Amennyiben nem látod hírlevelünket, kérlek kattints ide!

...A KÖRÖMHAJÓN NAGY SIKERREL BEMUTATKOZTAK...
A Körömhajón bemutatott új fejlesztésű termékek időben megérkeztek Magyarországra, MÁR KAPHATÓK József körúti üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél és Webáruházunkban (Crystalnails.hu). Az első visszajelzések rendkívül jók:
a termékek könnyen használhatóak és egyediek. Reméljük Te is nagyon elégedett leszel velük!

 

Dupla hajó, tripla hangulat - Sztárok és újdonságok az idei Körömhajón

Idén április 10-én, szombaton került megrendezésre a már évek óta megszokott szakmai trendalkotó rendezvény a Körömhajó. Ahogyan a párizsi divatházak bemutatói a ruhában és kiegészítőben a, KÖRÖMHAJÓ-n a szakma legnagyobbjai vezettek be minket az idei divatba és újításokba. A tavaszi hajó a város szívében, Batthyány téri kikötőben horgonyzott, nem kis forgalmi dugót okozva a rakparton. A zord időt az előadások forró hangulata és színvonalas bemutatója ellensúlyozta. A Körömhajóra több mint ezerötszáz kéz és lábápoló látogatott el, hogy megismerhesse a 2010-es év termékújdonságait.
A részletes tudósítást a jövő hét elején küldjük ki hírlevélben új továbbképzéseinkkel (melyekben az új anyagaink szerepelnek), megújult szalon- és hűségprogramunkkal együtt.

ÚJ KATALÓGUS

Megjelent új NAGYKATALÓGUSUNK: Benne újítások, legújabb divat trendek. Meglepetésként fogsz benne találni néhány komoly ÁRCSÖKKENÉST.
- Találsz még benne: ismertetőt az aktuális DIVATszínek és a körmök kapcsolatáról. STEP BY STEP-eket új körömformákról (Stiletto, Edge, Pipe). SZÍNHARMÓNNIA kalauzt, hogy vendégedet is hangulatba hozd. Számtalan - remélhetőleg hasznos - tippet és javaslatot.
Keresd a NAGYKATALÓGUST üzleteinkben, területi képviselőinknél vagy kérd a 06 1 323 0258-as telefonszámon
és ingyen kipostázzunk Neked!
A képre vagy ide kattintva le is töltheted a katalógust!

ÚJDONSÁGOK HASZNÁLATBAN

A KÖRÖMHAJÓ Néhány munkája:
1. Zöld opál - Titanium alapra, 901-es opál francia vég. Díszítve, 900, 913, 911 Giga Pigmenttel és ezüst Swarovski kővel.
2. Piros opál stiletto - Titanium alapon Crystal körömágyhosszabbítás 907-es opál zselé és végül a Swarovki kő díszítés.
3. 007-es opál zselé 572 lila zselé. A virág közepe 147, a virág szirma pedig Giga White akrillal kontúrozva.
Bővebb információ és még több köröm hamarosan a mukorom.hu-n: .

KÖRÖMHAJÓ TÖBB KÉP
Az alábbi képre kattintva kedvedre mazsolázhatsz a Körömhajón készült képek között.

 

Üdvözlettel:
Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Elite Körmösakadémia
Webáruház
Körömfutár


Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com