HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
KÖRMÖSNAP MOST SZOMBATON!

Rövid emlékeztetőnkben arra szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy a KÖRMÖSNAP MOST SZOMBATON lesz, ÚJ HELYSZÍNEN, A JÖVŐ HÁZÁBAN (Millenáris Parkban a Mammut mögött, Csodák Palotája mellett).

Az eddigieknél több, 11 neves előadó tart szakmai előadást, közülük 5 éppen most lett dobogós az olimpián Londonban. A KÖRMÖSNAP Akadémiai előadásai főként a körömszalonok hétköznapi profi munkáját hivatottak segíteni technikai és díszítő előadásokkal, újdonságokkal.
Tavaszig ez az utolsó alkalom, hogy feltöltődj az itt megszerzett tudással.
Az alábbi meghívóra vagy ide kattintva felelevenítheted a részletes programot.
     Milennáris Park


VÁSÁRTÉRI AKCIÓ PONTOSÍTÁSA:

A fenti meghívóban meghirdetett rendkívüli akcióban szereplő színes zselé 2+1 akcióban az ajándék zselé színét (Brillek és Colorok közül) TE VÁLASZTHATOD MEG.




- A KÖRMÖSNAP estéjén, amely nap egyben a mellrák elleni küzdelem napja, az ELITE COSMETIX csapata is végigsétál a kivilágított Lánchídon, felhívva a figyelmet a mellrákszűrés és a megelőzés fontosságára, hiszen az idejében felismert mellrákos megbetegedés nagymértékben gyógyítható.
Csatlakozz a mozgalomhoz, vegyél részt velünk a sétán, amely este 8 órakor indul a Lánchíd tövéből. Tűzzük fel együtt az ÖSSZEFOGÁS SZALAGJÁT! (A KÖRMÖSNAPON biztosítunk neked rózsaszín szalagot, a mellrák elleni küzdelem jelképét.)


Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu
Továbbképzési naptár

Crystal Nails Hungary a FacebookonFacebook
Nyereményjáték



Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com