Amennyiben nem látod hírlevelünket, kérlek kattints ide!
Tartalom:
- HAVI AKCIÓ - JÚLIUS
- ÚJ ÉRKEZÉSEK
- CRYSTAL EUROPEAN NAIL CUP EURÓPA KUPA BESZÁMOLÓ
- JÁTÉKUNK NYERTESEI
- CRYSTOUR - CRYSTAL NAILS NYÁRI TURNÉ-KÖVETKEZŐ 2 ÁLLOMÁSA
- CRYSTOUR PLUSZ KÖVETKEZŐ ÁLLOMÁSA
- JÖN, JÖN! A KÖRÖMTÁBOR
- OLASZ KÖRÖMTÁBOR BALATONLELLÉN - TUDÓSÍTÁS
- KÉPZÉSI NAPTÁR

Kedves Kolléga!
Az előző hírlevelünk játékára beérkezett válaszokból -többek között- az derült ki, hogy kedvelitek és várjátok a Hírleveleinket. Mi nagyon örültünk ennek; és megpróbálunk a megszavazott bizalomnak a jövőben is megfelelni: a Hírleveleket szakmaisággal, hiteles és friss információkkal megtölteni, hogy mindig jól értesült legyél. Mai Hírlevelünkben bemutatunk néhány elkövetkező rendezvényt (Crystour, Körömtábor), tudósítunk a most zajlott Crystal Európa Bajnokságról és -szokás szerint- bemutatjuk az ehavi akciókat és új érkezéseket. És amire még büszkék vagyunk: Nemrégiben jelentek meg a cégek nyilvános éves beszámolói, amelyek szerint a Crystal Nails -hasonlóan tavalyelőtti eredményéhez- tavaly messze a legkeresettebb műkörömmárka volt Magyarországon. Mindez pedig kiemelkedő, 20%-os növekedés mellett. Ezt természetesen vásárlóinknak köszönhetjük.
Most lássuk a friss híreket...

HAVI AKCIÓ - JÚLIUS
Az akció ideje július 6-31.

JÉGKÉK építő zselé - AZ EREDETI
Crystal Builder Clear I gel

A Crystal Nails nagy klasszikusa ez az átlátszó, sűrű (C-ív-tartó) építő zselé. Több éve hódít Magyarországon jégkék, színélénkítő tónusával, könnyed kontrollálhatóságot biztosító konzisztenciájával, kiemelkedő tapadásával. EZ AZ EREDETI JÉGKÉK ZSELÉ.
-20% 50ml - 7.400.- helyett 5.920.-


Xtreme Drill csiszológép
Fogászati műszergyártó által gyártott kiemelkedő minőségű eszköz (a Crystal Nails Xtreme sorozatának tagja)
- Fogászati- és drágakő-csiszolás követelményeinek is megfelelő rezgésmentesség, mely nagy pontosságú munkát tesz lehetővé.
- A fej a legmagasabb fordulatszámnál is rendkívül halk és alig melegszik (ezt a fej különleges kialakítása és a kettő helyett négy darab minőségi csapágy teszi lehetővé).
- Hosszú élettartam (minőségi alkatrészeknek, precíz összeszerelésnek és a por bejutását akadályozó kiképzésnek köszönhetően).
- Csiszolófej csere egy mozdulattal.
-15% 49.500.- helyett 42.075.-


Xtreme pillangó sablon
Xtreme pillangó sablon - Tökéletes ívtartás, páratlan minőség, nagyobb szárnyak, hosszabb kivitel. Modernebb körömformákhoz. MADE IN USA (A legtöbb más sablonnal ellentétben ezek az USÁ-ban készülnek).
-15% 30db - 490.- helyett 417.-
-15% 300db - 3.390.- helyett 2.882.-


Stájer-Vétek Nikolett építő és díszítő DVD - NÉZD MEG AZ ÍZELÍTŐT
Magyar Bajnokunk nemrég megjelent nagyon igényes DVD-jéből, a 10% engedményen kívül most egy kis ízelítőt is megtekinthetsz.
ERRE A KÉPRE VAGY IDE kattintva belenézhetsz a modern szalonokban is megépíthető körömformák látványos technikai útmutatójába és díszítési lehetőségeinek bemutatójába akrilfestékekkel, porcelánnal, zselékkel.
-10% 3.940.- helyett 3.546.-


Elite LuxLab krémek - maszkok akcióban
Mézes lehúzható peeling maszk - minden bőrtípusra - Lehúzható szépségmaszk gazdagítva hidratáló és lazító összetevőkkel, mézkivonattal a bőr táplálására, hyaluron savval, E-vitaminnal és kamilla kivonattal.
-50% 50ml - 2.250.- helyett 1.125.-
Enzimes hámlasztó peeling maszk - minden bőrtípusra - Egyedülálló hámlasztó maszk, mely feloldja a bőr felületén található elhalt hámsejteket és megújítja a bőr textúráját.
-50% 50ml - 2.650.- helyett 1.325.-
Hámlasztó peeling maszk - minden probléma-mentes bőrtípusra - Finoman őrölt sárgabarack magot tartalmaz, amely eltávolíthatja a bőr elhalt hámsejtjeit. Gazdagítva nyugtató és hidratáló összetevőkkel, megadva ezzel a bőrnek a kivételes tisztítást és fénylő megjelenést.
-50% 50ml - 2.200.- helyett 1.100.-
Hatékony szem maszk - minden bőrtípusra - Ez a szemmaszk az ARGIRELINE® hatóanyagra épül, mely egy általánosan szabadalmaztatott formula. A ránctalanítási kezelések területén alkalmazzák, mely stimulálja a Botox® injekciók hatását. Szójából, rizs peptidekből és élesztőből nyert komplexumot tartalmaz, mely csökkenti a karikákat és a szem alatti püffedtséget
-50% 50ml - 3.700.- helyett 1.850.-


ÚJ ÉRKEZÉSEK

Szivárványos hálóminta, hologramos fémháló, csillag mintával. Holo ezüst, holo arany, holo fekete, holo kék, holo lila
380.-/csomag
Díszítő szálak, csavart irizáló hatással, 6 színben
380.-/csomag
Köröm matrica
480.-/csomag
Kagylóhéj díszek. Nagyon dekoratív préselt lapított minták.
680.-/csomag

CRYSTAL EUROPEAN NAIL CUP EURÓPA KUPA BESZÁMOLÓ

Mesés díjakért küzdöttek a kvalifikált versenyzők Európa számos országából érkeztek versenyzők a Crystal European Nail Cup-ra, amely versenynek rangot adott az előselejtező és a magas díjazás is.
Június 26-27-én rendezték a Crystal European Nail Cup 2010-et, vagyis a Crystal Európa Kupát és Nemzetközi Szakmai Találkozót. Szombaton nemzetközi szakmai konferencián cserélhettek tapasztalatot a külföldi szakemberek, majd az azt követő gálaesten és nemzetközi díjkiosztón vehettek részt. Vasárnap reggel pedig elindult a kiemelt verseny, amelyre minden országban egy előselejtezőn kellett bizonyítani, illetve indulhattak, akik már végeztek első három hely valamelyikén. A Nail Art verseny témája a nemzetek meséi voltak. (Egyébként ősszel a müncheni Nail Art kupán is hasonló lesz a téma.) A mesék közül előkerült János Vitéz, Pinokkió, Vizipók csodapók, Efeline, a holland boszorkány, valamint az új hullámos trend mesék közül a Dragon Butterfly, azaz Pillangó sárkány is képviseltette magát. A megmérettetésen kivételesen színvonalas munkák születtek, amely a zsűri szoros pontozásán is látszott. Érdemes volt a nívós versenyre bejutni, mert a fődíj kategóriánként is kivételes: 3.000 Euro (közel 1 millió forint), a második 1.000 Euro a harmadik díj 400 Euro volt. A Crystal Európa Kupán a Trendmánia stábja is forgatott, Dombovári Vanda elmondta: ő bizony közönségdíjat adott volna a Süsüt ábrázoló körömre. Az összefoglalót az RTL Klubon is láthatjuk. Igazán büszkék lehetünk a Budapesti rendezésre, színvonalas, jó hangulatú versenyen vehettek részt Európa legjobbjai.

Építő verseny:
1 Halász Virág 192,5 pont
2 Kóbori Judit 183 pont
3 Zajonkovszki Bea 176 pont

Díszítő verseny:

1 Federica De Rosa 137 pont
2 Sebestyén Ágnes 123 pont
3 Tifrea Raluca 121 pont

JÁTÉKUNK NYERTESEI

Köszönjük a sok beérkezett, számunkra nagyon értékes választ a játékunk keretein belül. Kisorsoltuk a 3 nyertest, akik 20.000 Ft értékű vásárlási utalványt nyertek (e-mail neveikkel): Borbély Gabriella; Márti Hoffmann-né Drobina; Kata S.

Extra ajándék: Bár nem hirdettük meg, most mégis szeretnénk utólag megjutalmazni néhány válaszadót, akik hosszú, részletes válaszokat küldtek a játékunk kérdéseire. Nekik segítségükért 30 hűségpontot ajándékozunk (József krt. üzletben átvehető, vagy kérésre kipostázzuk): Vizovicki Tímea; Nikola Andrásné; Peter Zoltanne; Dopita Judit; Mazán Mónika; Karf Veronika; Mannu Judit; Fekete Ildiko; Pilián Delila

CRYSTOUR - CRYSTAL NAILS NYÁRI TURNÉ-KÖVETKEZŐ
2 ÁLLOMÁSA
(ingyenes bemutató oktatási nap 3 neves oktatóval, vásárlási lehetőséggel)

A KÖVETKEZŐ KÉT CRYSTOUR PONTOS ADATAI:
Jövő hétvége DEBRECENI rendezvény időpontja és helyszíne:
Debrecen - 2010. JÚLIUS 11.
Cím: Debrecen, Hajdu Vendéglő, Kishegyesi út 205/a
További részletekről Bugya Lászlónál a 06 (30) 846 8880-as mobiltelefonszámon érdeklődhetsz

Jövő hét utáni hétvége:
Veszprém - 2010. JÚLIUS 25.
Cím: Veszprém, Mascara divatsarok, Kereszt u. 9.
További részletekről Kovács Mónikánál a 0620/531 2316-os mobiltelefonszámon érdeklődhetsz

És egy kérés: ha jössz a rendezvényre, próbáld meg magaddal hozni Elite Cosmetix-es katalógusodat.
A Turné részleteit/eredeti kiírását az alábbi képre vagy ide kattintva nézheted meg:

CRYSTOUR PLUSZ KÖVETKEZŐ ÁLLOMÁSA
Nyíregyháza - Július 18. - Pare Kft. - Rolling Rock Luther út. 5. - 0670/3370968

A nagyon népszerű 11 állomásból álló Crystour 3 helyszínnel bővül ki, ahová 3 másik kiváló képességű, tapasztalt oktatónk megy el: Crystour plusz Kóbori Judittal (sokszoros ezüstérmes), Lakatos Zsuzsannával (Crystal Nails Mester) és Mikó Krisztinával (Magyar Bajnok).

A Crystour Plusz építő-díszítő zselés és akrilfestékes INGYENES képzés programja:
- zselés építés
- virágok és non figuratív minták festése
- Egy mozdulat technika
- akril díszítési technikák
- beépíthető díszek többféle alkalmazásai
- exkluzív és egyszerű díszítések
- színátmenetek készítése

JÖN, JÖN! A KÖRÖMTÁBOR

OLASZ KÖRÖMTÁBOR BALATONLELLÉN - TUDÓSÍTÁS

Nemrégiben ért véget Balatonlellén a magyar Körömtáborhoz hasonló tábor, magyar oktatókkal, olaszoknak. ENNEK PÁR PERCES RTL KLUB TRENDMÁNIA BEMUTATÓJÁT IDE, VAGY A BALOLDALI KÉPRE KATTINTVA NÉZHETED MEG.
Mi, magyarok árgus szemmel figyeljük a híres olasz divattervezők és dizájnerek munkáit. Azonban valamiben ők figyelnek ránk, méghozzá a körömépítési technikákban, merthogy körömnagyhatalom vagyunk.

Olaszország egész területéről jöttek ide műkörmös szakemberek és isszák a magyar körmösök tudás anyagát. A mi specialitásunk, hogy a magyar lányok precízen tudnak dolgozni, és a szépérzékük kifinomult, a színeket nagyon jól össze tudják válogatni, a mintákat nagyon szépen fel tudják vinni a körömre. Az olasz lányok különlegesek abból a szempontból, hogy nagyon temperamentumosak, de amikor az oktatásról van szó, akkor rendezetten ülnek a padban és figyelik az oktatást.
Egy felmérés szerint, az olasz nők a fizetésük 70-75%-át hajra, körömre, cipőre, ruházatra és kozmetikai termékekre költik.

KÉPZÉSI NAPTÁR

Többen kértétek, hogy a továbbképzéseink naptárát is illesszük be hírlevelünkbe. Mivel szerencsére nagy az igény a továbbképzéseink iránt és ezért sok képzésünk van, a legfrissebb naptárat keresd mindig a WWW.MUKOROM.HU főoldalának jobb felső sarkában. Ebből látsz most egy rövid kivonatot a lenti képen:

Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu


Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com