Amennyiben nem látod hírlevelünket, kérlek kattints ide!

ÚJ TOVÁBBKÉPZÉSEINK 2010

EGY MOZDULAT GIGA PIGMENT FESTŐZSELÉKKEL
Váradi Szabina (Twixi) Bécs 2009-es Díszítő Bajnoka, Crystal Nails Nemzetközi Elite Oktató. A világújdonságnak számító Giga Pigment Festőzselékkel nagyon egyszerűen készíthetők egy mozdulat térbeli virágok, de ehhez el kell sajátítani néhány alapfogást, melyre ez az egész napos képzés pont elegendő. A sikerélmény garantált.
(Erre a tanfolyamra is beváltható a KÖRMÖSNAPON kiosztott rendezvényhűség-kupon.)
A képzés ára: 9.800.- + ÁFA
A képzésekre az (1) 323 0258-as telefonszámon lehet jelentkezni. Képzési naptár a munkorom.hu oldalunkon.

HÉTVÉGI NYITVATARTÁS

József körúti üzletünk most szombaton zárva tart. Pénteken pedig kérjük, lehetőleg 14 óra előtt gyere vásárolni ebbe az üzletünkbe.

MEGÚJULT SZALON- ÉS HŰSÉGPROGRAM

KÖRÖMHAJÓ TUDÓSÍTÁS

Idén április 10-én, szombaton került megrendezésre a már évek óta megszokott szakmai trendalkotó rendezvény a Körömhajó. Ahogyan a párizsi divatházak bemutatói a ruhában és kiegészítőben a, KÖRÖMHAJÓ-n a szakma legnagyobbjai vezettek be minket az idei divatba és újításokba. A tavaszi hajó a város szívében, Batthyány téri kikötőben horgonyzott, nem kis forgalmi dugót okozva a rakparton. A zord időt az előadások forró hangulata és színvonalas bemutatója ellensúlyozta. A Körömhajóra több mint ezerötszáz kéz és lábápoló látogatott el, hogy megismerhesse a 2010-es év termékújdonságait.
Már az idei TRENDSZÍNEKBEN pompázott a KÖRÖMSHOW-n a lányok körme. Az újításoknak köszönhetően nem is sérültek meg a gyönyörű kezek az akrobatikus elemekkel is tarkított táncelőadás alatt. A Csillag születik sztárját, a Bad Boyz tánccsapatából Szabó Tomit, akit ezúttal az Aréna Dance Show gyönyörű, energikus táncos lányai kísértek.
Az elmúlt évek sikeréből kiindulva idén DUPLAHAJÓT állítottunk csatasorba, amelyből az elegáns megjelenésű Európa hajón zajlottak az előadások, és a pedikűr workshop és itt lehetett kipróbálni minden újdonságot is a Nyitott Tégelyek Asztalainál.
MALEKNÉ VÍGH MÁRIA világbajnok, Nagyné Kovács Gabriella olimpiai,- és Farkas Annamária magyar bajnok segítségével igazi versenyfelkészítő tréninget tartottak. A nap másik sztárja Dombovári Vanda volt, aki élete első műkörmét kapta meg, amely nem is akármilyen próbatételt állt ki. A Trendmánia műsorvezetője rögtön letesztelte körmeinek tartósságát a Hungaroringen, ahol egy Ferrarin cserélt kereket, új gumi zselés műkörmeivel, amelyről bővebben a Trendmánia adásban számolunk be.
A DIVATTEREMTŐ NAPOT egy díszítő show zárta, ahol mind porcelán, mind zselé témában rengeteg újdonságot és technikai fogást lehetett ellesni a profiktól. A Crystal Nails oktatói csapata bemutatta többek között a gumi zselét, a Giga Pigment festőzselét, a ONE MOVE akrilfestéket, az ékszer hatású OPÁL zselét valamint az új trendszíneket. Az olaszországi szakmai csapat csak fokozta a hangulatot esküvői körömdíszeikkel látványos tipbox megoldásaikkal.
A második hajó a Debrecen (ex Kassa) volt, ami a magyar dunai-tengeri flotta utolsó még meglévő tagjaként a vásárteret biztosította. A "retróhajó" eladóterében ez alkalommal is több száz szakmabeli állt sorban, hogy elsőként szerezze be az idei év újdonságait. Szerencsére a nagy tulmultus a tágas térnek köszönhetően idén elmaradt.
A tombola sorsoláson 10-,20-,30-,és 50 ezer forint értékű ajándékcsomag talált gazdára.
A rengeteg új fejlesztésű termék mindenkit lázba hozott; a vásártér gördülékenyen állta a sarat.
Az előadások közönsége igazán értő és érdeklődő volt, amit utólag is nagyon köszönünk!
Köszönjük KÖRÖMHAJÓ, viszlát szeptemberben!

Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu


Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com