HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!


Gyors Linkek
- CRYSTAL NAILS ÉREMESŐ A LONDONI KÖRÖMOLIMPIÁN!
- OLIMPIAI BAJNOKOK AZ OKTÓBER 2-AI KÖRMÖSNAPON
- JÁTÉK A FACEBOOKON

CRYSTAL NAILS ÉREMESŐ A LONDONI KÖRÖMOLIMPIÁN!

2 arany, 2 ezüst, 2 bronz: Most már nem csak a magyarok nyilait, de körmeit is féli a világ
Szeptember 19-20-án a világ egyik legrégebbi és legrangosabb versenyén, a londoni Körömolimpián minden eddiginél több, 350 nemzetközi versenymunka csapott össze. A tavalyelőtti magyar olimpiai siker (Fekete Zsuzsi ezüstérme) és a tavalyi elsöprő győzelem (Kovács Gabó aranyérme és Bajnokok Bajnoka címe) után idén már komoly esélyesként fogadták a magyarokat Londonban, pláne hogy a legutóbbi düsszeldorfi világbajnokságot is magyar Crystal Nails-es nyerte (Malekné Vígh Mari). A magas elvárásoknak és a versenycsarnok dermesztő hidegének következtében fagyosan induló első versenyszám után szerencsére hamar feloldódtak a versenyzők, akiket a velük utazó több, mint 20 fős szurkolói csapat is lelkesített.
Végül az eredményhirdetés újra izgatott hangulatot gerjesztett, amit az amerikai ceremónia-mester, David Daniel sikeresen oldott fel azzal, hogy kimondhatatlan japán, koreai neveket próbált helyesen kiejteni. A magyar nevekkel is hadilábon állt, ezért megkérte Jákob Zoltánt, hogy ezeket ő olvassa be; szerencsére volt is mit bemondani bőven; olyannyira, hogy a zselés versenyszámnál David Daniel kijelentette, hogy a magyarok a Crystal Nails zselékkel csúcson vannak a világban: Hiszen a legmagasabb 3. divízióban (ahol korábbi bajnokok versengenek egymással) az első négy helyen Crystal Nails versenyző állt: Fekete Zsuzsi aranyérmes, Malekné Vígh Mária ezüstérmes, Kovács Gabó bronzérmes, Vétek Nikolett negyedik lett. Emellett Wrap versenyben Fekete Zsuzsi és Kovács Gabó pontazonossággal 3. és 4. helyen végzett. Kóbori Juca 2. divízióban ezüstérmet szerzett. Farkas Annamari beépített díszítésben 4. helyen, Újvári Barbi (díszítésben) és Lakatos Zsuzsi és 6. helyen végzett. A technikai versenyszámok sikerét díszítő versenyszámban Váradi Szabinának ("Twixinek") sikerült óriási eredménnyel megfejelnie: fantázia kategóriában (ahol beöltöztetett modelleken folyik a versengés) szinte maximális pontszámmal lett világelső. Ez azért is nagyon nagy dolog, mert a díszítések értékelése sokkal szubjektívebb: Twixi különböző nemzetiségű, a magyar ízlésvilágtól eltérő szépségeszményű zsűritagokat győzött meg személyes képességeivel és az általa használt egyedi Crystal Nails giga anyagok használatával. Gratulálunk a hazánk hírnevét öregbítő új bajnokoknak!

AZ ÚJ OLIMPIAI BAJNOKOK AZ OKTÓBER 2-I KÖRMÖSNAPON

A 2 ÚJ OLIMPIAI ARANYÉRMES, A 2 ÚJ EZÜSTÉRMES ÉS A TAVALYI BAJNOKOK BAJNOKA IS ELŐADÁST TART A KÖRMÖSNAPON, JÖVŐ HÉT SZOMBATON!! Még egy okkal több, hogy ott legyél az akadémiai előadásokon.
Az alábbi képre kattintva felelevenítheted a részletes programot (A meghívón még nem szerepelnek az új bajnoki címek)
(A Tip Box verseny zsűrielnöke, Váradi Szabina Twixi friss olimpiai bajnokunk a héten a Crystal Nails Italia-nál Olaszországban oktat így nem tudja fogadni a telefonos kérdéseket, de sms-ben válaszol. Keddtől újra elérhető telefonon).


FACEBOOK JÁTÉK

Crystal Nails Hungary a Facebookon Keresd a Crystal Nails folyamatosan frissülő szakmai információit és híreit a hivatalos magyar Facebook-oldalon. Barátkozz szakmabeliekkel, kérj tanácsot, értesülj első kézből a legfrissebb információkról.

Most még nyerhetsz is! Ha október 5-ig csatlakozol, esélyes vagy egy 30.000, egy 20.000 és egy 10.000 Ft értékű Crystal Nails termékcsomag-ajándékra, valamint 10 db 25 hűségpontból álló ajándék egyikére, melyeket október 5-én sorsolunk ki.

Részletekért kattints Facebook oldalunkra


Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu
Továbbképzési naptár


Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com