HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

- FRISS GEL-LAC SZÁLLÍTMÁNY 6 ÚJ HIÁNYPÓTLÓ SZÍNNEL!
- AJÁNDÉK KARÁCSONYI RESZELŐ-NEKED!
- KARÁCSONYI 200 FT EGYSÉGÁRAS DÍSZÍTŐ VÁSÁR
- HAVI AKCIÓ-DECEMBER
- Karácsonyi ajándékutalvány
- BŰVÖS GEL-LAC 3-AS
- ZSELÉ A PORCELÁN ELLEN
- X-FAKTOR VIDEÓ-WOLF KATI EXTRAVAGÁNS KÖRMEI
- TWIXI ÉS A KÖRMÖSÖK JÓTÉKONYSÁGI VÁSÁRA-DECEMBER 11, JÓZSEF KÖRÚT
- KÖRÖMFUTÁR HÍREK

FRISS GEL-LAC SZÁLLÍTMÁNY
6 ÚJ HIÁNYPÓTLÓ SZÍNNEL!

Szuper hír: új Crystal Gel-lac szállítmány, már 13 szín!
A már egy rétegben is nagyon jól fedő Crystal Gel-Lac sorozat 6 új színének és hét korábbi színének szállítmánya beérkezett. 4 és 15 ml tégelyekben, erős pigmentáltság, lapított ecset, az új sikerszolgáltatáshoz...

AJÁNDÉK KARÁCSONYI RESZELŐ-NEKED!

Minden kedves körmös vásárlárónkat megajándékozzuk egy karácsonyi 3D reszelővel, amennyiben Karácsonyig ellátogat József körúti üzletünkbe, viszonteladó partnereinkhez, vagy területi képviselőinkkel találkozik!

Az Elite-Crystal referencia szalonprogramban résztvevők ne feledkezzenek meg róla, hogy nekik (VIP vendégeik részére) 10 db karácsonyi 3D reszelő jár.

KARÁCSONYI 200 FT EGYSÉGÁRAS DÍSZÍTŐ VÁSÁR
A KÖRÚTON


Karácsonyi kedvességként most az egyébként 290 és 690 Ft közötti áron kapható alábbi díszítő elemek közül Karácsonyig 200 forintos egységáron válogathatsz kedvedre a József körúton:
Dazzlingok 6 formában, formánként 10 színben; kámeák, kicsi csillámporok; kicsi gyöngyök; kicsi kagylók; fém körömékszer; kicsi körömpiercingek; egyes gumifigurák és szárított virágok

HAVI AKCIÓ-DECEMBER
(DECEMBER 2-30., a készlet erejéig érvényes. Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és Webáruházainkban (képekre kattintva oda jutsz). Területi képviselőink és szerződéses viszonteladóink elérhetőségeit alul megtalálod a hírlevélben.)

Rózsaszín építő - Crystal Builder Pink II. 15ml
Sűrű, erős, kevésbé átlátszó rózsaszín zselé, mely az enyhébb körömhibákat is elfedi. Körömágyhosszabbításnál ezt érdemes használni a Cover Pink elmosására a hátsó bőrredőnél, így a lenövés kevésbé fog látszani. Kötés idő: 3 perc.
-20% 15ml - 2.950.- helyett 2.360.-

Xtreme Drill csiszológép
Fogászati műszergyártó által gyártott kiemelkedő minőségű eszköz (a Crystal Nails Xtreme sorozatának tagja) - Fogászati- és drágakő-csiszolás követelményeinek is megfelelő rezgésmentesség, mely nagy pontosságú munkát tesz lehetővé.
- A fej a legmagasabb fordulatszámnál is rendkívül halk és alig melegszik (ezt a fej különleges kialakítása és a kettő helyett négy darab minőségi csapágy teszi lehetővé).
- Hosszú élettartam (minőségi alkatrészeknek, precíz összeszerelésnek és a por bejutását akadályozó kiképzésnek köszönhetően).
-25% 49.500.- helyett 37.125.-
BASIC UV Lamp
Egy alaptudású, de nagyon csinos, körbetükrös, 9W-os lámpa, budget áron. Csőcseréhez a fedele levehető.
-20% 6.500.- helyett 5.200.-

IMPREGNÁLT KÖTÉNY
Crystal Nails kötény, továbbfejlesztett portaszító és vízlepergető impregnációval. Kevésbé kényes a porra és könnyebben tisztán tartható.
-30% 3.300.- helyett 2.310.-
Elite Luxlab hatékony arcápolók 50%-os akcióban
- Advnced Eye mask 50 ml - Hatékony szem maszk 50 ml
- Anti- aging eye Capsules 30 db - Kortalanító szem kapszulák 30 db
- Aqua Gel 250 ml - Aqua zselé 250 ml
- Aqua Gel 1000 ml - Aqua zselé 1000 ml
- Deep Cleansing gel 250 ml - Mélytisztító zselé 250 ml
- Deep Cleansing gel 1000 ml - Mélytisztító zselé 1000 ml
- Enriched Moisurizing mask 50 ml - Gazdagon hidratáló maszk 50 ml
- Enzymastic Peeling mask 50 ml - Enzimes hámlasztó peeling maszk 50 ml
- Exfoaliting Peeling mask 50 ml - Enzimes hámlasztó peeling maszk 50 ml
- Exfoaliting Peeling mask 250 ml - Hámlasztó peeling maszk 250 ml
-Gentle Cleanser 250 ml - Kímélő lemosó tej 250 ml
Kifutó termékek

Sparitual körömlakkok -70% - 1.310.- helyett 393.-

Lash beLong termékek féláron

Karácsonyi ajándékutalvány

Hasznos és biztos ajándék, 1000, 5000, 10000 Ft-os címletekben, Karácsonyi borítékban: Bármilyen Elite Cosmetix által forgalmazott műköröm alapanyagra, kozmetikai krémekre, szempillára, lábápolókra stb. beváltható utalvány. Ha valakit meg szeretnél ajándékozni úgy, hogy a választást rá bízod. Jó tipp karácsonyi ajándékon fejet törő férjeknek, barátoknak is; de akár segítsz nekik pl. azzal, ha katalógusunkban megmutatod kedvenc gépedet, amit egyébként még sokan választanak ajándékként.

BŰVÖS GEL-LAC 3-AS
3 érv a Crystal Gel-Lac mellett:
1.) A Gel-Lac a körömlakkoknál is egyszerűbban 3 rétegben felvihető (clear (alapréteg), 1 réteg szín (a legtöbb Gel-Lac szín egy rétegben is tökéletesen fed), clear (fedő)) (lásd: a korábban már közzé tett Gel-Lac videó, ide kattintva ismét megnézheted)

2.) 3 hétig tökéletes, fényes lepattogzás-mentes körömlakkozás (Crystal Nails Klub Facebook oldalunkon a fényképalbumban további képeket is találsz a 3 hetes Gel-Lacról)

3.) perc alatt 3 kellékkel kíméletesen eltávolítható, leoldható
A Gel-Lac leoldásához mindössze 1. ujjankénti leáztató gyűrűre, 2. Acryl Removerre, 3. bőrfeltoló-kaparóra van szükség. Ehhez nem kell mást tenni, mint a gyűszűkbe Acrylic Removert tölteni (lanolint tartalmaz, így gátolja a bőr kiszáradását, kifehéredését), majd áztatni 3 percig. Az oldási folyamat végén lehúzzuk a gyűszűket és a bőrfeltoló-kaparónak a kaparó felével a körömsáncnál az anyag alá nyúlunk, majd a szabad szél felé haladva letoljuk az anyagot.


ZSELÉ A PORCELÁN ELLEN
ingyenes oktató nap és vásár
A CRYSTAL NAILS TÉLI TURNÉ EXTRA kiegészítéseként 3 helyszínen kerül megrendezésre a ZSELÉ A PORCELÁN ELLEN ELNEVEZÉSŰ ingyenes oktató nap és vásár, ahol két BAJNOK OKTATÓTÓL lesheted el a porcelán és zselé fortélyait. Részletekről a megadott telefonszámokon érdeklődhetsz.

X-FAKTOR VIDEÓ-WOLF KATI EXTRAVAGÁNS KÖRMEI
Azok, akik lemaradtak volna az RTL KLUB-on, a Trendmániában az X-FAKTOR versenyzőinek készülődéséről, most a rövid videóban megnézhetik ide vagy a képre kattintva. Ezúttal Wolf Kati teljes felületen strasszozott körmöket kapott piros fellépő ruhájához (Piroska asszociációval a nevére (Wolf=farkas)). A körmöket Kovács Gabó Olimpiai Bajnokunk készítette el. (Bár Kati az elmúlt hétvégén búcsúzott a műsortól, a Crystal körmök iránti szeretete továbbra is megmaradt.)

TWIXI ÉS A KÖRMÖSÖK JÓTÉKONYSÁGI VÁSÁRA-DECEMBER 11, JÓZSEF KÖRÚT

Nemsokára itt a karácsony, nagyon sokan vannak, akik segítségre szorulnak. Váradi Szabina-Twixi szervezésében most két nagyon rossz anyagi körülmények között élő Ewing sarcomás (daganatos) kisfiúnak segíthet minden körmös, aki eljön december 11-én a jótékonysági napra, és vásárol az itt eladásra felkínált, körmösök által készített egyedi ékszerekből. A jótékonysági nap tehát december 11-én, szombaton 10 és 16 óra között folyamatosan zajlik majd, Budapesten, a József körút 44. szám alatt (az Elite Cosmetix oktató termében). Az adományokat közvetlenül a gyerekek szüleihez juttatjuk el, amiben a Gergely Alexandra alapítvány lesz a segítségünkre. (www.gergelyalexandra.hu)
Az ékszerek már gyűlnek a József körúton, Twixin kívül már több, neves műkörmös hagyott itt szép munkákat. Akár Te is segíthetsz úgy is, hogy készítesz ékszert és behozod eladásra felkínálva azt.
"Kalányos István Ákos 9-éves, Somogy-megyei fiú. Édesapja egyedül neveli, nehéz anyagi körülmények között. Ákos túl van a kemoterápiás kezeléseken, jelenleg a műtétre vár, majd az őssejttranszplantációra.
Ajmal Zalán 1-éves debreceni kisfiú, 5 gyermekes család legkisebb tagja. Jelenleg a kemoterápias kezeléseket kapja, majd az őssejttranszplantáció következik."
Csatlakozz te is, segítsünk együtt!
Gyere és vásárolj, vagy jelentkezz ékszerkészítőnek a megadott elérhetőségi címeken! Segíts, hogy széppé tehessük együtt két kisgyerek karácsonyát! Ha megtisztelsz minket és a eljössz, kérjük, hogy regisztrálj a várható létszám felmérése érdekében az alábbi linken: http://segits.dyndns.info/

KÖRÖMFUTÁR HÍREK
Körömfutáraink, szerződött partnereink friss listája

Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu
Továbbképzési naptár

Crystal Nails Hungary a Facebookon Facebook
Nyereményjáték



Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com