HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

MEGÉRKEZTEK AZ ŐSZI-TÉLI
ÚJ TERMÉKEK

A most vasárnapi Körömhajón mutatkoztak be az új őszi-téli szezon új alapanyagai, színei, technikái. A rengeteg fejlesztő munka és tesztelés eredménye ismét önmagáért beszél. Reméljük Te is nagyon elégedett leszel velük!
Az alábbi új termékek MÁR KAPHATÓAK József körúti üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél és Webáruházunkban:

 

MEGJELENT - ÚJ ŐSZ-TÉL TRENDKATALÓGUSUNK

Kérésedre ingyenesen kipostázzuk Neked! Kérd telefonon: 06 (1) 323 0258

A LEGEK KÖRÖMHAJÓJA - beszámoló

Négy dolog miatt is a legek hajója lett az elmúlt vasárnapi Körömhajó. Soha nem volt még ennyi látogató, 1600 fő, ami duplán jó hír, hiszen a Körömhajó látogatói mind szakmabeliek. (Az adatot egy független matróz számlálóval mérte a bejáratnál). A másik leg egy olyan sztárvendég, akit még eddig nem sikerült elhozni Magyarországra: a világ legtöbb körmös szakmai címének birtokosa, Tom Holcomb, 12-szeres világbajnok. Tom nem csak az általa bemutatott munkával, de sugárzó szakmai szellemiségével is patetikus hangulatot teremtett; búcsúzásakor vastapsot kapott, amitől könnybe is lábadt a szeme. Tomban egy különleges embert ismertünk meg: semmi sztárallűr, semmi távolságtartás; csak egy kedves, mosolygós ember vérprofi szakmai magabiztossággal.

A harmadik leg a Körömshow-ban fellépő dívák (Zimány Linda, Dukai Regina, Bódi Sylvi), trend-ruhák, körmök száma volt. Érdekes és tanulságos volt már most a tél ruha- és köröm divatjába kukkantani, a sok modellt és 3 celebet közelről látni. A Sugarbird őszi trendkollekciójához készített Crystal Nails körmökkel léptek színpadra a dívák: Sylvi a legújabb gold glamour collection színekből az új prizma-fénytörés technológiával színjátszóvá tett fekete multidimenziós lakkot választotta fekete, csipkés ruhájához, a párizsi kifutók téli glamour ragyogásához hangolva. Regina az új lenövésmentes francia körömerősítést próbált ki, Linda pedig az októberben piacra kerülő Gel-Lac, azaz zselés lakkozást választotta. Izgalmas volt az a 3 egyedi, színesebb ruhaköltemény, amit a Sugarbird kifejezetten a Crystal Nails számára erre a napra tervezett és varrt meg; az első olyan ruhák amik a műkörömhöz készültek, és nem fordítva.

A negyedik leg a Körömhajón debütáló őszi-téli újdonságok sokfélesége volt. 3 magyar nemzetközi bajnokunk és díszítő bajnokaink is kitettek magukért. Most bebizonyosodott, hogy nem csak a tavasz lehet a nagy megújulások évszakja.
Köszönjük a látogatást, viszlát egy hónap múlva a KÖRMÖSNAPON!
((További képek a crystalnails.hu-ra hamarosan töltődnek))

HAVI AKCIÓ - SZEPTEMBER

Fehér építő II. Megújult - Crystal Builder White II. RENEWED
Vakítóan fehér színű, közepesen sűrű zselé. Nagyon könnyen alakítható ki vele határozott mosolyvonal. Az egyik legkedveltebb fehér Crystal zselé.
-15% 15ml - 2.950.- helyett 2.508.-
FINOMÍTOTT PAPÍRTÖRLŐ
A hagyományos többrétegű papírtörlők továbbfejlesztett változata. Szabályosabb préselés a pontosabb munkához, egyenletesebb felület a kisebb helyigényhez. 500 darabos tekercsben. Egyébként is nagyon kedvező áron.
-20% 500db - 1.170.- helyett 936.-
Top Shine Color-Színes Top Shine
Fixálás mentes színes Top Shine fényzselé-család, amely -a hasonló termékekkel szemben- nem marad ragacsos és nem mattul be. Segítségével a színes zselés fedés és fényzselézés lépéseit egy lépésre redukálhatjuk. Alkalmas színes zselés díszítési technikákhoz is, úgymint: márványozás, tűs díszítés, ecsetes díszítés. 10 színben, melyből 6 fedőszín, 4 effektus.
-30% 5ml - 2.400.- helyett 1.680.-
Spatula
Rozsdamentes acél spatula, a színes zselék felkeveréséhez hangolt flexibilitással.
-20% 1.980.- helyett 1.584.-

TIP BOX VERSENYEK -
500-500 ezer forint értékű fődíjakért

Mutasd meg mire vagy képes!
Idén október 2-án ismét megrendezésre kerül a nagyszabású KÖRMÖSNAP. Az AKADÉMIA és VÁSÁR mellett idén ismét VERSENY-t is hirdetünk: Most egy Tip Box Verseny lesz két kategóriában, melyen bárki -nevezési díj nélkül- részt vehet, aki eleget tesz a versenykiírásban foglalt követelményeknek.
Tip box verseny kategóriák:
1. Zselé/Porci/Akril mix - Az elbírálás fő szempontja: az ízléses sokszínűség
2. 3D Fantázia - Az elbírálás fő szempontja: a kidolgozottság
A fődíj: 500-500 ezer forint értékű termékcsomag mindkét kategóriában. A 2. helyezettek 100-100 ezer, a bronzérmesek 50-50 ezer forint értékű csomagot vihetnek haza.
A részleteket a tigrises képre vagy ide kattintva tekintheted meg:Crystal Nails Tip Box Versenykiírás

Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu


Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com