HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
- ÚJ ÉRKEZÉSEK
- KÖRMÖSNAP BESZÁMOLÓ
- FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK UTOLSÓ NAPJA
- LEGÚJABB KÉPZÉSEK 2010 ŐSZ
- HAVI AKCIÓ OKTÓBER

ÚJ ÉRKEZÉSEK

MEGÉRKEZETT: 2011-es naptár A5-nagy (Tavalyi méret)
Hamisítatlan Crystal Nails minőségben: Varrott textilbőr, rózsaszín kígyóbőr mintázattal. Belül műköröm képekkel, a jól bevált beosztással, ajándék könyvjelzővel.
A5 naptár, pink kígyó 2.400.-
2011-es belső a 2010-es borítóba 800.-
A baloldali képre kattintva a mukorom-alapanyagok.com webáruházba jutsz.)
JÖVŐ HÉTEN ÉRKEZIK: 2011-es naptár A6-kicsi (fele méret)
Jövő héten megérkezik a 2011-es határidőnapló A/6-os méretben is! A6 (kisebb) naptár, piros/fekete 1.980.-
HÉTVÉGÉN ÚJRA ÉRKEZNEK:
Manicure tip, Crystal Nails impregnált kötény,

E két nagyon gyorsan elkapkodott termékünk új szállítmánya hétvégén érkezik:
MANICURE TIP - DUPLA MANIKŰR TIP
szabályos francia vég pillanatok alatt - manikűrnél francia fehér lakk helyett, zselés köröm - erősítésnél pedig fehér zselé helyett használható. Felül egy letörhető, merev, átlátszó segédtip van, ennek a segítségével lehet csak kellő erővel rányomni a körömre a beragasztózott nagyon vékony hófehér tipet. Használható egyszerű manikűrhöz vagy zselés körömerősítéshez.
140 db-os box 2.900.-

IMPREGNÁLT KÖTÉNY
Crystal Nails logós kötény, továbbfejlesztett portaszító és vízlepergető impregnációval. Kevésbé kényes a porra és könnyebben tisztán tartható.
Csak 3.300.-!

KÖRMÖSNAP BESZÁMOLÓ


A Crystal Nails rendezvényektől megszokott színvonal fogadta a műkörömépítés iránt érdeklődőket az elmúlt szombaton a KÖRMÖSNAPON. Az eddigiekhez hasonlóan rengeteg műkörmös és műköröm kedvelő látogatott ki a rendezvényre, melynek ezúttal a tágas Jövő Háza adott otthont. A nagyszínpadon egész nap akadémiai bemutatóka tartott 4 nemzetközi bajnokunk (a 2010-es Világbajnok, Malekné Vígh Mária, a 2009-es Körömolimpia abszolút győztese, Kovács Gabó és a két új olimpiai bajnok). A szeptemberi KÖRÖMHAJÓ az újdonságoké volt, most a KÖRMÖSNAP a tanulásé: a szalonok munkáját segítő technikai és díszítő tréningek voltak láthatók. A vásártéri akcióknak is nagy sikere volt. A rendezvényen ünnepeltük meg a két héttel korábban megrendezett Körömolimpián fantasztikus sikereket elért műkörmösöket, közöttük a két újdonsült Olimpiai Arqanyérmessel, Fekete Zsuzsival és Váradi Szabina Twixivel. Az alábbi 2 perces videóval ünnepeltük a Bajnokokat, mely nagyon érzelmesre sikerült, többüknek könnyes lett a szeme. Nézd meg Te is: kattints ide.

A KÖRMÖSNAPON zajlott a két kategóriában meghirdetett Tip-Box verseny, 500.000-500.000 forint értékű fődíjakkal. Nem volt egyszerű dolga a zsűrinek, hiszen Tip-Box versenyre talán még soha nem érkezett be ennyi munka! Így a kategóriánként három dobogóson kívül mindegyik kategóriában egy-egy különdíjat is kiosztott a zsűri. A hihetetlen magas összdíjazású versenyen nem csak a dobogós helyezettek, hanem mind a 80 induló kapott ajándékba egy 4.000 Ft értékű DVD-t, mely szintén eltér a korábban megszokott versenyektől.

A GYŐZTESEK:
1. ketgeória: Tip box zselé/porci/akril mix
I. helyezett: Podoba Anita cím: Ősz Tip Box zselé/porci/akril mix
II. helyezett: Kissné Kupi Mónika cím: Tündér világ Tip Box zselé/porci/akril mix
III. helyezett: Sebők Hajnalka cím: Avatar Tip Box zselé/porci/akril mix

Különdíj: Tóth Gabriella cím: A film története

2.ketgória: Tip Box 3D fantázia
I. helyezett: Kakasné Drazdó Zsuzsanna cím: Jézus születése Tip Box 3D fantázia
II. helyezett: Hahn Bernadett cím: Egy szombat este fekete fehérben Tip Box 3D fantázia
III. helyezett: Tifrea Raluca cím: Tündér szerelem Tip Box 3D fantázia

Különdíj: Mészárosné Farkas Andrea cím: Salvador DALI: montázs
Gratulálunk a nyerteseknek!

A Crystal Nails csapata a KÖRMÖSNAP estéjén a mellrák elleni összefogás keretében rózsaszín kitűzőkkel végigsétált a rózsaszínre kivilágított Lánchídon, az Egészség Hídján.

MÁR CSAK EGY NAPIG KATTINTHATSZ A FACEBOOK-ON AZ ÉRTÉKES NYEREMÉNYEKÉRT

Már csak egy nap van a nyereménysorsolásig! Jó hír, hogy a játékot fél nappal meghosszabbítottuk; október 5. kedd dél helyett éjfélig csatlakozhatsz. A baloldali kis képre kattintva a Facebook Crystal Nails Hungary oldalára jutsz. Jelentkezz be legfelül a Facebookra, majd a nyereményjáték fül alatt egyszerűen klikkelj a "tetszik" gombra és bekerülsz a sorsolásba. Sorsolás: október 6-án.

LEGÚJABB KÉPZÉSEK 2010 ŐSZ


MINŐSÍTETT SZAKOKTATÓ KÉPZÉS
Hamarosan indul Műkörmös szakoktató tanfolyamunk és Pedikűr szakoktató tanfolyamunk. Jelentkezz, és legyél birtokában a legmagasabb szintű Elite presztízs tudásnak és szakmai oklevélnek. Érdeklődhetsz az (1) 323 0258 számon vagy iskola@elitecosmetix.com címen.

FEKETE ZSUZSI VISSZATÉRT ÉS NYERT!
ÚJRA VERSENYFELKÉSZÍTŐT TART

A szülési szabadságról visszatérő kétszeres Európa Bajnokunk Fekete Zsuzsi rögtön megnyerte az OLIMPIÁT. Zsuzsi mostantól újra tart versenyfelkészítő tanfolyamokat. Érdeklődj tőle a 20/359 5265-ös számon.
A versenyfelkészítő ára: 20.000Ft/nap

HAVI AKCIÓ - OKTÓBER

Crystal Xtreme Clear építő zselé 15ml
Csúcsminőségű, sűrű építő zselé, mely a legerősebb Crystal építő zselé. Rendkívül fényes, tiszta és jól tapad. Nagyon jó formázhatóság, hajlíthatóság és extrém tartósság jellemzi. Átlátszó lila színe UV szűrő és színélénkítő hatású. Alapozó zselét nem igénylő egyfázisú zselé. Savmentes. (A képekre kattintva a termékekhez jutsz a webáruházban)
-15% 15ml - 3.950.- helyett 3.358.-
Digitális rózsaszín paraffingép
Digitálisan állítható hőmérséklet szabályozós 2,5 literes paraffingép. Segítségével jól tudunk alkalmazkodni a vendég hőmérséklet igényéhez. A tél egyik fontos szolgáltatásához...
-25% 16.500.- helyett 12.375.-
Stájer-Vétek Nikolett építő és díszítő DVD
A Magyar Bajnok profi DVD-je. Szalon Stiletto és szalon Edge. A modern szalonokban is megépíthető körömformák látványos technikai útmutatója és díszítési lehetőségeinek bemutatója akrilfestékekkel, porcelánnal, színes zselékkel.
-35% 3.940.- helyett 2.561.-
Crystal Nails minőségi poszterek 70x50cm
-40% 990.- helyett 594.-

Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu
Továbbképzési naptár

Crystal Nails Hungary a FacebookonFacebook
Nyereményjáték



Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com