Amennyiben nem látod hírlevelünket, kérlek kattints ide!

- HAVI AKCIÓ - MÁRCIUS
- LÁTOGATÓI REKORD A KÖRMÖSNAPON
- AZ RTL KÖRMÖSKAMPÁNY ELSTARTOLT
-CRYSTAL SIKER A MISKOLC KUPÁN, MÚLT HÉTVÉGÉN
- BIG CLASSIC'S

Az elmúlt napok jónéhány örömteli szakmai eseménnyel szolgáltak, ezekbe szeretnénk egy rövid betekintést nyújtani neked, az e havi akciónk bemutatása után.

HAVI AKCIÓ - MÁRCIUS

Top Shine Gel és Top Shine Color 15ml
CSÚCSFÉNY-TOP SHINETM gel Fixálás-mentes átlátszó fényzselé - Igazi Crystal Best Seller. Nincsen párja fényerőben. Az átlátszó változaton kívül már hét csillámos (Silk, Diamond Violet, Diamond Blue, Holo Silver, Holo Gold, Holo Red, Holo Pink) és lila dekor (csillám nélküli)színben. Csak a Crystal Nails TOP SHINE eredeti.
-20% 15 ml - 3.680.- helyett 2.945.-
Top Shine Metál színes fényzselé
Sikerült kifejleszteni ezt a fixálás mentes metálfényű színes Top Shine fedőzselét, ami nagyon jól fed, nagyon fényes és csillogó, kötés után nem marad ragacsos, nem mattul és nem buborékosodik. Segítségével a színes zselés fedés és fényzselézés lépéseit egy lépésre redukálhatjuk. Alkalmas színes zselés díszítési technikákhoz is, úgymint: márványozás, tűs díszítés, ecsetes díszítés. Használat előtt finom mozdulatokkal fel kell keverni. 3 fedőszínben és egy áttetsző óarany effekt színben.
-20% 5 ml - 2.400.- helyett 1.920.-
Easy Off TOP GEL és Easy Off - átlátszó és átlátszó rózsaszín
Tip-oldóval (acetonnal) leoldható, új összetételű UV zselé saját köröm erősítéséhez. 3 perc alatt keményre köt, ugyanolyan erős, mint a hagyományos zselék, mégis lereszelés helyett leoldással eltávolítható, így a saját köröm egyáltalán nem sérül. A korábbi sajátköröm erősítő zseléknél rugalmasabb és jobban tapad. Pedikűrnél is tökéletes megoldás sajátköröm erősítésre.
-20% 15ml - 3.100.- helyett 2.480.-
Easy Off Color Gel és Easy Off White
Új fejlesztésű -hasonló társainál jobban fedő- közepesen sűrű (nem folyós) saját-köröm erősítő, rendkívül rugalmas, hihetetlenül jól tapadó leoldható színes zselék. Pedikűrhöz is tökéletes. Violet, Red, Burgundy és fehér színekben.
-20% 5ml - 2.310.- helyett 1.850.-
CRYSTAL OPAL/OPÁL, A LUXUS-DÍSZ
Igényes vendégeidnek, akik még a körmükön is ékszert viselnek. Szintetikus OPÁL őrlemények 12 színben, a nagy értékű drágakövek hatását idéző, üvegszerű, szivárványosan színjátszó díszek. A HATÁS ÖSZZETÉVESZTHETETLEN.
-20% 1.850.- helyett 1.480.-

LÁTOGATÓI REKORD
A KÖRMÖSNAPON

A visszajelzések alapján rendkívül tartalmasra, magas szakmai szinvonalúra és jó hangulatúra sikeredtek a KÖRMÖSNAP előadásai, köszönhetően a világbajnoknak (Lynn Lammers, USA), az Edge szülőanyjának (Valentina Denisenko Ukrajna), a neves magyar előadóknak (Fekete Zsuzsanna, Nagyné Kovács Gabriella, Újvári Barbara, Vétek Nikolett) és a komoly felkészülésnek.
A vásártér első pillantásra reménytelenül hosszúnak tűnő kígyózó sora is "átért" a "célvonalon". Egyedül a -hotel által delegált- büfé volt étellel alultöltött, ezt mi is utólag tudtuk meg, legközelebb megreformáljuk.
KÖSZÖNJÜK a részvételt a kb. 2500 látogatónak és az azóta beérkezett rengeteg elismerést! Folyt. köv.

Crystal Országos Díszítő verseny győztesei:
I. Farkas Annamária
II. Tifrea Raluca
III. Molnár Renáta

Crystal Országos Építő verseny győztesei:
I. Malekné Vigh Mária
II. Halász Virág
III. Kóbori Judit

Gratulálunk a győzteseknek, akik a Crystal Európa bajnokságra kvalifikálták magukat, júniusra, Budapestre.

A KÖRMÖSNAP KÉPEI-t az alábbi képre, vagy ide kattntva tekinthetőek meg:

AZ RTL KÖRMÖSKAMPÁNY ELSTARTOLT


Vasárnap elindult a TRENDMÁNIA műsor, akkor még csak natúr körmökkel - most vasárnap majd a KÖRMÖSNAP-al, a következő hetekben pedig már majd műköröm kedvcsinálókkal és tesztekkel. Nézd minden vasárnap 10.00-kor :-)

A műsor szakmai partnere az ELITE PROFESSIONAL SZALONOK!
Te is csatlakozhatsz: Regisztráció

...az alábbi képre, vagy ide kattintva megnézheted az első adást (alul a videótárban)

CRYSTAL SIKER A MISKOLC KUPÁN,
MÚLT HÉTVÉGÉN

A 2010. március 7-i Borsod kupán az alábbi Crystal Nails-es versenyzők végeztek az élen:
Díszítő felnőtt kategóriában első: CSARBA PATRÍCIA (felkészítette: Földi Györgyi).
Díszítő tanuló kategóriában első lett: TARDI TAMÁSNÉ (felkészítette: Skribanek Emese), harmadik: KASAI LÉNA (felkészítette: Skribanek Emese).
Gratulálunk új büszkeségeinknek!

BIG CLASSIC's
A Crystal Nails legkapósabb alapanyagai

3 nagy klasszikus (Big Classic's) Crystal Nails termék megkülönböztető tulajdonságait mutatjuk be röviden. A különbség érezhető!

A TIP-EK ETALONJA
Kifogástalan megmunkálás, optimális forma, rendkívüli rugalmasság, speciális műanyagkeverékből. Az ára is nagyon barátságos.
TÖKÉLETES KÖRÖMÁGYSZÍN -
Körömágyhosszabbító Cover Pink ZSELÉ

Cover Pink, Új Cover Pink X , csillámos Diamond Pink ("aranyos"), és csillámos Crystal Pink (gyöngyházas). HIBÁTLAN SZÍN ÉS FEDŐKÉPESSÉG.
RUGALMAS LÁGYZSELÉ -
a saját körömre Easy Off gel

Gyökeret ereszt a saját körömbe és rugalmasan képes együtt mozdulni a puha, gyenge saját körmökkel. Verhetetlen saját-köröm erősítő új alapanyag.

Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu


Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com