HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

- KÖRMÖSNAP MEGHÍVÓ - FEBRUÁR 27.
- VERSENYKIÍRÁS
- HAVI AKCIÓ - FEBRUÁR

KÖRMÖSNAP MEGHÍVÓ - FEBRUÁR 27.
Fogadd szeretettel KÖRMÖSNAPI meghívónkat! Kérjük figyelmesen olvasd át, mert sok fontos és érdekes információt tartalmaz erről az impozáns rendezvényről. Aztán nincs más dolgod, mint eljönni... Várunk!


VERSENYKIÍRÁS
A versenykiíráshoz ide vagy a képre kattinthatsz!

HAVI AKCIÓ - FEBRUÁR
(FEBRUÁR 2-28., vagy a készlet erejéig érvényes. Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és Webáruházainkban (képekre kattintva oda jutsz).

Renewed Builder White vakító fehér építő zselé - 5ml
A vakítóan fehér színű, közepesen sűrű Crystal Renewed fehér építő zselével versenyszintű, határozott mosolyvonal alakítható ki könnyedén. Nem véletlen, hogy a magyar lányok sorra nyerik vele a nemzetközi versenyeket. Most azért került a havi akcióba, mert mindenkinek ki kell próbálnia...
-30% 5ml - 1.900.- helyett 1.330.-

Builder Clear I. - 15ml
Nagy sűrűségének köszönhetően szép, magas C-ív alakítható ki vele könnyedén. Erős tapadás, könnyű formálhatóság és az átlátszó jégkék színnek köszönhetően színélénkítő hatás jellmezik. Alapozó zselét nem igénylő egyfázisú sláger-zselé. Praktika: fehér francia vég ráépítése előtt a ragacsot töröld le egy kitörölt ecsettel, így a fehér zselé nem tud megcsúszni, szépen a helyén marad.
-20% 15ml - 2.950.- helyett 2.360.-

Csillámos, ecsetes Top Shine 15ml - 7 szín
Bármely zselére vagy porcelánra alkalmazható, rendkívül magas fényű, lágy, ecsetes átlátszó csillámos fixálás-mentes fényzselék. Rendkívül jó minőségű. A hirtelen kötés miatt vékonyan kell kenni, ahhoz, hogy sárgulásmentes legyen. 7 csillámos színben: Holo Gold, Holo Silver, Diamond Blue, Diamond Violet, Holo Pink, Holo Red, Silk.
(A TOP SHINE a Crystal Nails védjegye. Csak a Crystal Nails TOP SHINE zselék eredetiek.)
-25% 15ml - 3.500.- helyett 2.625.-

Crystal Nails női divatpólók
Exkluzív szórt-strasszköves Crystal Nails Art póló 5 méretben. Sokan divatpólóként a hétköznapokban is használják.
-30% 6.550.- helyett 4.585.-

Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu
Továbbképzési naptár

A Mukorom.hu és a Crystal Nails közös játéksorozata a Facebookon Facebook nyereményjátékHírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com