HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
- ÚJ ÉRKEZÉSEK
- A FACEBOOK JÁTÉK FOLYTATÓDIK
- KARITATÍV KÖRMÖSÖK A BETEG GYEREKEKÉRT
- CRYSTAL NAILS ÉS LUXLASH A KIFUTÓN
- KÖRÖMHAJÓ BESZÁMOLÓ AZ RTL KLUB TRENDMÁNIA MŰSORÁBAN - MOST VASÁRNAP

ÚJ ÉRKEZÉSEK

MEGJÖTT: Zömök porcelán díszítő ecset
A régi nagy kedvenc, a "Fekete nyelű díszítő" ecset újra kapható: Zömök kis tömzsi ecset Kolinsky szőrből, nagy nyomóerővel. Fém kupak, kedvező ár.
(A baloldali képre kattintva a mukorom-alapanyagok.com webáruházba jutsz.)
1.900.-
ITT VAN: a 2011-ES NAPTÁR A6-os (kicsi) méretben
Megérkezett a népszerű 2011-es naptár A6-os (kicsi) méretben is! Hamisítatlan Crystal Nails minőség: Piros-fekete varrott textilbőr. Belül műköröm képekkel, a jól bevált beosztással, ajándék könyvjelzővel.
A6 naptár, piros/fekete 1980.-
HAMAROSAN GEL-LAC
A várva-várt világújdonság, a Crystal Nails Gel-Lac hamarosan 24 színben megérkezik; érdemes rá várni, mert várakozáson felül jól sikerült. Azért is csúszott picit az érkezése, mert a más márkájú hasonló zselés lakkoknál az USÁ-ban felmerült a pigmentek szétosztályozódásának és ülepedésének problémája; amit a Crystal Gel-Lac esetén sikerült teljesen kiküszöbölni. Ennek a hasznát mindannyian élvezhetjük majd; ezekbe a lakkokba probléma-mentesen elsőként sikerült annyi pigmentet tenni, hogy egy rétegben is tökéletesen fedjenek. Már csak a szállítási időhöz kérünk egy kis türelmet. A pontos érkezésről következő hírlevelünkben értesítünk!

A FACEBOOK JÁTÉK FOLYTATÓDIK

HETENTE ÚJ KÖRMÖS JÁTÉK INDUL A FACEBOOKON- MINDEN HÉTEN ÉRTÉKES NYEREMÉNYEKKEL.
Játssz velünk Te is az értékes Crystal Nails nyereményekért: Az első héten pl. egy Digitális rózsaszín paraffingépért, egy "Színes zselés és festőzselés Nail Art képzés" egésznapos tanfolyami részvételért és egy XTREME Builder Gel készletért. A játék lényege, hogy a szakmával összefüggő kérdéseket teszünk fel, megadva három lehetséges választ mindegyik kérdésre. E három lehetséges válasz közül csak egy a helyes. Az általad helyesnek tartott válaszra kattints rá (így megjelölöd).
A játék-sorozat több héten keresztül tart, hétről-hétre megújuló kérdésekkel, minden héten új nyereményekkel. Minden egyes hét hétfőjén új játék kerül fel a Facebook oldalunkra, és kisorsoljuk az előző heti játék nyerteseit a helyes megfejtést beküldők között. Érdemes tehát hetente visszatérned és megválaszolni az újabb és újabb kérdéseket, hogy elnyerhesd az arra a hétre felajánlott nyereményeket. Azok között, akik a játék-sorozat időtartamán belül minden héten jó megfejtést küldenek be, extra ajándékot sorsolunk ki a játék-sorozat végén (egy Óriás Fémbőröndöt).
A játék-sorozat időtartama: 2010.10.13. - 2010.12.13. 12:00
A játék fenti logójára vagy a baloldali Facebook logóra kattintva a Facebook Crystal Nails Hungary oldalára jutsz. Jelentkezz be legfelül a Facebookra, majd a nyereményjáték fül alatt játssz!


AZ OKTÓBER 5-IG TARÓ ELSŐ FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK NYERTESEI:
Crystal Nails termékcsomag-ajándékot nyert
30.000 Ft értékű termékcsomag: Némethné Szabó Orsolya
20.000 Ft értékű termékcsomag: Kovács Beáta
10.000 Ft értékű termékcsomag: Péter Zsanett
25 hűségpontból álló ajándékot nyert:Sztrik Adriána, Garzó Eliza, Seres Diána, Faragóné Barkóczi Katalin, Igaz Orsolya, Tokaji Tünde, Rácz Andrea, Nagygyörgy Melitta, Donkó Zoltánné, Sajtos Gina.
A Nyereményjáték külön díjának nyertese: Egy darab Xtreme Drill műköröm csiszológépet nyert: Szebenszki Jánosné


KARITATÍV KÖRMÖSÖK A BETEG GYEREKEKÉRT


Számunkra is fontos, hogy jótékonysági munkát végezzünk: a mellrák elleni összefogást (Körmösnap) követően nemrégiben Twixi egy nagyon szép tip-box munkáját ajánlotta fel a daganatos beteg gyerekek támogatásának céljára. Ezt a munkát az Elite Cosmetix 100.000 ft-ért megvásárolta és az összeget átutaltuk az elismerő oklevélen látható alapítvány számára. Mi körmösök is sokat tehetünk mások megsegítésére!

CRYSTAL NAILS ÉS LUXLASH
A KIFUTÓN

Október 7-én, csütörtökön este az Up The Club-ban rengeteg dívát (Zimány Linda, Horváth Éva, Dukai Regina, Bódi Sylvi, Debreceni Zita, Bencsik Tamara, Keresztes Ildikó...) és modellt felvonultató szezonnyitó divatbemutató került megrendezésre, ahol az egyedi ruhadarabokhoz különleges kiegészítők dukáltak: így a a Crystal Nails új Gold Glamour Collection lakkjaival és Crystal Gel-Lac-al díszített körmök, illetve LuxLash 3D-s szempillák. A lányoknak nagyon tetszettek az új Crystal divatszínek és az egyedi, íves, könnyű pillák.

KÖRÖMHAJÓ BESZÁMOLÓ AZ RTL KLUB TRENDMÁNIA MŰSORÁBAN - MOST VASÁRNAP

Nézd Te is velünk most vasárnap az RTL Klubon 10 órakor kezdődő Trendmániát, amiben a Körömhajó beszámolója (Tom Holcomb interjú, ruha- és körömdivat szezonnyitó show...) mellett többek közt az egészséges életmódról, a lúgosításról is bővebben hallhatsz Jákob Zoltántól, a műsor szépségszakértőjétől.
Addig is légy trendi és látogass el a Trendmánia oldalra!

Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu
Továbbképzési naptár

Crystal Nails Hungary a FacebookonFacebook
Nyereményjáték



Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com