HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

- MEGÉRKEZETT A GEL-LAC!
- SZAKOKTATÓ TANFOLYAM - Január 9.
- CRYSTAL 3D KARÁCSONYI RESZELŐ
- TRENDMÁNIA
- KÖRÖM TITKOK - CIKKSOROZAT

MEGÉRKEZETT A GEL-LAC!


A várva-várt világújdonság, a Crystal Nails Gel-Lac első szállítmánya MEGÉRKEZETT!! Jelenleg 7 szín (6 fedő szín, 1 átlátszó rózsaszín (GL9)) érkezett és a Clear (GL0 (2 az 1-ben)) alap és fedőréteg is itt van. A 4ml és 15ml ecsetes kiszerelésben kapható új fejlesztésű Gel-Lac-ok várakozáson felül jól sikerültek: legtöbbjük már 1 rétegben is tökéletesen fed; eddig ilyen nem volt!

A Gél-Lac-al egy új szolgáltatást vezethetsz be szalonodban, a ZSELÉS LAKKOZÁS-t, mely olyan egyszerű mint a lakkozás, viszont a zselékhez hasonló tartósságú (kb. 3 hét). Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül; zselé-tartalma miatt viszont 3 perc kötés után teljesen kemény; a vendégnek nem kell rá vigyáznia, mint a lakkra. A GEL-LAC HELYES HASZNÁLATÁT LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE BEMUTATÓ ALÁBBI VIDEÓT MINDENKÉPP NÉZD MEG!!



SZAKOKTATÓ TANFOLYAM INDUL JANUÁR 9-ÉN

Január 9-én MINŐSÍTETT SZAKOKTATÓ KÉPZÉS
Képesítés: QES minősített "MŰKÖRÖMÉPÍTŐ, KÉZÁPOLÓ SZAKOKTATÓI DIPLOMA", "PEDIKŰRÖS SZAKOKTATÓI DIPLOMA" - A legmagasabb szintű Elite presztízs szakmai oklevél.
A képzés időtartama: kb. 3,5 hónap-140 óra. Munka mellett is végezhető időbeosztással.
Oktatógárda: OLIMPIAI BAJNOK, Nemzetközi Mester-, bajnokságokat nyert-, és valódi állami diplomás szakoktatók, elismert pedagógusok és orvosok.
FRANCHISE lehetőség a végzett hallgatóknak: A képzést elvégző, új, minősített szakoktatóknak FRANCHISE rendszerű technikai és díszítő továbbképzések szervezésének lehetőségét biztosítjuk, illetve vidéki OKJ-s képzéseinkben is partnerséget ajánlunk.
A képzés díja: bruttó 83.000.- Ft. Vizsgadíj 14.000.- (ÁFÁ-val). A teljes díjat a vizsgáig kell befizetni, RÉSZLETFIZETÉS KÉRHETŐ. A kompetens minőségi SZAKOKTATÓ KÉPZÉS..

CRYSTAL 3D KARÁCSONYI RESZELŐ - MÁR KAPHATÓ


A Crystal Nails holografikus karácsonyi reszelő már kapható József körúti üzletünkben, viszonteladóinknál és területi képviselőinknél, webáruházunkban. Kedveskedj vele VIP vendégeidnek karácsonyi ajándékként. Egyik oldalán 3 dimenziós, fel-le fordításkor mozgó karácsonyi kép, másik felén manikűr reszelő.

TRENDMÁNIA MOST VASÁRNAP AZ RTL KLUBON


Vasárnap 10 órakor nézd velünk te is az RTL KLUB-on a Trendmánia legújabb műsorát, ahol betekintést nyerhetsz az X-FAKTOR versenyzőinek készülődésébe. Ezúttal Wolf Kati teljes felületen strasszozott körmöket kapott piros fellépő ruhájához (Piroska asszociációval a nevére (Wolf=farkas)). A körmöket Kovács Gabó Olimpiai Bajnokunk készítette el. Az adásban Wolf Kati mellett többek közt megismerkedhetsz a magas hatóanyag tartalmú Elite szépség ampullákkal és az európai teakultúrával is.

KÖRÖM-ALAPANYAG TITKOK - CIKKSOROZAT

Mostantól hírlevelünkben útjára indítunk egy cikksorozatot, amiben nemrégiben publikált és a közeljövőben megjelenő szakmai cikkekből csemegézhetsz: megtudhatod mik a legfejlettebb, legújabb alapanyagok megkülönböztető jegyei; mik a magasabb minőség jelei, ismérvei. Lásd és érezd Te is a különbséget! Első cikkünk a műköröm zselék titkairól szól.




Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu
Továbbképzési naptár

Crystal Nails Hungary a FacebookonFacebook
Nyereményjáték



Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com