HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

- ÚJ ÉRKEZÉSEK
- TÖRETLEN CRYSTAL NAILS VERSENY SIKEREK
- CRYSTOUR 2010 TÉL - VÁC - DECEMBER 12.
- TOVÁBBKÉPZÉS JELENTŐSSÉGE - VIDEÓ

ÚJ ÉRKEZÉSEK

ÚJ TÍPUSÚ KARÁCSONYI SZÍNES ZSELÉK
Multi Glitter (négy komponensű) Gel Collection
Multi Glitter (négy komponensű) Gel Collection - Exkluzív, egyedi multi-dimenziós csillogású színes zselék, az ünnepi idényre hangolva, a karácsony legnépszerűbb színeivel. (Silver 580, Gold 581, Red 582, Green 583). A 2010/2011-es ünnepi körmök elengedhetetlen díszei a vibráló MULTI GLITTER GEL színei. Négykomponensű új csillámkombináció a megszokott Crystal Nails minőségben. A karácsonyi szezon kihagyhatatlan új kelléke!
Ára a Brilliant zselékkel azonosan 2.200.-/5ml
MEGÚJULT A COVER PINK X ZSELÉ

Kétféle natúr színű Crystal Cover Pink zselé létezik: a sima Pink egy barnásabb rózsaszín, a Pink X egy melegebb rózsaszín tónusú (hogy a kézbőr színéhez jobban tudj igazodni). Fekete Zsuzsi OLIMPIAI BAJNOK javaslata alapján a Cover Pink X zselé mostantól megújult: A közkedvelt melegebb rózsaszín színe természetesen változatlan maradt. A változás csupán annyi, hogy mostantól jobban fed (ugyanolyan jól, mint a sima Pink), így többé nem fordulhat elő, hogy kilátszik alatta a saját köröm. Sűrűsége minimálisan nőtt (a sima Pinkéhez hasonlóra), a még jobb kontrollálhatóság érdekében. Biztosak vagyunk benne, hogy az eddig a színe miatt annyira kedvelt Cover Pink X a korábbinál jobb fedőképessége miatt tovább növeli népszerűségét. A megújult zseléken a RENEWED felirat szerepel.
Ára változatlanul 2.950.-/15ml
MÁR KAPHATÓ A TRAVEL UV LÁMPA
MÁR KAPHATÓ A TRAVEL UV LÁMPA - Kisméretű, közepes teljesítményű UV lámpa. Könnyen hordozható, 7W-os kivitelben. Nem professzionális lámpa, mivel nincsen tükör hátfala.
Ára csupán 3.900.-
BÚTOR SZÁLLÍTMÁNY ÉRKEZÉS
Az ideiglenes készlethiányt követően megérkeztek az alábbi keresett bútorok is:
Profi székek - kerekes, gázemelős, fehér textilbőr-króm
kerek - 14.900.-
nyerges - 15.900.-
támlás - 19.900.-
Kezelő, krómlábbal - 45.800.-
Pedi szék állítható hát- és lábrész, hidraulikus emelővel - 72.500.-
Pedi bázis hidraulikus emelővel, JET áztatóval - 76.500.-

ÚJABB NEMZETKÖZI VERSENYSIKER
CRYSTAL NAILS-ES MAGYAR VERSENYZŐKKEL

A Finnországban kiírt Olimpián egy 3 fős mini versenyzői csapattal indultak Crystal Nails-es magyar versenyzők. Bár az eredeti londoni olimpiánál ez egy kisebb verseny, azért itt is neves oroszok, lengyelek, finnek ellen folyt a küzdelem. Nagy örömünkre Kóbori Juca dekoratív french (síkbeli francia díszítő) kategóriában OLIMPIAI BAJNOK lett, Kovács Gabó zselében és díszítésben is egy-egy ezüst-, porcelánban bronz-, Lakatos Zsuzsi zselében bronzérmet szerzett. Az építő technikákban körömágy-hosszabbított szalonköröm készítése volt az elvárás. A verseny különlegessége a díszítő kategória volt, ahol színes francia véggel kellett elkészíteni a körmöt tetszőleges színhasználattal és díszítéssel. Ebben a nálunk ismeretlen számban lett Juca aranyérmes. Mindhárom lány hazánk és a Crystal Nails hírnevét nemzetközileg öregbítő szép eredményéhez szívből gratulálunk!

ISMÉT ITT A CRYSTOUR TÉL ORSZÁGOS TURNÉ!
TÉLI TURNÉNK - INGYENES OKTATÁSSAL és vásárral VIDÉKI HELYSZÍNEKEN: Szeretettel meghívunk Téged az alábbi technikai és díszítő turnénk helyszíneinek bármelyikére! Első helyszín december 12-én Vác, Dózsa György út 5., Kőkapu Étterem

JÓPOFA 4 PERCES VIDEÓ -
A SZÉPIPARI TOVÁBBKÉPZÉSEKRŐL
Mai világunk felgyorsult tempójával, trendváltásaival, újításaival a szépségipar az elsők között tartja a lépést. Mindenki, akinek fontos, hogy szép legyen, egyben az is elsődleges, hogy a legújabb divat szerint szépüljön. Ehhez pedig jól képzett, szakmájukban rendkívül tájékozott, profi szakemberekre van szükségük, akik lépést tartanak az új technikákkal, formákkal, követik a divatot. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, trendalapanyagokra, szakmai képzésre, bajnok oktatókra és színvonalas szakmai rendezvényekre van szükség.

Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu
Továbbképzési naptár

Crystal Nails Hungary a Facebookon Facebook
Nyereményjáték



Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com