Amennyiben nem látod hírlevelünket, kérlek kattints ide!
Gyors Linkek
- BESZÁMOLÓ A VILÁGBAJNOKSÁGRÓL
- A MÉDIA IS A KÖRÖMHAJÓRA FIGYEL
- A TAVASZI ÚJDONSÁGOK, VILÁGBAJNOK ANYAGOK BEMUTATÓJA DUPLAHAJÓN - ÚJ HELYSZÍNEN!

BESZÁMOLÓ A VILÁGBAJNOKSÁGRÓL

MEGSZÜLETETT MAGYARORSZÁG ELSŐ MŰKÖRÖMÉPÍTŐ VILÁGBAJNOKA


Sajtóközleményben már tudattuk a világgal és a kereskedelmi rádiókban is kihirdettük szakmánk történelmi magyar eseményét, amire minden magyar körmös büszke lehet, íme: 2010. március 27-én és 28-án a düsseldorfi világbajnokságon 25 ország mérte össze tudását, mindenhonnan a nemzeti bajnokok érkeztek (az előzetes országos versenyekről kvalifikálva). Magyarországot zselé kategóriában Malekné Vígh Mária képviselte, és nemhogy dobogós lett -ami magyaroknak évtizede csak álom maradhatott (5. hely volt itt a legjobb)- hanem minden korábbi nagy nemzetközi mestert maga mögé utasítva, megnyerte a versenyt. A körmös szépségszakma most már felkapja a fejét a magyarok láttán, hiszen a legutóbbi körmös olimpiát is -most először- egy magyar (Kovács Gabó) nyerte meg Londonban. Ez az új óriási világbajnoki cím pedig végleg bevéste a magyarok nevét a világ nagy szépségipari könyveibe és a nemzetközi kiállításokon is büszkén feszíthetünk, figyelnek ránk. (A KÖRMÖSNAPON, ahol a tavalyi világbajnok Lynn Lammers (USA) sztárvendégként fellépett még nem sejthettük, hogy egy jövendőbeli világbajnok is jelen van, bár Mari ott is megnyerte az országos kupát).

Mária tizenöt éve körmözik, évek óta versenyez, egy rendkívül pontos kezű tehetség, szemet gyönyörködtető művészi hatású mosolyvonalakat alkot; a győzelmében most az is nagyon sokat segített, hogy mentálisan rá tudott készülni az itt elvárt gyors és óramű pontosságú munkára; illetve maga mögött érezhette az őt támogató Crystal Nails-es szurkoló csapatot. Természetesen egy ilyen versenyen a munkához felhasznált alapanyagok is versenyeznek egymással; Mari esetében ez -csakúgy, mint az olimpiai bajnoknál- a Crystal Nails márka előkészítő folyadékai, sablonja, rózsaszín építő zseléi és fedőzseléje voltak. Újdonsült világbajnokunk a hétköznapokban is körmöket épít, pilisvörösvári szalonjában egymásnak adják a kilincset a vendégek, reggeltől estig. Emellett Mária a Crystal Nails nemzetközi oktatói csapatának szakoktatója, a tanulók nagy kedvence.

    


Örömmel válaszolt pár kérdésre is a versennyel kapcsolatosan, így az alábbiakban pár kulisszatitokkal is gazdagodhatunk, avagy láthatjuk, hogy egy profi műköröm-építő szakember miként élte meg a versenyt és saját győzelmét a rangos világversenyen:

Hogy készültél fel?

A felkészülés többnyire mentálisan történt, ami úgy tűnik sikerült is. Én többnyire 15 órát dolgozom naponta és a vendégeim körmeit is úgy igyekszem megépíteni és díszíteni, hogy minél pontosabb és minél tökéletesebb munkát végezzek.

Mikor döntötted el, hogy melyik kategóriában induljál?

Én zselé kategóriában indultam, mivel a magyar bajnokságot is ebben a kategóriában nyertem meg, amivel kvalifikáltam magam a világversenyre. Ezen túl nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy tipes, vagy épített technikával induljak, míg nem az utazás előtti napon döntöttem el, hogy épített körmöt fogok készíteni és úgy tűnik, hogy jó választás volt ez részemről.

Gondoltad volna valaha, hogy sikerül megnyerned a versenyt?

Mertem nagyot álmodni és átsuhant a fejemen, hogy milyen lenne, ha megnyerném a versenyt, de minden alkalommal gyorsan el is hessegettem a gondolatot. A verseny alatt igyekeztem nagyon kiegyensúlyozott és fókuszált lenni és csak a kitűzött feladattal foglalkozni. Ennek köszönhetően egyáltalán nem voltam ideges és sikerült tartanom a ritmust is, így az idő lejárta előtt sikerült befejezni a műköröm építését és a díszítést is.

Mesélted, hogy a zsűri többször visszahívta a modelled, hogy is volt ez?

Igen a harmadik helyezett lány modelljével együtt mindösszesen ötször hívta vissza az én modellemet is a zsűri pontozáskor, ekkor már sejtettem, hogy nagy dilemmában vannak és talán esélyem van dobogós helyet elérni. A nagy reményeim elszállni látszottak, amikor a harmadik helyezett kihirdetése után a másodikként sem engem hívtak. Az eredményhirdetés alatt egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy első leszek, de dobogóra számítottam a zsűri többszöri visszahívása miatt. Amikor az első helyezett kihirdetésénél a saját nevemet hallottam, szinte el sem akartam hinni. Óriási élmény volt átvenni a kupát és az oklevelet. Így utólag nézve, nem mertem volna gondolni, hogy ez velem megtörténhet.

Mik a jövőbeli terveid?

Bár ennél magasabb címet már nem érhetek el, mégis folytatom a versenyzést, mert ettől pezseg a vérem. És oktatni is nagyon sokat fogok, mert imádom látni, ahogyan a tanulóimnak egyre több sikerélményük van. Szerencsére nekünk magyaroknak nagyon jó érzékünk van ehhez a szépségszakmához is.

TOVÁBBI JÓ HÍREINK: MÁRIÁVAL JÖVŐ HÉT SZERDÁN AZ RTL KLUB CSAK CSAJOK REGGELI MŰSORÁBAN HIRDETJÜK A MŰKÖRMÖKET; AZTÁN SZOMBATON ELŐADÁST FOG TARTANI A KÖRÖMHAJÓN, AHOL MEGÜNNEPELJÜK A GYŐZELMÉT. AZ ÚJDONSÜLT VILÁGBAJNOKNAK KÉT ÚJ KÉPZÉSE INDUL A CRYSTAL NAILSNÉL: EGY ZSELÉS VERSENYFELKÉSZÍTŐ ÉS EGY ZSELÉS ÉPÍTŐ/DÍSZÍTŐ TANFOLYAM.

ÉS MÉG EGY HÍR: A VILÁGBAJNOKSÁGOT MEGELŐZŐ HÉTVÉGÉN EGY MAGYAR CÉGES VERSENYEN ÉPÍTŐ KATEGÓRIÁBAN AZ ELSŐ HÁROM HELYEZETT (ZAJONSKOVSZKY BEATRIX, LAKATOS ZSUZSANNA ÉS FARKAS ANNAMÁRIA (FELKÉSZÍTŐJÜK KOVÁCS GABÓ)), TIP BOX DÍSZÍTŐ KATEGÓRIÁBAN PEDIG AZ ELSŐ HELYEZETT (VÁRADI SZABINA (TWIXI) LETT. MIND A NÉGYEN CRYSTAL NAILS VERSENYZŐK. GRATULÁLUNK!


KÖRÖMHAJÓ - ÍZELÍTŐ AZ RTL KLUBON

Az alábbi linkre kattintva pár percben megnézhetitek, milyen beharangozót készített az RTL KLUB csatorna a szépségiparban is nagyhírű körömhajó rendezvényről.

BeharangozóNézd az RTL KLUB Csak Csajok műsorát szerda reggel (Április 7-én ), ahol a Körömhajóról a hét végi düsseldorfi világbajnokságról és sok más érdekességről számolnak be az egyórás műsorban!

A TAVASZI ÚJDONSÁGOK BEMUTATÓJA DUPLAHAJÓN - ÚJ HELYSZÍNEN

Gyere te is a tavaszi KÖRÖMHAJÓRA, amely idén a város szívében a Batthyány téri kikötőben immár két hajón vár minden kollégát, aki nem akar lemaradni a szakma újdonságairól. A Crystal Nails új, 2010-es új katalógusát is itt veheted át először!

A teljes meghívót az alábbi linke kattintva olvashatod: MeghívóA hajón Malekné Vígh Mária világbajnok is ott lesz! Az RTL Klub is forgat, Dombovári Vandával.


Április 11-én 10-órától nézd a TRENDMÁNIA adását az RTL KLUBON, ahol most részletesebben is bemutatkozik a MŰKÖRÖM szépsége és divatja.Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Elite Körmösakadémia
Műköröm alapanyagok
KörömfutárHírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com