáiról (köztük a franciáról is) olvashatsz az alábbi új, fontos szakmai cikkben)
/Az eredeti PolyHybrid Crystal Nails Gel-Lac-ok most már 31 intenzív színben érhetőek el. A képre vagy ide kattintva a Webáruházban a színekhez jutsz./




MISS CRYSTAL ALPOK ADRIA Szépségkirálynő választás
16 Megye Szépéből - Moulin Rouge

A Moulin Rouge-ban rendezték a Miss Crystal - Alpok Adria nemzetközi szépségverseny országos döntőjét, ahol a Crystal Nails Gyémánt fokozatú fő támogatóként vett részt. A lányok körmét a színpadi show előtt Kovács Gabó (2010 Magyarország Műkörömépítő Bajnoka) és Kóbori Juca (Olimpiai Bajnok, Helsinki) készítették el.

A színpadon Vastag Csaba (a február 27-én sorra kerülő KÖRMÖSNAP (részletes program) sztárvendége) nyitószáma közben a versenyző lányokat a közönség a Crystal Nails fekete és fehér divatpólóiban pillanthatta meg először. (A szépségverseny résztvevői által is viselt strasszos fekete Crystal Nails pólót a február havi akcióban most 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg. A poló képére vagy ide kattintva a februári akciókhoz a webáruházba jutsz.)

A zsűri tagjaként Jákob Zoltán, az Elite Cosmetix-Crystal Nails vezetője is részt vett a Miss Crystal-Alpok Adria Szépe kiválasztásában.
A rendezvény fináléjában Miss Crystal-Alpok Adria Szépévé Barta Zsanettet választották (ő képviseli majd hazánkat a nemzetközi szépségversenyen). Zsanett másik nyereménye, hogy ő lehet a Crystal Nails 2011-es új NAGYKATALÓGUSÁNAK címlap-lánya (arc és műköröm). A NAGYKATALÓGUS április 3-án, a KÖRÖMHAJÓN debütál majd.


CRYSTAL NAILS KÖRMÖK A VALÓ VILLÁBAN
Nemrégiben három oktatónk (Kovács Gabó - Olimpiai Bajnok, 2010 Magyar Műkörömépítő Bajnoka, Kóbori Juca - Olimpiai Bajnok, Helsinki és Lakatos Zsuzsi - EB Bronzérmes műkörömépítő) járt bent a Való Villában, hogy széppé varázsolja a villalakók kezeit. A villalakók közül Anikó, Éva és Szandika műkörmöt kaptak, a többi villalakót pedig manikűrözték.

Nagyon sokan érdeklődtetek, hogy a két színes körmű villalakó lány melyik két színt viseli, mert sok vendég most ezeket kéri. Az alábbi fotómontázsban erre is választ adunk:


Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu
Továbbképzési naptár

Crystal Nails Hungary a Facebookon Facebook



Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com